Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

HBO MAX telia Yhteisö.jpg


*PÄIVITETTY 1.4.2022!*

HBO Max -suoratoistopalvelu on nyt tilattavissa! Tiedotamme vielä erikseen kaikkia nykyisiä HBO Nordic -asiakkaitamme myös sähköpostitse.

 

Pääset tilaamaan HBO Maxin nettisivuiltamme. Jos sinulla on HBO Nordic -palvelu käytössäsi, muistathan irtisanoa sen Minun Telian kautta ennen Maxin tilaamista. Katselu tapahtuu HBO Max -sovelluksen kautta, ja palvelun hallinnointi onnistuu Telia Dot -sovelluksella

 

Täältä löydät vielä lisätietoa eri katselutavoista, sekä vastauksia muihinkin mieltä askarruttaviin kysymyksiin HBO Maxiin liittyen.


Mitä eroa on HBO Nordicilla ja HBO Maxilla? 

 

HBO:n brändätyt ensi-illat näkyvät HBO Nordic -palvelussa jatkossakin eikä sisältöjä tulla vähentämää, päinvastoin sisältöä lisätään syksy mittaan. Uutena ominaisuutena saadaan elokuvateattereiden uutuusleffoja (mm. Warner Bros), joita päästään katsomaan jo 45 päivää ensi-illan jälkeen. Sen sijaan uudet HBO Max originals -brändätyt ensi-illat ja vanhemmat kirjastosisällöt näkyvät vain HBO Max:ssa. 

 

Palvelussa jo olevat suosikkisarjat säilyvät ja myös niiden uudet tuotantokaudet lisätään. Lastenohjelmien kattava Toonix-kirjasto säilyy ennallaan. Sisällöistä ja hinnoista kerromme vielä myöhemmin tarkempia tietoja kun niitä saamme. 

 

HBO Nordic -ohjelmakirjasto on poistettu uusmyynnistä kaikista myyntikanavista tiistaina 8.3. Muutos ei ole koskenut voimassa olevia paketteja, vaan ne jatkuvat normaalisti:

Telia TV:n HBO Nordic palvelun hinta säilyy toistaiseksi ennallaan.

 

 

Lue myös: 

 
Katjane
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Telia-TV-uutiset-ja-muut/HBO-Max-suoratoistopalvelu-nyt-tilattavissa/ba-p/228822
Linkki kopioitu
173 kommenttia 👇
jarkko35
Konkari

Miksi Telia ei laskenut Hbo Nordicin hintaa? Elisalla Hbo Nordicin hinta on 8,99 e/kk. Ja tuo lupaus siitä, että syksyn aikana lisäätte Hbo Nordic-palveluun noin 1500 nimikettä on aika kova. Nyt on ollut aika hiljaista, ja syksy alkaa olla ohi. Milloin vastaatte lupaukseen, ja lisäätte paljon enemmän katsottavaa meille kalliimpaa hintaa maksaville? Vai oliko puhe vain sanahelinää?

AaTanja
Moderaattori
Moderaattori

@jarkko35 syksy on tosiaan pitkä ja väliin vähän venyväkin käsite. Yhtään sälyttämättä vastuuta pois meidän harteiltamme, on HBO sivuillaankin ilmoittanut, että "kaikkia ohjelmia ei ole saatavilla julkaisupäivänä. Saatavilla olevat ohjelmat vaihtelevat alueittain". Teemme täällä päässä parhaamme, jotta saadaan Max rullaamaan😊 

sspower
Seuraamassa menoa

Morjens ! Olisin kysynyt näkyykö HBO MAX (sitten kun joskus tulee) Telia boksin kautta vai pitääkö peilata esin Chromecastin kautta ?? Entä jos sanon Telia HBO Nordicin irti niin voinko ottaa käyttööni samalla sähköpostiosoiteella tuon HBO Maxin ?

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

@sspower Näin on tarkoitus että HBO Max tulisi sitten digiboksille kun sellainen aika on. Tunnuksista emme ole vielä saanet varmaa tietoa, tämäkin varmasti selviää sitten kun palvelu meille saadaan. Ainakin HBO:lla itsellään asiakkaat ovat saaneet pitää saman sähköpostiosoitteen vaihtaessaan palvelun, joten vahva olettamus että näin voisi tapahtua myös meillä. Mutta tästäkin varmasti tiedotetaan lisää kun asia on ajankohtainen. 

ericrose
Vakiokalustoa ☆

Telia on esittänyt, ettei tiettyjä HBO Maxin sarjoja saada nähtäville, koska ne ovat ns. Originalseja. Nyt tuokin perustelu on kumottu: uutena sarjana HBO:lta löytyy We Children from Bahnhof Zoo, jonka kansikuvassa selvästi lukee max original. Joten: missähän ne loput Originalsit viipyvät?

