Parhaimmat vinkit TV:n katseluun mökillä

  • 13 August 2021
  • 0 kommenttia
  • 133 katselukertaa
Parhaimmat vinkit TV:n katseluun mökillä
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Mökkikausi on vihdoin käsillä ja vapaa-ajan asunnolla vietetään taas kesälomia ja rentoja viikonloppuja. Mökillä halutaan usein irrottautua arjen kiireistä, mutta samalla on mukavaa rentoutua sohvan nurkassa tai lekotella laiturilla katsellen televisiota. Tässä artikkelissa jaan parhaat vinkit televisio-ohjelmien katseluun mökillä.

 

Näin katsot sinulle tärkeimmät ohjelmat

 

Kätevin tapa nauttia elokuvista, sarjoista ja suorista lähetyksistä mökillä on ehdottomasti puhelin tai tabletti. Sovelluskaupoista löytyy monia erilaisia 
suoratoistopalveluita, joita voit ladata omalle laitteellesi. Näiden sovellusten avulla voit katsoa uutisia, sarjoja ja elokuvia missä ikinä oletkin. Yksi hyvä vaihtoehto on Telia Play -sovellus. Monille mökkiläisille sopii myös läppäri, jonka avulla voit helposti katsoa ohjelmia esimerkiksi selaimen kautta. Kännykkään tai tablettiin ladattava sovellus ovat kuitenkin kätevä, sillä voit ottaa sen mukaasi minne tahansa menetkin. Eikä haittaa, vaikka mökillä ei olisi sähköä. Silloin kannattaa varata mukaan varavirtalähde, jolla saat ladattua laitteisiin lisää virtaa.

Jos mökiltä löytyy televisio, voit käyttää suoratoistopalveluita Chromecastin avulla. Chromecastilla voit peilata puhelimen tai tabletin kuvan suoraan televisioruudulle ja nauttia ohjelmista isolla ruudulla. Chromecast tarvitsee toimiakseen sähköä ja nettiyhteyden. Jos mökillä ei ole omaa nettiyhteyttä, voit jakaa netin puhelimestasi tai tabletistasi Chromecastille. Chromecastin löydät verkkokaupastamme ja ohjeet Telia Playn käyttöön saat asiakastukemme kautta. 

 

Telia Play -sovellus on mökkiläisen perusvarustus

 

Telia Play -sovelluksen ja tallennuspalvelun avulla voit katsoa peruskanavia missä ja milloin vain.Voit käyttää Telia Play -sovellusta jopa viidellä 
eri laitteella, ja suurinta osaa kanavasisällöistä voi katsoa samanaikaisesti kahdella laitteella. Näin koko perhe voi katsoa eri ohjelmia samaan aikaan. 
Jos haluat enemmän vaihtoehtoja peruskanavien lisäksi, suosittelen tilaamaan erillisiä kanavapaketteja. Usein kanavapaketteja pääsee myös kokeilemaan maksutta. Esimerkiksi liittymäasiakkaillemme tarjoamme kuukauden maksuttoman kokeilujakson MTV Katsomo+ -palvelusta. Sieltä löydät sarjoja ja elokuvia jokaiseen makuun. Ohjeet Telia Play sovelluksen käyttöönottoon saat asiakastukemme kautta.

Jos mökiltä löytyy jo nettiyhteys, suosittelen tilaamaan Telia Play boksin. Boksi toimii kaikkien operaattoreiden nettiyhteydellä. Tällöin voit katsoa tilaamiasi kanavapaketteja ja muita sisältöjä suoraan televisioruudulta. Sinulla on myös käytössäsi ohjelmakirjasto, josta voit katsoa ohjelmia juuri silloin kun sinulle sopii. Play-boksin avulla voit myös vuokrata elokuvia sateisille päiville. Jos haaveilet vielä omasta netistä mökille, kannattaa tutustua aiemmin kirjoittamaamme Etätyöt mökillä -artikkeliin, jossa kerromme eri vaihtoehdoista mökkiolosuhteisiin.

 

Hyödynnä Telian reilut asiakasedut

 

Jotta voit nautiskella elokuvista, sarjoista ja urheilusta edullisesti, suosittelen hyödyntämään Telian asiakasetuja. Liittymäasiakkaana saat esimerkiksi MTV Katsomo+ -palvelun maksuttomaan kokeiluun yhden kuukauden ajaksi ja sen jälkeen edulliseen hintaan (9,95 €/kk). Myös muita MTV Katsomo+ -paketteja on saatavilla edullisemmin kun olet asiakkaamme. MTV Katsomo+ on yksi suosituimmista palveluistamme, eikä ihme – tarjolla on ohjelmia jokaiseen makuun. Suoratoistopalvelun kautta näet myös MTV3, Subin ja Avan sisällöt sekä MTV Uutiset Liven, joten mökilläkään et jää paitsi uutisista. 
Voit katsoa esimerkiksi Salatut Elämät -sarjan viikon jaksot jo ennakkoon riippukeinussa makoillen. Sarjoja sekä elokuvia riittää jokaiselle lomapäivälle. 

 

Muokattu 10.4.2024

 

Lue myös nämä:


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa