Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Suunto3_copy.png

Suunto on yksi maailman johtavista urheilijoiden ja seikkailijoiden käyttämien kellojen suunnittelijoista ja valmistajista. Suunnon historia ulottuukin aina vuoteen 1936 saakka. Suunto 3 on tullut myyntiin alkuvuodesta ja se on jonkinlainen sisarmalli aiemmin myynnissä olleelle Suunto 3 Fitness -älykellolle. Erona aiempaan malliin on se, että rannesykemittausta on parannettu uudella rannesykeanturilla ja kelloon on lisätty uusi kellotaulu. Lisäksi kello on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. 

 

Ominaisuuksiensa puolesta Suunto 3 sopii kuntoilijalle sekä aktiiviselle liikkujalle, joka haluaa seurata kuntonsa edistymistä, unenlaatua ja palautumista. Kellojen värimaailma on saanut paljon huomiota osakseen, joten tyylikäs ulkonäkö miellyttää varmasti monia.

 

Mukautuva harjoittelunohjaus tähtää kuntosi parantamiseen

 

Yksi kellon tärkeimmistä ominaisuuksista on mukautuva harjoittelunohjaus, joka laatii juuri sinun kuntotasoosi perustuen henkilökohtaisen harjoittelusuunnitelman seuraavalle seitsemälle päivälle. Urheilusuoritusten on luonnollisesti tarkoitus parantaa kuntoasi. Kello siis pitää huolen siitä ettet treenaa liian kovaa. Sinun ei tarvitse huolestua jos jokin treeni jää väliin, sillä kello mukauttaa suunnitelman toteutuneiden treenien perusteella. Harjoitteluohjelma yhdessä unen ja stressitasojen seurannan sekä palautumisen kanssa muodostavat hyvän yhdistelmän ja takaavat, että kuntoilu sekä lepo ovat tasapainossa.

 

Liikunnan ja levon tasapainottaja

 

Suunto 3 seuraa aktiivisuuttasi 24/7. Se tunnistaa rasitus- ja palautumistilasi, laskee kuluttamasi kalorit ja kannustaa aktiivisempaan elämäntapaan. Siitä löytyy 70 valmiiksi asennettua urheilutilaa joogasta saliharjoittelun kautta uintiin ja kaikkea siltä väliltä. Se käyttää sykkeenmittauksessa Valencellin rannesykemittausteknologiaa, jonka on sanottu olevan tällä hetkellä markkinoiden yksi parhaimmista biometristen antureiden toimittajista. Tämän teknologian ansiosta nopeuden ja matkan mittaaminen onnistuu myös sisätiloissa. Jos haluat tarkempaa tietoa sykkeestäsi, voit käyttää kellon kanssa myös erillistä sykevyötä.

 

Pitämällä kelloa ranteessä öisin, voit seurata unenlaatuasi. Uniyhteenvedosta näet unesi määrän ja laadun sekä sen, kuinka hyvin nukuttu yö tukee palautumista. Lisäksi kello mittaa stressi- ja palautumistasoja, joten voit päivän mittaan tarkistaa, että voimasi riittävät koko päiväksi. Suunto-sovellus puolestaan kerää aktiviteettisi ja unesi yksiin kansiin ja toimii ikään kuin päiväkirjana tehdyille treeneille, kaloreille ja levolle. Sen kautta voit jakaa myös omia liikunnallisia hetkiä muiden Suunnon yhteisön jäsenten kanssa.

 

Tarkemmat tekniset tiedot:

 

 • Vedenkestävät 30 m asti – laite kestää uimista mutta ei ole tarkoitettu syvälle sukeltamiseen
 • Akunkesto 5 päivää 24/7 aktiivisuusseurannalla, harjoittelutilassa ilman GPS:llä enintään 30 h
 • Ladattava litiumioniakku
 • Sykkeenmittaus Valecellin rannesykemittausteknologialla
 • Säädettävä LED taustavalo, matriisi-näyttö (218 x218 resoluutio)
 • 70 valmiiksi asennettua urheilutilaa
 • Unen, stressin ja palautumisen seuranta 24/7
 • Ruostumaton teräskehä, muovilasi polyamidia, silikoniranneke
 • Paino 36 g
 • Rungon leveys 43mm, paksuus 14,3 mm
 • Näppäinlukko
 • Herätyskello, ajanotto, lähtölaskenta, värinähälytys, kahden kellonajan näyttö
 • Huom! Suunto-laitteet eivät ole yhteensopivia Huawei-älypuhelinten kanssa. Ne saattavat toimia, mutta voivat vaatia säännöllistä Bluetooth-vianetsintää.

 

 

 

Löytyykö sinun ranteestasi jo Suunto 3 ja mitä tykkäät sen ominaisuuksista? Jaa kokemuksesi ja vinkkisi muille kellon ostoa suunnitteleville. 

 

Tilaa Suunto 3 tästä

 

 

Lue myös nämä:

 

- Älykellon osto-opas

- Älykello-opas - 6 vinkkiä älykellon ostoon

Vertailussa Garmin Fenix 6 Solar ja Garmin Fenix 6S Solar - Aurinkoenergialla toimivat älykellot

 

 

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Suunto-3-aktiivisen-elaman-kumppani/ba-p/210476
Linkki kopioitu