Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

discovery.jpg

 

 

 

Suoratoistopalveluiden määrä on viime vuosina kasvanut huimaa vauhtia ja tarjontaa riittää jokaiseen makuun. Uusimpana tulokkaana olemme saaneet Discovery+ -palvelun mukaan tarjoomaan ja palvelu on tilattavissa 29.6. alkaen. Valikoimaamme tulee kaksi suoratoistotuotetta, Discovery+ sekä Discovery+ Sport ja alla niiden tarkemmat esittelyt. Olemme todella innoissamme, että yksi Pohjoismaiden suosituimmista suoratoistopalveluista on nyt myös meidän valikoimassamme. 

 

Discovery+

 

Hinta 6,99 eur/kk, jolla näet tuhansia tunteja viihdesisältöä, kuten BBC:n ja Discoveryn dokumentteja (Blue Planet, Estonia jne.) sekä rikosohjelmia (Rakastunut murhaajaan, Pimeä sydän jne.). Palvelu sisältää myös realityohjelmia, kuten Sofian salaisuudet ja 90 päivää morsiamena muutamia mainitakseni. Lisäksi tarjoomassa on huippusuosittu Top Gear, sekä kotimainen Latela. Näet palvelun kautta myös uutuussarjojen ennakkojaksoja.

 

Discovery+ Sport

 

Hinta 9,99 eur/kk, jolla näet viihdesisällön lisäksi Eurosportin huippu-urheilua ympäri vuoden, sekä Tokion Olympialaiset, jotka alkavat 23.7. Eurosportin urheilutarjoomaan kuuluu niin suosiotaan kasvattava Snooker, kuin Tenniksen ATP ja Grand Slamit, sekä pyöräilyn Grand Tourit. Lisäksi paketin ostajat saavat seuraavat TV-kanavat suoratoistona: TV5, Kutonen, TLC, Frii, Investigation Discovery, Travel Channel, Food Network, Eurosport 1 ja Eurosport 2.

 

Palvelun tilaaminen, aktivointi ja katselu

 

Discovery+ ja Discovery+ Sport -suoratoistopalvelun voit tilata Minun Teliasta, asiakaspalvelustamme tai Telia Kaupasta. Käyttöönottoa varten tarvitset Telia TV -käyttäjätunnuksen. Jos sinulla ei vielä ole Telia TV -tunnusta, voit tilata sen yhdessä Discovery+ tilauksen kanssa. Tilauksen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi, josta löytyy linkki ohjeisiin palvelun käyttöönottamiseksi. HUOM! Ensimmäinen kirjautuminen tulee tehdä selaimen kautta osoitteessa discoveryplus.fi .

 

Ohjelmat näet Discovery+ -sovelluksen kautta tai selaimella osoitteessa discoveryplus.fi. Jos televisiossasi ei ole Discovery+ -sovellusta, voit ladata sovelluksen myös puhelimelle tai tabletille ja katsoa ohjelmia sitä kautta. Halutessasi voit siirtää kuvan chromecastin avulla isolle ruudulle, jolloin katselukokemus on luonnollisesti parempi.

 

Onko Discovery+ sinulle jo ennestään tuttu ja mitä sarjaa seuraat, tai mikä sarja erityisesti kiinnostaa? Kommentoi alle ja jaa vinkkisi muidenkin iloksi. 

Lue myös:

 

Discovery+ -parhaat tosi-tv-ohjelmat

HBO Nordicin sarjasuositukset

Kesäkuun vuokraamon uutuudet

Ruokaohjelma joka viihdyttää - 10 parasta ruokaohjelmaa C Moressa

 
Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Telia-TV-uutiset-ja-muut/Discovery-ja-Discovery-Sport-nyt-myos-Telialta/ba-p/224927
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Yhteisön moderaattori, jonka voit bongata myös muualta somesta. Pohjoismaisten sarjojen suurkuluttaja ja suoratoistopalveluiden suuri fani.