Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

mb-voittaja_b.jpg

 

MikroBitti arvioi kesäkuun numerossaan (6/2017) modernit mobiilitelevisiot. Moderneilla mobiilitelevisioilla viitataan tässä tapauksessa siis puhelimiin ja tabletteihin sekä verkko-operaattoreiden, kuten Telian, niihin tarjoamiin TV-palveluihin.

 

Arvioitavana olivat Telia TV:n lisäksi DNA TV, Elisa Viihde ja (niin ikään nykyään Elisan omistuksessa oleva) Watson -palvelu.

 

Arviossa verrattiin ja käytiin läpi kattavasti muun muassa palveluiden käytettävyyttä sekä ominaisuuksia.

Perusideahan kaikkien operaattoreiden TV-palveluissa on melko samanlainen. Niillä on mahdollista katsoa ja tallentaa TV-sisältöä suoraan mobiililaitteen näytöltä, internet -selaimen kautta tai esimerkiksi Apple TV:n tai Chromecastin avulla tavalliselta televisioruudulta.

 

Runsas valikoima maksukanavia ja ohjelmakirjastoja

 

Telia TV, DNA TV ja Elisa Viihde olivat palveluina hyvin tasaväkisiä, mutta suureksi iloksemme Telia TV ylsi lopulta testivoittoon. Yksi tärkeimpiä tekijöitä Telia TV:n arvostelumenestyksessä oli todella laaja tarjonta ohjelmakirjastojen puolella. Arviossa nostettiin esille, että tuttujen C Moren, HBO:n ja Viasatin lisäksi Telia TV:stä löytyy myös harvinaisempia ohjelmakirjastoja, esimerkkeinä mainittakoon vaikkapa omat kirjastot BBC Brit, BBC Earth ja BBC Word -kanaville, joilta löytyy paljon laadukasta sekä kiinnostavaa sisältöä. Telia TV:stä todettiin myös, että se ”yllätti monipuolisuudellaan ja käytettävyydellään”.

 

MikroBitin tekemä arvio oli kaikin puolin erinomainen osoitus Telia TV:n vahvuuksista. Palvelua on pyritty täällä Telialla kehittämään nimenomaan asiakkaiden ja käyttäjäystävällisyyden ehdoilla ja on hienoa, että tulos näkyy näin selkeästi!

 

Huippuluokan elokuvavuokraamo

 

Minun kaltaiselleni leffafriikille ylivoimaisesti paras puoli Telia TV:ssä on elokuvan vuokraus. Ei siis tarvitse raahautua enää videovuokraamoon paikan päälle, vaan uutuusleffat kulkevat mukanani missä ikinä liikunkin.

 

Luo kätevästi ilmainen Telia TV -tili. Telia TV -sovelluksen puhelimeen ja tablettiin lataat helposti App Storen tai Google Play -kaupan kautta.

VilleVent
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Telia-TV-uutiset-ja-muut/Telia-TV-testivoittoon-MikroBitin-vertailussa/ba-p/151166
Linkki kopioitu