OldHorn
Seuraamassa menoa

Helpommalla ja halvemmalla pääsee kun lopettaa sen HBO:n tilauksen Telian kautta ja ottaa suoraan HBO Max-tilauksen HBO:lta. Itse tein näin eikä kaduta. Sovellus löytyy kaikista uusista konsoleista tai televisioista, tietokoneen kautta katsominen mahdollista myös. Tämä Telian säätäminen ollut yhtä vitsiä.

SINAD
Konkari ☆

Kyllähän tuo todella erikoiselta kuulostaa että suoratoistoa kierrätetään jotenkin Telian omien palvelimien kauta, jonne uusi sisältö pitää jonkun erikseen kopioida. Miksei siinä Telian boksissa voisi vaan ajaa niitä sovelluksia suoraan ihan sellaisenaan, kuten muissakin alustoissa? Ilmeisesti verkottimen käyttöjärjestelmä on joko liian vanhanaikainen tai muutoin liian poikkeava kaikesta muusta. Jotenkin haiskahtaa siltä että jo koko palvelua ja boksia suunniteltaessa on valittu vääränlainen toteutustapa/tekniikka, joka alkaa nyt vähitellen kostautua ja lopulta kaataa koko palvelun järkevyyden. Ylläpitokustannukset kasvavat lopulta niin suuriksi ettei palvelua pysty enää toteuttamaan kilpailukykyisesti.

 

Jos asia tehtäisiin ns. järkevällä tavalla niin koko Telia TV olisi suoratoistojensa osalta pelkkä sovellus, jonka voisi asentaa haluamiinsa laitteisiin mm. tabletit, puhelimet, appletv tai androidtv pohjaiset laitteet. Sen ohessa voisi sitten luonnollisesti laitella muutkin mitä tarvitaan kuten Netflixit, HBOmaxit, Cmoret yms. mitä nyt itse kukakin siihen haluaa.

 

Esimerkiksi Allente (entinen Canal Digital) toimii juuri näin. Satelliittimaksukortin kylkiäisenä saa ilman erillistä korvausta tunnukset suoratoistoa varten. Sovelluksen voi halutessaan asentaa ainakin Android/AppeTV -laitteisiin tai olla asentamatta jos katsoo vai satelliitista. Sovelluksen kautta saa kuitenkin samat sisällöt ainakin lähes saman näköisellä laadulla kuin satelliitista ja myös kanavanvaihto tapahtuu salamannopeasti. Suosittelisin henkilöä joka näistä Telialla päättää tutustumaan moiseen ja ottamaan siitä mallia. Perinteinen TV-jakelu ja suoratoisto voivat toimia todella hyvinkin rinta rinnan.

jarkko35
Konkari

Telia tv digiboksi laajakaistalla palvelussa Hbo Nordic-kirjastossa näyttäisi nyt olevan sisältö supistumassa voimakkaasti. Lähdössä ovat muun muassa sarjat Taistelutoverit, Game Of Thrones, Sex and the City, The Wire, Curb Your Enthusiasm, Last Week Tonight with John Oliver,... ja lukuisat muut sarjat. Niiden kohdalla lukee tällä hetkellä "saatavilla 28 päivää". Eilen oli teksti saatavilla 29 päivää, eli lähtölaskenta on alkanut! Miten ihmeessä palvelu maksaa enemmän kuin Hbo Max, ja silti Hbo:n omia sarjoja on poistumassa! Eihän näin pitänyt käydä! Miksi tästä ei ole tiedotettu maksavia asiakkaita?!

ericrose
Vakiokalustoa ☆

Edellä esitetty huomio on ERITTÄIN VAKAVA ja VAATII VÄLITÖNTÄ VASTAUSTA! Miten siis VOI olla mahdollista, että Telia on poistamassa HBO:n omia menestyssarjoja? Tällaisten sarjojen vuoksi olen HBO:n alkujaan tilannut. Miten Telia perustelee HBO:n tarjonnan köyhdyttämisen, kun Maxiakaan ei näköjään saada Telialle vuosikymmeniin.? Erittäin hävytöntä maksavia asiakkaita kohtaan! Selvitys vielä tämän päivän aikana.

jarkko35
Konkari

The Sopranos- sarjakin on poistumassa 28 päivän päästä!! Ettekö edes aikoneet tiedottaa asiakkaitanne, että sisältöä vähennetään näin rajusti, ja silti hinta on kalliimpi kuin Maxin! Hävytöntä! Hävetkää!!

