Tallennuksen aloittaminen alusta digiboksilla, kun ohjelma on jo alkanut

  • 24 May 2017
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Tästä asiasta on ollut puhetta jo useammassa kehitysehdotuksessa. Nostaisin asian kuitenkin taas esiin, eli koskas tulee olemaan mahdollista digiboksin kautta tallentaa ohjelma alusta silloin, kun ohjelma on ehtinyt jo alkaa. Tämä on mahdollista tällä hetkellä mobiiliversion kautta, mutta olisi mukavaa, että sama ominaisuus olisi käytettävissä myös digiboksilla tallennettaessa. Elisa Viihteessä tämä toiminnallisuus on jo?

 

Myös peruskanavien osalta HD-kanavaversioiden HD-tallennus verkkoon olisi mukava ominaisuus, Elisalla tämäkin on jo mahdollista, joten kyseessä ei liene tekijänoikeusasia vaan tekninen toteutus. Kovalevyhän tarjoaa tämän mahdollisuuden, mutta peruskanavien osalta olisi hyvä, että ne pystyisi tallentamaan myös verkkoon. Maksukanavat ovat asia erikseen. 


1 kommentti

Kyllä tuosta on ollut puhetta mutta ei ole valitettavasti tietoa onko joskus tulossa ja jos on niin milloin. HD-kanavien osalta sama homma. Jos noi tulee joku päivä mahdollisiksi niin siitä kyllä ilmoitellaan asiakkaille päin.

Vastaa