Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
JoonasLam
Moderaattori
Moderaattori
  • 279 custom-general.kudos
  • 665 custom-general.replies
  • 35 custom-general.solutions

Tämän hetken parhaat konsolipelit

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Konsolipelaaminen.png

 

Virrat päälle, ohjain käteen ja peli käyntiin! 

Vuosi 2018 on tarjonnut taas konsolipelien rintamalla paljon pelattavaa kaikenlaisille pelaajille. Joskus on myös mukava tarttua vanhaan ja tuttuun klassikkoon, jonka parissa viettää hetki tai kaksi. Ota tästä seuraava peli haltuun ja viihdytä itseäsi tai kaveriporukkaa videopelien maailmassa!

 

Toimintaseikkailupelit

 

Red Dead Redemption 2

 

Red Dead-sarjan odotettu jatko-osa on pärjännyt arvosteluissa hienosti ja sen myötä ansaitusti löytänyt paikkansa pelaajien keskuudessa. RDR2:n grafiikat ja fysiikat ovat loppuun asti hiottuja ja tarinaan on helppo uppoutua mukaan. Villiin länteen sijoittuva toimintaseikkailupeli tarjoaa todella laajan avoimen maailman, jossa pelaaja seikkailee päähenkilön Arthur Morganin saappaissa tehden samalla valintoja, jotka kaikki vaikuttavat pelin lopputulokseen.

Ryöstö menee pieleen ja Arthur jengeineen on pakotettu pakenemaan. Liittovaltion agentit ja palkkionmetsästäjät perässään pelaajan on selviydyttävä keinoilla millä hyvänsä. Ollako uskollinen jengille vai seuratako omia ihanteitaan? Hyppää mukaan ja ota siitä selvää!
Pelin ikärajasuositus on yli 18 vuotiaille.

 

Tilaa peli verkkokaupastamme!

 

 

 

God of War

 

Pelisarjana God of War on varmasti yksi PlayStationin tunnetuimpia ja tänä vuonna sen uusin osa God of War on monen tahon ylistämä, eikä turhaan. God of War on ulkoasultaan varsin näyttävä ja helposti lähestyttävä myös pelisarjaan ensimmäistä kertaa tutustuvalle pelaajalle. Mytologisessa toimintaseikkailupelissä päähenkilö Kratos poikansa Arteuksen kanssa seikkailevat tällä kertaa skandinaavisessa ympäristössä. Taisteluihin on tuotu myös monipuolisuutta, joten keinoja vastusten kukistamiseen löytyy varmasti.

Peli etenee tarinan mukaan, johon itsessään on panostettu paljon. Kuten arvata saattaa, kaksikon matka ei ole tasaista kyytiä. Pohjolan seikkailuissa matkalle sattuu vastaan myyttisiä olentoja ja jumalia, joita kohdatessa myös parivaljakon isä-poika -suhde syventyy. Tästä pelistä löytyy myös kattavampi arvostelu toisessa blogissamme Telia Yhteisössä.

Pelin ikärajasuositus on yli 18 vuotiaille.

 

Tilaa peli verkkokaupastamme!

 

 

 

Marvel’s Spider Man

 

Supersankaripeleistä tämä on varmasti yksi parhaista - ellei paras - tähän saakka tehty toimintaseikkailupeli. Mekaniikoiltaan sekä grafiikoiltaan myös tämä peli on saanut ylistystä ja peli etenee mukavasti tarinan kanssa tarjoamalla mukavan määrän erilaisia sivutehtäviä. Taistelumekaniikat ovat monipuoliset ja onhan se hienoa liitää seittien varassa supersankarina ympäri New Yorkin hienoja maisemia! 
Pelaaja pääsee Hämähäkkimiehenä taistelemaan rikollisuutta vastaan avoimen maailman konseptissa. Pelin päähenkilö Peter Parker tasapainoilee yksityiselämänsä ja supersankariroolinsa välillä tehden maailmasta taas turvallisemman paikan olla. Tähän seikkailuun uppoutuu helposti niin suurempikin Marvel-fani kuin Hämiksen tarinasta vähemmän tietävä pelaaja.

Pelin ikärajasuositus on yli 16 vuotiaille.

 

Tilaa peli verkkokaupastamme!

 

 

 

 

Moninpelit

 

NHL 19

 

Monelle tuttu NHL-pelisarja on saanut antanut jälleen uuden versionsa. Tällä kertaa peliä tuodaan hieman lähemmäs jääkiekon juuria ja pelaaja pääsee ulkojäille kilpailemaan EA SPORTS Hockey League-, NHL THREES- ja Pelaa nyt -tiloissa sekä uusissa NHL ONES- ja Pro-Am-tiloissa. Taustalle on tuotu uutta tekniikkaa parantamaan etenkin luistelua. Terän käytöllä saavutat paremman reagoinnin, nopeuden luistelussa sekä terävyyden käännöksissä.

NHL 19 tuo myös legendat mukaan, jolloin pelaaja pääsee näyttämään taitonsa yli 200 jääkiekon legendan kanssa tai heitä vastaan. Taattua kyytiä on tarjolla varsinkin jääkiekon ystäville, joten kaiva kikkalaatikostasi uudet kuviot esiin, selätä kaverisi ja näytä kuka määrää!

Pelin ikärajasuositus on yli 12-vuotiaille.

 

Tilaa peli verkkokaupastamme!