HannaMarikaL
Moderaattori
Moderaattori

Olemme laittaneet asian selvitykseen kyseisten sarjojen osalta, miksi siellä nyt tosiaan näkyy, että ne olisi saatavilla enää vain tietyn aikaa. Palaamme tähän ketjuun, kun olemme saaneet lisätietoa.

SINAD
Konkari ☆

Villli arvaus: koska sisällöt ajetaan Telian palvelimien kautta ihan erillään HBO:sta, niin niiden levitykseen on oltava olemassa sopimukset HBO:n kanssa (muuten homma olisi laitonta piratismia). Arvatenkin nämä sopimukset on neuvoteltu 2021 loppuun ja koska vuodenvaihde lähestyy niin järjestelmä alkaa jo ajaa ko. sisältöjä alas automaattisesti. Sen takia teille tulee sitten kyseiset ilmoitukset näkyviin.

sspower
Seuraamassa menoa

Hello ! Jos tuo Sinadin juttu pitää paikkaansa niin täytyy kyllä todeta että olen todella pettynyt Telian toimintaan. Jos ja kun HBO MAX tulee Telialle niin ei se todellakaan tarkoita sitä että vanhoja sarjoja tai elokuvia poistetaan listoilta. HBO MAX pitäisi täydentää listaa ei olla poistava vaikutus !!!!! Telia kyllä huijaa nyt raskaalla kädellä asiakkaitaan,saas nähdä mitä kuluttaja-asiamies toteaa jos sinne asti mennään !!! Haiskahtaa kyllä pahemman luokan vedätykseltä !!! Nyt asiat kuntoon Telialle ja ÄKKIÄ !!! Sitäpaitsi kyllä Telian asiakkaat olisivat myös oikeutettuja halvempaan kuukausi hintaa,ainakin sen 8,95 euroa millä tota HBO MAXIA kaupataan muualla ? Vai mitä mieltä Telia on asiasta ? Ei muuten vieläkään näy Kong vs Godzillaa 🙂 Kyllä Telia on nyt näyttänyt oman surkeutensa ja kunnolla .

Katjane
Moderaattori
Moderaattori

@SINAD @sspower Tässä vaiheessa ei voida tehdä johtopäätöksiä suuntaan tai toiseen ennenkuin tiedämme mistä asiassa on kyse. Ei heitetä kirvestä kaivoon missään tapauksessa, odotellaan maltilla mitä HBO:n suunnalta kuuluu 🙂

ericrose
Vakiokalustoa ☆

Mielenkiintoinen kannanotto, tuo edellinen: odotellaan maltilla mitä HBO:n suunnalta kuuluu. Kysehän on Telian toimista: merkittävien sarjojen ilmeinen poistaminen asiakkaista välittämättä, HBO Maxin tulon viivyttäminen, hinnan pitäminen ennallaan HBO:n alennuksesta huolimatta... Vai pyrkiikö Telia toimillaan kiristämään HBO:ta Maxin saamiseksi omalta kannaltaan mahdollisimman edullisesti? Vai väittääkö Telia vakavissaan, että HBO itse haluaa tarkoituksellisesti poistaa tärkeimmät sarjansa Telian ohjelmistosta? Jotain rotia sentään vastauksiinkin. Eli ei, mitä HBO:n suunnalta, vaan MITÄ TELIAN SUUNNALTA KUULUU.

Katjane
Moderaattori
Moderaattori

@ericrose Kovin tarkkaan ei tässä vaiheessa voida kommentoida ennenkuin saamme lisätietoja näistä sarjoista. Välitämme asiakkaistamme, ja nimenomaan sen vuoksikin tahtotilana on tarjota sisältöä edelleen siitä mitään poistamatta. Niinkuin tuossa kerroin, nyt on tovi odotettava. Emmeköhän pyhien jälkeen ole jo viisaampia.

ericrose
Vakiokalustoa ☆

Tuosta vastauksesta valitettavasti saa sen käsityksen, että sarjojen mahdollinen poisto olisi HBO:n syytä, mikä, kuten sanoin, olisi todella outoa. Tähän mennessä HBO on yleisesti vain tuonut uuden palvelun (Max), lisännyt tarjontaansa sekä alentanut hintaansa. Telia itse on vastustanut lähes kaikkea tätä.

