Katseluvinkit

Urheilun superpaketti - Näe syksyn paras urheilutarjonta

  • 28 July 2022
  • 2 kommenttia
  • 102 katselukertaa
Urheilun superpaketti - Näe syksyn paras urheilutarjonta
Käyttäjätaso 1

Urheilusarjojen kesälomat alkavat olla takanapäin ja pienen tauon jälkeen pelit taas pyörähtävät käyntiin, hemmotellen penkkiurheilijoita ympäri Suomen. Nyt onkin oikea aika virittää omat kanavapakettitilaukset kuntoon, jotta omien lempiurheilulajien seuraaminen onnistuu vaivattomasti. Syksy tuleekin olemaan penkkiurheilijoiden juhla-aikaa, sillä katsottavaa riittää joka tuutista. Tässä artikkelissa käyn läpi eri kanavapakettien urheilutarjontaa, jotta löydät itsellesi mieluisimman paketin käyttöön ja samalla seuraamasi urheilusarjat katseltavaksi. Älä sivuuta pelejä, vaan varmista itsellesi eturivin paikat Telian kanavapaketilla. Saatat jopa kohdata valinnanvaikeuden, kun mietit katsoisitko Liigan lauantaikierrosta tai vaikkapa Valioliigan lauantaikierroksen!

Urheilun superpaketilla Telia Liigapassi + C More Total + V premium saat valtavan kattauksen huippu-urheilua katsottavaksi Telia TV digiboksillasi tai Telia TV kaapelikortilla. Kyseinen superpaketti tarjoaa sinulle Liigan, C Moren sekä V sportin urheilusisällöt näkyviin, tietenkin markkinoiden edullisimpaan hintaan!

 

Telia Liigapassi

 

Luistimet on teroitettu, mailat teipattu ja juomapullot täytetty urheilujuomalla! Joukkueet ovat valmiina uuteen kauteen, kun kotimainen jääkiekkosarja Liiga käynnistyy syyskuussa! Avauskierroksella kohtaavat viime kauden finalistit Tampereen Tappara ja Turun Palloseura.  Kauden avauspeli pelataan tiistaina 13. syyskuuta Nokia Areenalla Tampereella. Liiga käynnistyykin vauhdilla, sillä jo avausviikolla pelataan yhteensä 21 ottelua.

Keväällä 2022 päästiin todistamaan, kun Liigan playoff-ottelut keräsivät kaikkien aikojen yleisön ja aikaisempi yleisöennätys jäi menneisyyteen. Kiinnostus Liigaa kohtaan on kasvussa ja edessä on varmasti ikimuistoinen kausi.

Minun onkin lätkäfanina tehtävä epävirallisen virallinen ennustus runkosarjasijoitusten osalta: 1. Tappara, 2. Kärpät, 3. Lukko, 4. Ilves, 5. TPS, 6. HIFK, 7. KooKoo, 8. Jukurit, 9. HPK, 10. Pelicans, 11. Ässät, 12. JYP, 13. Sport, 14. KalPa ja 15. SaiPa. Miltä tämä ennustus kuulostaa sinun korvaasi? Menikö epävirallisen virallinen ennustus pieleen jo alkumetreillä? Kommentoi myös sinun ennustus runkosarjasijoitusten osalta alapuolelta löytyvään kommenttiosioon, niin runkosarjan päättyessä näemme kenen kristallipallo oli kaikista kirkkain!

 

Pääset seuraamaan Liigaa näiden pakettien kautta:

 

Vaihtoehtoisesti saat Liigan pelit näkyviin myös tilaamalla C More Total+ -suoratoistopalvelun.

 

C More Total

 

C Moren urheilukattaus tarjoaa katsojalleen valtavan määrän huippu-urheilua. C Moresta pääset seuraamaan jalkapalloa, rallia, jääkiekkoa, tennistä ja yleisurheilua sekä paljon muuta. Rallin MM-sarja onkin päivän polttavin puheenaihe, sillä Kalle Rovanperä johtaa kuljettajien maailmanmestaruutta hurjalla erolla toisena olevaan Thierry Neuvilleen, kun ajamatta on vielä kuusi osakilpailua. Rallin MM-sarja päättyy 10.-13. marraskuuta Japanissa, jonka jälkeen tiedämme, saiko Suomi uuden rallin maailmanmestarin. Viimeisimmästä mestaruudesta on hetki vierähtäny, sillä viimeinen suomalainen, joka on juhlinut rallin maailmanmestaruutta on Marcus Grönholm ja vuosi oli 2002. Kyllähän tämän rallikansan on aika saada uusi suomalainen maailmanmestari! Tule mukaan kannustamaan Rovanperää mestaruusjahdissa ja tilaa itsellesi C Moren urheilusisällöt katseltavaksi!

