Puhelimeen soitettaessa ilmoittaa "varattu"

  • 7 June 2019
  • 3 kommenttia
  • 258 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +6

Minulla on kaksi puhelinta, toinen älymalli ja toinen peruskännykkä. Perusmallilla kun soitin siihen älymalliin ulkomaille 15 minuuttia. Tämän jälkeen älykännykkä ilmoitti olevansa varattu, mutta sillä voi kuitenkin soittaa peruskännyyn ilman ongelmia.


Nyt molempien ollessa kotona huomasin ensin, että siihen älymalliin voi soittaa muilla puhelimilla, ei varattu. Toisellakin voi soittaa älykännyyn, jos poistaa lähettäjän numeron tavallisesta. Jos tavallisella soittaa lähettäjän numero päällä älykännyyn, niin älykänny ilmoittaa parin värinän jälkeen, että yksi vastaamaton puhelu.


Älymallista on verkkotiedot poistettu, puhelin sovelluksenkin päivitys tuli. Ongelma jatkuu silti.




EDIT: otsikkoa muokattu


 


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei!


 


Onko kyseessä mitkä puhelimet, merkki ja malli?


 


Onko kyseessä Telian liittymät? Kaksi eri liittymää vai multi-sim tai vastaava palvelu?


 


 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Soittajan numero on varmaankin lisätty epähuomiossa estettyjen numeroiden listalle vastaanottavassa puhelimessa. Ohjeita:


 


Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +6

Ei ole numero estettyjen joukossa. Muutenkin tuntuu elävän omaa elämäänsä, lähettävässä puhelimessa nimenä numerolle "pena" vastaanottavassa älymallissa numerolle "APENA", puhelin ilmoittaa puhelun olevan nimeltä "Pentti". Katellu tässä mistäköhän kaivaa toisen nimen. Häirikkö systeemikin kytketty pois.

 

Vastaa