Katjane
Moderaattori
Moderaattori

@ericrose Se ei ollut tarkoitukseni, pahoittelen jos siitä sen käsityksen sai. Joka tapauksessa, palaamme tähän ketjuun kun meillä on antaa tarkempia tietoja.

jarkko35
Konkari

Milloin saamme vastauksen siihen, miksi kymmeniä Hbo:n sarjoja on poistumassa Telian Hbo Nordic-kirjastosta reilun kolmen viikon kuluttua?!

SannaMKoo
Moderaattori
Moderaattori

Asia on @jarkko35 vielä selvityksessä. Palailemme mahdollisimman pikaisesti asiaan! 

sspower
Seuraamassa menoa

Hello ! Todella monessa sarjassa on aikaa enään 22 päivää ja jolloin se loppuu ?? Paljon on myös tullut vastaan sarjoja jotka loppuvat Tammikuussa 2022 ?? Mitä ihmettä ?? Poistuvatko nämä sarjat HBO MAXin tieltä vai mistä on siis kyse ?? Ei se nyt niin voi olla että MAXin tieltä poistuu monta hyvää sarjaa. Eikä vieläkään ole tullut vastausta Telialta MILLOIN MAX tulee katsottavksi/tilattavaksi ja tuleeko se näkymään digiboksin kautta vai ei !

26.10 hmmm......juu silloin kait se piti tulla,Joulukuuta mennään eikä mitään kuulu ? Outoa kohtelua  maksaville asiakkaille varsinkaan kun HINTAKAAN EI OLE TIPPUNUT !!

ericrose
Vakiokalustoa ☆

Telian hiljaisuus asiassa herättää todellakin vakavaa huomiota. Jotain ihmeelllistä suhmurointia näyttää olevan meneillään kulissien takana, kun asiakkaille ei lähes kahden kuukauden jälkeenkään vaivauduta kertomaan yhtikäs mitään. KUKAAN EI TIEDÄ MITÄÄN, VAIKKA HBO:N PARHAAT SARJAT OVAT SALAPERÄISESTI KATOAMASSA.  Hitot asiakkaista, kunhan maksavat, on Telian periaate - ihmettelen vain, miten kauan niitä asiakkaita riittää. HBO MAX - TULEEKO ENSI VUONNA - VAI VUOSIKYMMENELLÄ? Jälleen: Telia pohtii, miten rahakkain sopimus saadaan - asiakkaathan sen vain maksavat - muualla vain vähemmän. SELVYYS ASIAAN JA PIAN!!!

jarkko35
Konkari

Nyt pitäisi alkaa jo vastauksia tulemaan! Miksi sisältöjä on poistumassa runsain mitoin Telian Hbo Nordic- kirjastosta? Todella outoa, että Telia ei vastaa! Ja tänään on muuten Elisa Viihteen Hbo- tilaajat saaneet käytöönsä Hbo Maxin. Telialla ei tämäkään onnistu!!

ericrose
Vakiokalustoa ☆

Jaahas! Ja koska HBO Max on jo myös DNA:n Hubilla saatavissa, on Telia, kuten tavallista, viimeinen suurista yhtiöistä, joka viivyttelee asiakkaidensa palvelemisessa. Kyllä täytyy olla rahasta tiukkaa Teliallakin, kun näin pitkään on neuvoteltava. Vaatiiko HBO liikaa, vai? Ja tähän HBO:n ohjelmien katoamiseen on saatava selvyys, ja  PIKAISESTI. HBO:n parhaat ohjelmat aiotaan salaa hävittää kertomatta mitään - eikä kymmeniin kyselyihin kukaan uskalla vastata sanallakaan. Varsinaisen luihua toimintaa. MITÄ TELIA OIKEIN PELKÄÄ!