C More tarjoaa myös huippujalkapalloa. Pääset seuraamaan niin LaLigaa, Serie A:ta kuin myös Mestarien liigaa. Kiinnostaa sinua sitten El Clasico tai Milanon paikallisderby, C Moren urheilusisältöjen ansiosta nämä eivät mene ohitsesi. Viime kaudella LaLiga päättyi Real Madridin voitonjuhliin ja samoin kävi myös Mestarien Liigassa, kun Liverpool jäi toiseksi, Real Madridin juhliessa sitä kirkkainta. Tällä kaudella on taas odotettavissa tiukkaa kamppailua niin LaLigassa kuin myös Mestarien liigassa ja varmasti yllätyksiltä ei vältytä. Mestarien liiga tarjoaa joka vuosi toinen toistaan vaikeammin ennustettavissa olevia otteluita, joita ei ole mahdollista käsikirjoittaa. LaLigassa taas pääsemme näkemään, kuinka mestaruus on kolmen kauppaa. Pystyykö Real Madrid uusimaan mestaruutensa vai yltääkö FC Barcelona tai Atletico Madrid mestaruuteen? LaLiga käynnistyy elokuussa, kun ensimmäinen kierros pelataan 12.-15. elokuuta.

Italian Serie A starttaa myös elokuussa ja ensimmäinen kierros pelataan 13.-15. elokuuta, kun AC Milan lähtee pitkästä aikaa uuteen kauteen hallitsevana mestarina. Kaudella 2021-2022 Serie A:n mestaruus ratkesi viimeisellä kierroksella, kun AC Milan säilytti johtopaikkansa voittamalla Sassuolon. Tälläkin kaudella on odotettavissa tiukkaakin tiukempi taistelu mestaruudesta, kun AC Milan, Inter, Napoli ja Juventus lähtevät ennakkosuosikkeina jahtaamaan mestaruuspokaalia. Kuka kruunataan mestariksi kaudella 2022-2023?

C Moren urheilusisältö tarjoaa myös lätkäfaneille kattavan sisällön jääkiekon huippusarjoja kuten Ruotsin korkeimman sarjatason, SHL:n pelit sekä jääkiekon Mestarien liigan, CHL:n. SHL käynnistyy syyskuussa, kun ensimmäinen kierros pelataan 17. syyskuuta. CHL starttaa myös syyskuussa, kun CHL:n ensimmäinen kierros pelataan 1.-2. syyskuuta. Suomalaisittain CHL:n ensimmäisellä kierroksella on edessä mielenkiintoisia matseja, kun Tappara kohtaa Slovan Bratislavan vieraissa ja Ilves pelaa Fribourgia vastaan vieraissa. Puolestaan Mikkelin Jukurit aloittaa taipaleensa kotipelillä CHL:ssä, vastaan asettuu Luleå. Myös TPS pääsee aloittamaan CHL-kauden kotonaan, kun vastustajaksi saapuu HK Olimpija.

 

 

Löydät myös yleisurheilun Timanttiliigan, IAAF World Challengen, Mestiksen, ravit ja tennistä sekä paljon muuta urheilua C Moresta.

 

C More Total -paketti, johon sisältyy urheilun lisäksi C Moren elokuvat ja sarjat, löydät näistä kokonaisuuksista:

Tarjoamme asiakkaillemme myös C More Sport -kanavapaketin, johon sisältyy ainoastaan C Moren urheilu, eli tämän kanavapaketin kautta C Moren elokuvat ja sarjat eivät ole katsottavissa. C More Sport löytyy paketeista:

C Moren urheilusisällöt saat myös näkyviin C More Total+ -suoratoistotilauksella. C More Total+ -pakettia voit katsella C More -sovelluksella puhelimella ja tabletilla, tietokoneella osoitteessa cmore.fi, useimmilla älytelevisioilla ja Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta.

 

V premium

 

Formulakausi on parhaillaan käynnissä ja kausi kestää aina marraskuun puoleen väliin saakka, kun kausi huipentuu Abu Dhabin osakilpailuun 20. marraskuuta. Tänä vuonna kisakalenteriin mahtuu 22 osakilpailua ja tällä hetkellä olemme ylittäneet kauden puolivälin. Panokset vain kasvavat, kun Red Bull taistelee valmistajien maailmanmestaruudesta Ferrarin kanssa.

