Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Honor View 20 on saatavilla 128Gb ja 256Gb -muisteilla.Honor View 20 on saatavilla 128Gb ja 256Gb -muisteilla.

 

Huawein alla toimiva Honor -brändi on tuonut puhelinmarkkinoille uutuusmallinsa – Honor View 20 älypuhelimen. Se sisältää monia teknisiä ominaisuuksia joita ei ole vielä Suomen markkinoilla totuttu näkemään. Näistä mainittakoon esim. 48 Mpix kamera joka tukee myös 3D -mallinnusta sekä syvyysmittausta. Honor View 20 on myös ulkoisilta ominaisuuksiltaan hieman erilainen. Takakansi on tehty useasta lasikerroksesta nanolitografiateknologialla ja se antaa puhelimelle tyylikkään V-liukuväriefektin joka näyttää erilaiselta eri valossa.

 

Sydän sykkii tehoa ja älyä

 

Honor View 20 sydän on ehdottomasti Huawei Mate 20 Prostakin tunnettu Kirin 980 järjestelmäpiiri. Se on suorituskykyinen ja energiatehokas ja riittää millaiseen käyttöön tahansa. Yksi järjestelmäpiirin tärkeimmistä ominaisuuksista on tekoäly johon on integroitu Dual NPU -ratkaisu. Sen tarkoituksena on esim. prosessoida dataa tekoälyn avustuksella. Näin puhelin osaa mukauttaa toimintojaan ja oppii käyttötapojasi ajan myötä.

 

Hyvän suorituskyvyn takaamiseksi puhelimesta löytyy myös nestejäähdytys. S-kirjaimen muotoinen jäähdytysputki siirtää lämpöä lataus-, kamera- ja järjestelmäpiirilltä laitteen reunoille josta se vapautuu edelleen pois laitteesta. Näin puhelin ei pääse kuumenemaan vaikka sillä pelaisi raskaampiakin mobiilipelejä.

 

Erityisesti pelaajia miellyttävä ominaisuus on myös Wi-Fi-tripla-antenni. Puhelimessa on siis kolme antennia, jotka on sijoitettu eri puolille laitetta. Näin ei ole väliä miten päin pidät puhelinta kädessäsi, Wi-Fi -yhteyksien pitäisi toimia aina moitteettomasti. Valmistajan mukaan laitteen antennijärjestelmä tutkii yhteyksien voimakkuutta ja vaihtaa antennia aina tarpeen tullen.

 

Älykkäitä kameraominaisuuksia ja 3D-teknologiaa

 

Kameraominaisuuksiin on tässä mallissa panostettu todella paljon. Takakameroita löytyy puhelimesta kaksin kappalein, toisessa niistä on 48 Mpix ja toisessa 3D ToF -ominaisuus. ToF-kamera auttaa pääkameraa hahmottamaan kolmiulotteisuutta eri ympäristöissä ja niissä olevissa yksittäisissä kohteissa. Sitä voit siis hyödyntää esim. taustan sumentamisessa muotokuvia otettaessa.  

 

Mikäli haluat hyödyntää tekoälyä kuvatessasi, voit asettaa päälle 48MP AI Ultra Clarity -kuvaustilan. Tässä kuvaustilassa kamera ottaa useita 48 Mpix tarkkuisia kuvia, poimii niistä parhaimmat yksityiskohdat ja yhdistää ne yhdeksi kuvaksi, jonka pitäisi olla paras mahdollinen.

 

Tärkeimmät tekniset ominaisuudet:

 

 • Lasi-alumiinirakenne
 • 6,4” All-View Full HD+ -näyttö
 • Etukamera 25 Mpix
 • Takakamerat: 48 Mpix + 3D ToF
 • 4K-videokuvaus
 • Kahdeksanytiminen Kirin 980 -järjestelmäpiiri
 • Keskusmuisti: 6 tai 8 Gt mallista riippuen
 • Käyttöjärjestelmä: Android 9 Pie + Magic UI 2.0.1
 • Kaksi SIM-korttipaikkaa
 • Tallennustila: 128 tai 256 Gt mallista riippuen
 • Sormenjälkilukija
 • Mitat: 156,9 X 75,4 X 8,1 mm
 • Paino 180 g

 

Honor View 20 256Gb malliin on valittavissa Moschinon teema.Honor View 20 256Gb malliin on valittavissa Moschinon teema.

                                                              

Kokonaisuutena Honor View 20 vaikuttaa mielestäni erittäin pätevältä laitteelta. Hintaansa nähden se sisältää huiman määrän ominaisuuksia joista en itse ole aiemmin edes kuullut. Näiden ansioista uskon että tämä malli ei ”vanhene” kovinkaan nopeasti. Lisäksi tyylikäs muotoilu ja erikoinen väritys miellyttävät myös silmää. Honor on tehnyt sopimuksen Italialaisen luxus muotitalo Moschinon kanssa ja niinpä 256Gb malliin on tarjolla oma Moschino -teema jonka voit valita puhelimen taustanäytöille. Erittäin tyylikästä!  

 

Honor View 20 on nyt tilattavissa verkkokaupastamme ja toimitukset alkavat viikolla 6. Värivaihtoehtoina ovat 128Gb mallissa musta ja sininen ja 256Gb mallissa sininen ja punainen. Puhelimen voit maksaa joko kerralla tai osissa, Telia Rahoituksen avulla.

 

Lue myös:

 

Vertailussa Honorin parivaljakko Honor 7S ja Honor 7A

Huawei Mate 20 Pro tarjoaa tehoa ja tekoälyä

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Sulavaa-suorituskykya-ja-3D-kamerateknologiaa-Tata-on-Honor-View/ba-p/182025
Linkki kopioitu
1 kommentti 👇