ReOlivia
Moderaattori
Moderaattori

Yleinen vastaus kaikille. Sain juuri tiedon, että suurin osa sarjoista ei ole poistumassa. Kyseessä on vika, jota HBO korjaa parhaillaan. Korjausaikana sarjoissa saattaa vielä näkyä tuo "päiviä jäljellä". 🙂

sspower
Seuraamassa menoa

@ReOlivia  vastasi : "Sain juuri tiedon, että suurin osa sarjoista ei ole poistumassa." Eli sarjoja on siis kuitenkin poistumassa palvelusta ? Tietysti kaikki katsotuimmatko ? Olisi kiva tietää mitkä sarjat/elokuvat tulevat poistumaan ja milloin ? Tietysti olisi mukavaa saada jo toi HBO MAX jo Telian kautta näkyviin,rupeaa kohta ymmärrys loppumaan että mikä siellä Teliassa oikein kiikastaa.

 

Edit SannaMKoo: Lisätty käyttäjätägi

ReOlivia
Moderaattori
Moderaattori

Siis ei ole poistumassa. Tarkoitin sitä, että suurimmassa osassa sarjoista oli tuo merkintä ja että eivät ole poistumassa 🙂

jarkko35
Konkari

Todella monessa Hbo:n sarjassa on edelleen tuo "lähtölaskenta" menossa, taisi tänä aamuna olla "saatavilla 15 päivää"... näinköhän sisältö häviää vuodenvaihteessa? Ja miksi Telia ei ole saanut asiakkailleen vieläkään Hbo Maxia? Elisa Viihteen asiakkaille tuo Hbo Max on jo saatavilla ja tilattavissa. Miksi Telialla kestää aina kauemmin? Ja miksi Telian asiakkaat joutuvat maksamaan Hbo:sta ryöstöhintaa 10,95, kun Elisa Viihteen asiakkaat ovat marraskuun alusta asti maksaneet samasta palvelusta 8,99? Voisiko Telia selvittää asiakkailleen tätä käsittämätöntä epäkohtaa?!

AaTanja
Moderaattori
Moderaattori

@jarkko35, kuten Olivia pariinkin otteeseen yllä on sanonut, sarjat eivät tule poistumaan. Tuo ns. "lähtölaskenta" kyllä poistuu, joten ei huolta. Toisekseen, teemme hartiavoimin töitä saadaksemme HBO Maxin katseluun. Maltti on valttia tässäkin ja ymmärrän, että tilanne harmittaa, kun vielä ei HBO Maxia valikoimassamme ole. Ei tilanne meistäkään ole mukava. Tiedotamme ja kerromme kyllä heti, kun saamme kyseisen suoratoiston valikoimaamme mukaan. Vielä toistaiseksi siis jatketaan HBO Nordicilla.

jarkko35
Konkari

Vieläkin Telia tv:n digiboksin Hbo Nordic- kirjastossa näkyy muun muassa sarjoissa Band of Brothers, sekä The Wire, teksti "saatavilla: 4 päivää. Saa nähdä häviääkö kyseiset sarjat tosiaan neljän päivän päästä. Jos häviää, niin sitten Telian ylihinnnoittelema Hbo kirjasto on samalla köyhin Hbo kirjasto mitä on olemassa. Eipä houkuta tilaamaan, ja ilmeisesti Telia ei tilaajia haluakaan.

 

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

@jarkko35 HBO ei ole ilmeisesti saanut vielä kaikkia korjailtua ja siksi siellä näkyy joidenkin sarjojen kohdalla edelleen tuo "poistumassa" -merkintä. Mutta he ovat luvanneet asian korjata, joten varmasti näin tekevät, ei huolta. 

jarkko35
Konkari

Kuulostaa todella oudoilta nämä teidän vastaukset. Hbo:lta ovat sanoneet, että Telia vastaa ja ylläpitää itse omaa Hbo- kirjastoaan, ja nyt sanotte, että Hbo ylläpitää Telian Hbo- kirjastoa. Outoa. Eiköhän se ole Telia ja Telian työntekijät, joiden pitää poistaa järjestelmästä tuo virheellinen "poistumassa"- merkintä.

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

@jarkko35 Kuten @ReOlivia tuossa pari viikkoa sitten mainitsikin niin kyseessä on vika, jota HBO korjaa parhaillaan. Omasta puolestani pahoittelut jos kaikkia päivämääriä ei ole vielä korjattu, mutta me emme harmi kyllä pääse niihin käsiksi. Kyse on siis HBO:n järjestelmistä kiinni oleva juttu. Osan päivämääristä he ovat jo saaneet korjattua, mutta ilmeisesti muutama sarja on vielä fiksaamatta. Sillä ei varmaankaan asiakkaalle ole merkitystä kuka tilanteen korjaa ja kenen vastuulla se loppujen lopuksi on, pääasia että homma tulee kuntoon. 

jarkko35
Konkari

Tekeekö muuten Telia tällä hetkellä Hbo:n kanssa minkäänlaista yhteistyötä sen eteen, että Hbo Max saataisiin myös Telian kautta saataville? Elisa Viihteen asiakkailla tuo Hbo Max on ollut saatavilla jo muutaman viikon ajan. Ihmeen kauan kestää Telialla.

