Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

CMore_copy.jpg

 

 

C Moren sisältöjä katsottiin menneenä vuonna ennätysmäärä ja C Moren mukaan sisältöjen striimaus kasvoi peräti 68% edelliseen vuoteen verrattuna. Lähes jokaiselta löytyykin nykyään jokin suoratoistopalvelu, sillä niitä on helppo katsoa missä ja milloin vain. Tässä artikkelissa esittelemme C Moren viime vuoden kymmenen katsotuinta sarjaa. 

 

C Moren kanavapaketit ja suoratoistopalvelun saat tilattua verkkokaupastamme. Valikoimassa on leffoihin ja sarjoihin keskittyneitä kanavapaketteja, tai jos tykkäät urheilusta, voit valita C More Sportin tai C More Totalin johon puolestaan sisältyy koko kattaus. Liittymäasiakkaidemme kannattaa myös hyödyntää etu C More TV -palvelusta. 

 

1. EX-ONNELLISET

 

Komediallinen draamasarja kertoo uudenlaisesta taloyhtiöstä, joka on rakennettu nimenomaan eronneiden lapsiperheiden tarpeita ajatellen. Sarjan keskiössä on viisi perhettä, jossa vanhemmat ovat eronneet. Perheiden asunnot koostuvat vanhempien omista huoneista sekä keskellä sijaitsevista moduuleista, joissa lasten huoneet sijaitsevat. Asuntojen seinät avautuvat vanhempien haluamassa aikataulussa ja näin lapset asustavat vuoroviikoin kunkin vanhemman luona. Huumorintäyteistä sarjaa on katsottavissa tällä hetkellä neljän kauden verran.  

 

 

2. onnela

 

Ruotsalaiseen suosikkisarja Solsidaniin perustuva kotimainen komediasarja kertoo hammaslääkärinä työskentelevästä Antista ja hänen näyttelijäpuolisostaan Saarasta, jotka muuttavat Antin lapsuudenkotiin Porvooseen. Naapurissa asuvat myös Antin lapsuuden aikaisia tuttuja, vanha ystävä Markus yhdessä vaimonsa Meten kanssa sekä vanha kiusankappale Jorma ja hänen vaimonsa Titta. Onnelliseksi haaveiltu omakotitalo elämä ei ehkä sittenkään täytä aina kaikkia toiveita. Huikean hauskaa sarjaa on katsottavissa neljä tuotantokautta.

 

 

3. Hotel Swan Helsinki

 

Kotimainen draamasarja kertoo Helsingissä sijaitsevan samannimisen luksushotellin henkilökunnasta ja sen vieraista. Hotellin johtaja Ville Pajari katoaa yllättäen ja pian paljastuukin että hänet on murhattu. Uudeksi johtajaksi siirtyy Ella Kallio. Poliisin tutkinnan aikana Pajarista selviää uusia ja yllättäviä asioita, kuten se että monella hotellin työntekijällä oli motiivi murhaan. Vieraat pitävät henkilökunnan kiireisenä vaatimuksineen ja sarjassa nähdäänkin monenlaisia tarinoita ja ihmiskohtaloita. Sarjan toinen tuotantokausi on luvassa ensi keväänä.

 

 

 

 

4. sunnuntailounas

 

Hulvattomassa komediassa seurataan erikoisen perheen uutta perinnettä – sunnuntailounasta. Perheen isä Tauno on jäänyt eläkkeelle ja saanut sydänkohtauksen ja tämän myötä omien sanojensa mukaan käynyt kuoleman porteilla. Hän haluaakin elvyttää suhteet aikuisiin lapsiinsa ja aloittaa perinteen jossa hän valmistaa joka sunnuntai lounaan ja kutsuu lapset saman pöydän ääreen. Ruokapöydän ääressä pohditaan yhtä jos toista, eikä aina niin hyvässä hengessä. Naurun täyteistä sarjaa on katsottavissa kolmen tuotantokauden verran.