Jännitettävää riittää myös taistelussa kuljettajien maailmanmestaruudesta. Tiukimmin mestaruudessa on kiinni Max Verstappen, mutta Charles Leclerc löytyy iskuetäisyydeltä ja osakilpailuja on vielä paljon ajamatta - mitä vaan voi tapahtua! Riittääkö Carlos Sainzilla ja Sergio Perezillä paukut mestaruustaisteluun vai onko tallimääräykset pistetty voimaan ja kakkoskuskit määrätty, jolloin Sainz ja Perez joutuvat tarjoamaan kaiken avun tallikavereilleen. Näin suomalaisittain riittää myös jännitettävää, sillä Kimi Räikkönen on viimeisin kuljettajien maailmanmestari, joka on onnistunut voittamaan maailmanmestaruuden Ferrarilla (2007). Rikkooko Leclerc tai Sainz kauan kestäneen taian ja onnistuu voittamaan maailmanmestaruuden Ferrarilla? "... and it's lights out and away we go!"

V premiumin kautta pääset myös seuraamaan NHL:ää, kun Colorado Avalanche lähtee puolustamaan Stanley Cup -mestaruuttaan Mikko Rantasen johdolla. NHL-kausi 2022-2023 käynnistyy lokakuussa, kun Tampa Bay Lightning ja New York Rangers kohtaavat kauden avauksessa 11. lokakuuta. Mielenkiinnolla jäädään myös odottamaan, miten kesän NHL-varaustilaisuudessa ensimmäisenä varatun Juraj Slafkovskyn kausi lähtee liikkeelle Montreal Canadiensin paidassa, sillä odotettavissa on, että Slafkovsky aloittaa pelit NHL:ssä. Slafkovsky saattaakin olla monelle jo ennestään tuttu kasvo, sillä hän on pelannut TPS:ssä ja voittanut Palloseuran kanssa hopeaa liigakaudella 2021-2022.

Jalkapallon ystäville V premium tarjoaa suomalaisten kestosuosikin, Valioliigan, joka käynnistyy elokuussa! Valioliigan ensimmäinen kierros pelataan 5.-7. elokuuta. Manchester City lähtee taas yhtenä ennakkosuosikkina kauteen ja samalla puolustamaan viime kauden mestaruuttaan. Manchester City on vahvistanut hyökkäystään Erling Haalandilla ja nähtäväksi jää, löytyykö Citylle pysäyttäjää täksi kaudeksi. Valioliigan viime kaudet ollaankin menty Liverpoolin ja Manchester Cityn komennossa, mutta nouseeko esimerkiksi Chelsea, Arsenal tai Manchester United kamppailemaan mestaruudesta. Legendaarinen FA Cup on myös katsottavissa V premiumin kautta.

V premiumin kautta pääset seuramaan Bundesliigaa, jota Bayern Munchen on hallinnut jo pitkään. Tapahtuuko tällä kaudella yllätyksiä mestarin suhteen vai varmistaako Bayern Munchen mestaruuden jo aikaisessa vaiheessa. Borussia Dortmundia voidaankin povata Bayern Munchenin haastajaksi, mutta miten Dortmund on pystynyt paikkaamaan Erling Haalandin lähdön Manchester Cityyn. Bundesliiga käynnistyy elokuussa, kun Eintracht Frankfurt kohtaa hallitsevan mestarin Bayern Munchenin 5. elokuuta.

Edellämainittujen sarjojen lisäksi V premiumista löytyy myös UEFA Europa liiga & Conference liiga, koripallon Euroliiga, Indycar, Nascar, golfia ja talviurheilua, kuten hiihtoa sekä paljon muuta huippu-urheilua.

 

V premium löytyy paketeista:

Golfin ystäville meillä on tarjolla V sport golf -kanavapaketti. Jos sinua kiinnostaa ainoastaan V sportin tarjonta golfin osalta niin V sport golf -kanavapaketti on tällöin valintasi.

 

Käyttöönotto

 

Kanavapaketit saat tilattua Telia TV digiboksi -palveluun kuin myös kaapelikortille. Kun sinulta löytyy tilaus, paketit ovat myös katseltavissa Telia TV -sovelluksella. Jos sinulta löytyy jo Telia TV digiboksi tai kaapelikortti, saat tilattua kanavapaketit suoraan Minun Telian kautta, kun olet kirjautuneena. Uutena Telia TV -asiakkaana tilaat palvelun ja kanavat verkkokauppamme kautta. C More Total+ -pakettia ei saa tilattua kaapelikortille, vaan palvelun käyttö onnistuu suoraan C Moren sovelluksen kautta.

 

Mitä urheilusarjoja sinun tulee seurattua? Omat lempparini ovat formulat ja Valioliiga! 🏁⚽

 

Lue myös:

 


2 kommenttia

Kunniamerkki +6

Jyp olisin laittanut top 5 heillä on kova jenggi kasassa ja meikän lempijenggi.. 😁>😁>?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +10

@poolio  Näin Jyväskyläläisenä voin itsekin sanoa, että monet kerrat on tullut käytyä Lähitapiola areenalla kannustamassa Jyp voittoon! 😁>

Vastaa