ReOlivia
Moderaattori
Moderaattori
@jarkko35   kirjoitti:

Tekeekö muuten Telia tällä hetkellä Hbo:n kanssa minkäänlaista yhteistyötä sen eteen, että Hbo Max saataisiin myös Telian kautta saataville? Elisa Viihteen asiakkailla tuo Hbo Max on ollut saatavilla jo muutaman viikon ajan. Ihmeen kauan kestää Telialla.


Kyllä tehdään. Palvelun pitäisi meillekkin tulla kevään aikana mutta en osaa sanoa mitään tarkempaa. Kerrotaan heti kun on lisää kerrottavaa. 

sspower
Seuraamassa menoa

Ai ? että palvelu eli hbo max PITÄISI tulla kevään aikana ???? WHAT ????

Toivon todellakin että Telian hinta olisi "reilu" meille kaikille asikkaille jotka ovat malttaneet odottaa että HBO Max tulisi joskus myös Teliallekkin 🙂

 

jarkko35
Konkari

Ajatella, että tätä tiedotetta ei ole päivitetty 26.10 jälkeen! Miksi Suomen Telialla kestää tässä tolkuttoman pitkään, kun muissa Pohjoismaissa Telia on saanut Hbo Maxin asiakkailleen jo aikoja sitten? Vastauksia kiitos! Ja huomasin, että Telia tv:n digiboksin Hbo Nordic- kirjastosta on kahden päivän päästä poistumassa Hbo:n oma sarja Taboo! Eihän niiden pitänyt poistua? Ja näyttää olevan poistumassa myös Billions- sarja. Ovatko nämä poistumassa?

SannaMKoo
Moderaattori
Moderaattori

@jarkko35 Kuten ylempänä kerroimme, palvelun on tarkoitus tulla meille saataville keväällä. Päivitämme totta kai tiedon myös tähän artikkeliin kun saamme tähän vielä vahvistuksen. Toivottavasti pian!

 

Varmistelen vielä HBO:n suunnalta tuon Taboon ja Billionsin tilanteen ja palaan sitten asiaan. 

jarkko35
Konkari

Taboo- sarja on Telian Hbo- kirjastossa katsottavissa enää noin 30 tuntia, ja Billions-sarja vielä reilun viikon. Eli sisältöjä vähenee lupauksista huolimatta. Miksi ette edes laske tämän kirjaston hintaa, kun sisältö on paljon suppeampi mitä Hbo Maxilla on, ja Max on lisäksi muutenkin halvempi palvelu. Ei mene järkeen tämä teidän touhu, karkotatte ainoastaan tällä tavalla asiakkaanne. Sitäkö ajatte tässä takaa?

jarkko35
Konkari

Eipä ole Telialta mitään vastausta kuulunut. Taboo- sarja on nyt poistunut, ei voi enää katsella. Kohta poistuu Billions- sarja. Ihme meininkiä kyllä.

sspower
Seuraamassa menoa

Tein pikakatsauksen ton @jarkko35  kirjoituksen takia.Tarkastin noin 150 sarjaa ja mm seuraavissa lukee että poistuvat 24-12 päivän sisällä ! Eli Black Sails,Arthur's law,Smilf,Siniset silmät,Kylmäveriset tappajat, 3 eri komedia sarjaa jne... Aika huolestuttavaa luettavaa ? Raivaatteko vanhoja pois että tulevat HBO Max sarjat mahtuisisivat katsottavaksi vai onko edelleen jostakin virheestä kysymys ??

 

Edit SannaMKoo: Lisätty käyttäjätägi

AaTanja
Moderaattori
Moderaattori

@jarkko35 olemme saaneet tietoomme, että Billions tulee jatkumaan siitäkin huolimatta, että tiedoissa näkyy sen poistuminen. Taboo sen sijaan, kuten todettua, on poistunut valikoimasta. @sspower in luettelemat sarjat olen laittanut eteenpäin. 

 

Saatan toistaa jo kertomaamme, mutta kerron silti, että tilanne on HBO:n kanssa selvityksessä ja HBO:lla työstössä. Tilanne on harmillinen, siitä ei pääse yli eikä ympäri. 

OldHorn
Seuraamassa menoa

"Saatan toistaa jo kertomaamme, mutta kerron silti, että tilanne on HBO:n kanssa selvityksessä ja HBO:lla työstössä. Tilanne on harmillinen, siitä ei pääse yli eikä ympäri. "

 

Kyllä pääsee. Itse ainakin pääsin. Lopetin HBO Nordicin tilauksen teidän kauttanne ja otin HBO Max tilauksen alle 5 eurolla kuussa suoraan heiltä. Eikä kaduta.

jarkko35
Konkari

Jo yli viikon ajan Langalla- sarja (The Wire) ei ole ollut katsottavissa Telia tv digiboksi laajakaistalla palvelussa Hbo Nordic- kirjastossa. Se on katsottavissa kyllä Telia tv sovelluksessa, mutta ei digiboksin kautta. Olen asiasta ilmoittanut, mutta asialle ei vain tehdä mitään! Ettekö saa mitään aikaiseksi?! Ja miten vaikeaa on saada Telian kautta Hbo:n tilanneille käyttöön Hbo Max?! Elisa Viihteen asiakkaat joilla on tilattuna Hbo Nordic, on käytössä myös Hbo Max. Miten ihmeessä kaikki on aina Telialle niin vaikeaa? Kertokaa!

AaTanja
Moderaattori
Moderaattori

@jarkko35  tätä tilannettahan tässä on pitkin syksyä puitu, ja on kerrottu viimeksi parisen viikkoa sitten, että HBO Max tulee meille kevään kuluessa. Siitä ei ole kuvio muuksi muuttunut, ja varmaan uskot, että heti kyllä infotaan kun muuttuu.  The Wire - Langalla puolestaan on edelleen työn alla, ja koitetaan saada se pikimmiten katseluun myös boksin kautta. 

ericrose
Vakiokalustoa ☆

HBO Maxille on tietojen mukaan tullut eilen katsottavaksi eräs muutaman vuoden takaisista suosikkiscifi-sarjoista: Fringe. Kyse ei ole lainkaan ns. Originalseista, joten on syytä ihmetellä: miksi Telia ei ole ottanut tätä sarjaa valikoimiinsa? Miten Telia yleensä päättää, mitkä ohjelmat se suvaitsee Nordiciin päästää? Ja, milloin kummassa Telia armahtaa asiakkaansa ja ottaa koko Maxin tarjontaansa?

AaTanja
Moderaattori
Moderaattori

@ericrose Fringe on laitettu tuon sinun kommentin seuraksena eteenpäin meillä selvitykseen. Palataan siihen, kun saadaan lisätietoa. Se puolestaan miten sarjat valikoituu valikoimaan määräytyy sen mukaan mitä HBO meille jakaa katseluun.

 

Edelleen tietona on, että kevään aikana päästään Maxin pariin. Aivan varmasti kerromme täällä heti, kun tiedämme tarkemmin, eli viimeisin tieto mitä tästä artikkelista ja kommenttiketjusta aina löytyy, on voimassaoleva tieto.

sspower
Seuraamassa menoa

Black Sails sarja näkyy olevan vielä katsottavissa 1 päivän ? katsotaan häviääkö se vai ei. Toivottavasti vaan joku "virhe",mistä mainitsette koko ajan.

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

@sspower Black Sails -sarjasta on laitettu tänään kyselyä eteenpäin, joten palataan kun tiedetään enemmän. Vahva veikkaus että liittyy samaan virheeseen josta tässä ketjussa on aiemminkin ollut puhetta. Mutta varmistetaan!

sspower
Seuraamassa menoa

PUFF !!!! Sinne hävisi Black Sails Sarja !!!! Montako elokuvaa ja sarjaa vielä häviää ennenkuin Telian mielestä hinta on sopiva kuluttajalle ?? Ei hyvää päivää näiden elokuvien ja sarjojen saatavuudesta,HBO MAX jos ja kun tulee näkyviin niin tuleeko edes sama sisältö kuin Maxilla vai tuleeko nekin "Hyvin karsittuna" ja uutuudet reilusti jälkijunassa jos ollenkaan ??