Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Telia TV digiboksilla tuo kattavat TV-sisällöt suoraan olohuoneeseesi.Telia TV digiboksilla tuo kattavat TV-sisällöt suoraan olohuoneeseesi.

 

Lukeutuvatko TV-sarjat ja elokuvat mielipuuhiisi? Rentoudutko parhaiten TV:n ääressä hyvän sarjan tai mukaansatempaavan elokuvan parissa? Oletko marathon-katsoja tykittäen omaa lempparisarjaasi monta jaksoa putkeen ja arvostatko sitä, että voit laajasta valikoimasta valita juuri tilanteeseen ja fiilikseen sopivan elokuvan katseluun? 

 

Telia TV:n tarjonta

 

Telia TV tarjoilee kattavan valikoiman TV-sisältöä peruskanavien lisäksi katseluun. Voit halutessasi tilata erilaisia kanavapaketteja, jotka veloitetaan näppärästi samalla laskulla TV-palvelun ja mahdollisen kiinteän laajakaistan kanssa. 

 

Saat C More -suoratoistopalvelun käyttöön ja katseluun, jos sinulla on tilattuna ja aktivoituna Telia TV digiboksille, Telia TV sovellukselle tai Telia TV kaapelikortille sekä jokin seuraavista kanavapaketeista:

  • C More
  • C More Sport
  • C More Total
  • C More + HBO Nordic
  • V sport + C More Sport
  • Telia Liigapassi + C More Sport
  • Telia Liigapassi + C More Total
  • Telia Liigapassi + C More Sport + V sport

 

Usealla kanavapaketilla on lisäksi oma ohjelmakirjastonsa, josta pääset valikoimaan mieleistäsi ohjelmaa katseluun itsellesi sopivaan aikaan ja itsellesi sopivissa määrin. 

 

Kattava elokuvavuokraamo tuo lisämausteen TV:n katseluun. Voit vuokrata kotisohvalta haluamasi elokuvan milloin vain, leffa on katselussasi kaksi vuorokautta vuokraushetkestä, ja sen voi katsoa vaikka useampaan otteeseen. Leffamaksut veloitetaan jälkikäteen Telia TV -laskullasi. Itse pidän erityisesti leffavuokraamon valikoimasta ja sen helppoudesta. 

 

Telia TV:n vuokraamosta voit kattavasta valikoimasta leffoja valita katseluun tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivan elokuvan.Telia TV:n vuokraamosta voit kattavasta valikoimasta leffoja valita katseluun tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivan elokuvan.

 

Mukava ominaisuus on myös catch up -toiminto. Sen piiriin kuuluvat kanavat tallentavat suurimman osan ohjelmistaan automaattisesti, ja pitävät ne viikon ajan tallennettuna. Sen lisäksi catch up mahdollistaa ohjelmien katsomisen alusta jos olet tullut TV:n pariin ohjelman jo alettua, myös pysäyttäminen sekä kelaaminen onnistuu eteen ja taaksepäin lähetyksen ollessa vielä käynnissä. 

 

Jos joskus käy niin ettet ennätä TV:n ääreen jonkun lempiohjelmasi ajaksi, voit tallentaa sen ja katsoa sopivana hetkenä myöhemmin. Tallennuspalvelu säilöö tallentamasi ohjelmat kolmeksi kuukaudeksi, ja tilaa on 3000 tunnille sisältöä. Voit tehdä tallennuksen myös etänä Telia TV -sovelluksen kautta vaikkapa puhelimelta tai nettiselaimelta, eli jos asia muistuu kesken päivän mieleen, niin ei hätää. Tallennuspalvelun saat lisäpalveluksi Telia TV:seen kuudella ja puolella eurolla kuukaudessa, itselleni erityisesti tästä toiminnosta on paljon hyötyä, koska melkein joka päivä tulee jotain ohjelmaa "väärään" aikaanLOL-hymiö

 

Näin saat digiboksin omaan olohuoneeseesi

 

Mietitkö soveltuuko Telia TV digiboksi kotiisi? Tähän kysymykseen voin ilokseni antaa vastauksen, että se soveltuu melkeinpä kenelle vaan! Kunhan sinulla on nettiyhteys riittävällä nopeudella, olkoon se Telian tai toisen palveluntarjoajan yhteys, on sinulla silloin mahdollisuus ottaa palvelu käyttöösi. Pääset tästä linkistä tarkistamaan onko kotiisi nettisaatavuutta Telialta.

 

Voit tilata digiboksin kätevästi suoraan nettisivuiltamme, asiakaspalvelukanavistamme (kuten chatista tai puhelimitse) tai Telia Kaupasta. Toimitusaika vaihtelee parista päivästä pariin viikkoon siitä riippuen, onko kotiisi tarpeen asentaa meiltä myös kiinteä nettiyhteys vai ei. 

 

Erityisen maininnan antaisin vielä laitteiden ikuiselle takuulle. Niin kauan kuin Telia TV digiboksilla -palvelusi on voimassa, on sen sisältämissä laitteissa myös takuu voimassa. Kun olet saanut digiboksipaketin kotiisi, voit katsoa asennus- ym. ohjeet asiakastuestamme.

 

Telia TV digiboksi tuo elokuva- ja TV-sisällöt kotisohvallesi.Telia TV digiboksi tuo elokuva- ja TV-sisällöt kotisohvallesi.

 

Mukavia katseluhetkiä!

 

Lue myös:

 
AaTanja
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Telia-TV-uutiset-ja-muut/Telia-TV-digiboksi-tarjoilee-TV-ja-elokuvamaailman/ba-p/191846
Linkki kopioitu
2 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Moderoin Yhteisössä ja kirjoittelen mielelläni TV- ja leffa-aiheisia artikkeleita. Varsinkin pohjoismaiset dekkarit ovat viime aikoina olleet mieleeni, otan niistä suosituksia vastaan :) Keskustelua kanssani saa Yhteisö-asioiden lisäksi aikaan myös kissoista ja käsitöistä.