 

 

 

Overwatch

 

Kyseinen verkkomoninpeli on suosittu ensimmäisen persoonan ammuntapeli, jossa kaksi normaalisti kaksi joukkuetta ottaa mittaa toisistaan taistelukentällä. Pelaaja valitsee kirjavasta joukosta itselleen sankarin, joka omia erikoisominaisuuksiaan hyödyntämällä auttaa joukkueensa voittoon. Pelissä on erilaisia pelimuotoja mielenkiinnon ylläpitämiseksi niin satunnaiselle kuin ammattipelaajallekin. Pelaamisen myötä pelaajan tilin kokemuspisteet kasvavat sekä tasonnousun ansiosta pääsee availemaan erityisiä Loot Crate -laatikoita, joita on mahdollista myös ostaa rahalla. Laatikoiden sisällöistä paljastuu kosmeettisia parannuksia hahmoille, jotka eivät vaikuta itse peliin. Overwatch on kokonaisuudessaan hyvin toimiva nettiräisintäpeli!

Pelin ikärajasuositus on yli 12 -vuotiaille.

 

Tilaa peli verkkokaupastamme!

 

 

 

Call of Duty: Black Ops 4

 

Black Ops on tehnyt paluun! Tämä ensimmäisen persoonan ammuntapeli ei jätä ketään kylmäksi legendaarisen pelisarjan uusimmassa painoksessaan. Tällä hetkellä kovassa suosiossa verkkomoninpeleistä ovat erilaiset Battle Royal -pelit, joten myös Black Ops 4:sta löytyy sellainen – Blackout-pelimuoto. Call of Duty -sarjan perinteinen moninpeli kattaa kaikki suosituimmat pelimuodot ja niitä on tullut muutama lisääkin. Pelisarjan aiemmista versioista tuttu Zombies-pelitila nähdään isompana kuin aiemmin, joka todella houkuttaa pelaajaa heittämään huolet nurkkaan hetkeksi ja ottamaan erän yksin tai kaverin kanssa zombeja vastaan. Kokonaisuutena peli on ottanut harppauksia oikeaan suuntaan ja siinä riittää pelattavaa kaiken tasoisille pelaajille pitkäksi aikaa. Katso laajempi arvostelumme tästä pelistä toisesta jutustamme Telia Yhteisössä.

Pelin ikärajasuositus on yli 18-vuotiaille.

 

Tilaa peli verkkokaupastamme!

 

 

 

Klassikoita

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

 

Tasohyppelypelien yksi unohtumattomimmista teoksista sai uudistetun pelikokoelman. Kokoelma sisältää uudistetut versiot Crash Bandicoot -pelisarjan kolmesta ensimmäisestä pelistä: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2 ja Crash Bandicoot 3: Warped. Nostalgian huumaa pelistä löytyy enemmän kuin muille jakaa ja peliä ei ole pelkästään HD-remasteroitu, vaan tehty kokonaan uusiksi.

Pelaaja pääsee tuttuun tapaan Crash Bandicootin matkaan liikkumaan tasojen läpi pysäyttääkseen ilkeän tohtori Neo Cortexin. Matkalla eteen tulee mitä erilaisempia vastuksia ja esteitä, jotka Crashin tulee päihittää päästäkseen pelissä eteenpäin. Peli sopii erinomaisesti jo alkuperäisten pelien kimpussa pyörineille tai uusille kokeilijoille. Ei muuta kuin koko perheen voimin selättämään tasot läpi!

Pelin ikärajasuositus on yli 7-vuotiaille.

 

Tilaa peli verkkokaupastamme!

 

 

 

Spyro Reignited Trilogy

 

Pieni, mutta pippurinen Spyro-lohikäärme seikkailee jälleen! Pelikokoelma sisältää uudistettuine versioineen Spyro-pelisarjan kolme ensimmäistä peliä: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! Ja Spyro: Year of the Dragon. Pelaaja pääsee nauttimaan tästäkin klassikosta kokonaan uusiksi tehdyllä graafisella ulkoasulla sekä parannelluilla äänillä.

Tuttuun tapaan Spyro kukistaa vihollisiaan eri tasoissa keräten jalokiviä sekä hankkien perhosia ravinnoksi Sparx-sudenkorennolle tämän terveyden ylläpitämiseksi. Spyro oppii uusia taitoja ja avaa uusia alueita tutkittavaksi. Hyppää purppura-lohikäärmeen seikkailuihin nostalgiahuuruissa tai innostu mukaansa tempaavaan tasohyppelypeliin tuorein silmin!

Pelin ikärajasuositus on yli 7-vuotiaille.

 

Tilaa peli verkkokaupastamme!

 

 

 

Rayman Lgends

 

Tämä tasoloikkapeli on varmasti ihastuttanut ja vihastuttanut haasteellisuudellaan pelaajia läpi aikojen eikä tämäkään ole poikkeus. Rayman -pelisarjasta tuttua 2D-tasohyppelyä on nähtävissä myös uusimmassa Rayman Lgends -pelissä näyttävillä grafiikoilla ja pehmeällä tuntumalla. Pelaaminen onnistuu myös kavereiden kanssa verkossa tai offline-tilassa yhteistyössä. Pelistä löytyy myös uusi Rayman Rocks! -tila, jossa Rayman kumppaneineen ottaa musiikin haltuunsa uudenlaisin tavoin. Rayman, Globox ja Teensies seikkailevat lumotussa metsässä löytäen mielenkiintoisia maalauksia, joiden syövereihin he päätyvät uusiin maailmoihin. Ryhmän täytyy selvittää tiensä läpi uniikkien maailmojen, jotka pursuilevat erilaisista olennoista ja hirviöistä. Haavemanner kaipaa taas pelastusta, joten lähde mukaan selvittämään maalausten salaisuudet!

Pelin ikärajasuositus on yli 7-vuotiaille.

 

Tilaa peli verkkokaupastamme!

 

 

 

Osallistu keskusteluun ja kerro, mikä on sinun suosikkipelisi!

Telia Yhteisön moderaattori | *insert quote here*

0 vastausta