 

 

 

5. paras vuosi ikinä

 

Kotimainen komediasarja kertoo kolmekymppisistä ystävyksistä, joita elämä on kohdellut kaltoin. Tarinan pääosassa on mainostoimiston AD Karla, joka irtisanoutuu työstään sekä hänen ystävästään Miinasta, joka eroaa avioliitosta 17 vuoden jälkeen. He päättävät yhdessä pitää välivuoden ja elää parasta vuotta ikinä. He haluavat löytää elämän tarkoituksen ja elää niin ettei vanhana varmasti kaduta.

 

 

 

6. Keeping up with the Kardashians

 

Amerikkalainen tosi-tv suosikkisarja Keeping up with the Kardashians vei jälleen ykköspaikan C Moren katsotuimmista ulkomaalaisista sarjoista. Superjulkkikset Kim, Kourtney, Khloé, Kendall, Kylie ja äiti Kris raottavat meille verhoa heidän draamantäyteiseen Hollywood-elämäänsä. Kardashianit ovat viihdyttäneet meitä jo 13 vuoden ajan, mutta syyskuussa 2020 perhe ilmoitti Instagramissa lopettavansa sarjan vuonna 2021, tämä jää nähtäväksi. Kardashianeita pääset seuraamaan tällä hetkellä 3. - 19. -kauden verran.

 

 

7. Hamilton

 

Ruotsalainen ison budjetin sarja Hamilton perustuu Jan Guilloun jännitysromaaneihin, jossa nuori Carl Hamilton palaa Amerikasta Navy SEAL -koulutuksesta keskelle Tukholmassa tapahtuvia terrori-iskuja. Guilloun luomaa karismaattista superetsivää Carl Hamiltonia on tituleerattu Ruotsin James Bondiksi. Hamiltonia näyttelee tällä kertaa norjalaisnäyttelijä Jakov Oftebro. Hamiltonista on katsottavissa ensimmäinen kausi.

 

8. Nyrkki

 

Nyrkki on suomalainen vakoojajännäri, joka sijoittuu kylmänsodan aikaan ennen vuoden 1956 presidentinvaaleja, kun Kekkonen ja Fagerholm mittelivät presidenttiydestä. Sarjassa Nyrkiksi kutsuttu Supon salainen iskuryhmä tekee kaikkensa varmistaakseen Suomen itsenäisyyden suurvaltapelin tuoksinnassa. Sarjan henkilöhahmot ja tapahtumat perustuvat tarkkaan taustatyöhön ja historian tuntemukseen. Jännittävästä Nyrkistä on tällä hetkellä katsottavissa sarjan ensimmäinen kausi.

 

Nyrkki 1 kausi C Moressa.jpg

 

9. Bäckström

 

Kuusiosainen ruotsalaissarja Bäckström perustuu kirjailija ja kriminologi Leif G.W. Perssonin kirjoihin. Sarja keskittyy häikäilemättömän ja omahyväisen etsivä Evert Bäckströmin ympärille, joka tuntuu nauttivan kollegoidensa haukkumisesta sekä omakehuista. Vaikka Bäckström kertookin ratkaisseena 99 prosenttia tutkimistaan tapauksista tulee nyt vastaan juttu, jossa etsivämme tulee tarvitsemaan lisävahvistuksia. Minisarja on katsottavissa kokonaisuudessaan.

 

 

10. Roba

 

Suursuosioon noussut ja kahdesti Kultaisen Venlan voittanut Roba on poliisidraamasarja, joka keskittyy Helsingin eteläisen piirin poliisityön arkeen. Tiivistunnelmaisen sarjan on nähty käsittelevän ajankohtaisia aiheita eikä tilanteista puutu jännitystä. Vaikka kyseessä on draamasarja on mukaan osattu livauttaa ajottain tilannekomiikkaa tunnelmaa keventämään. Robasta on katsottavissa kaudet 1. - 4. Tämän lisäksi Roba tulee saamaan jatkoa tänä keväänä.

 


Lue myös:

 

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/C-Moren-kymmenen-katsotuinta-sarjaa/ba-p/216495
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Yhteisön moderaattori, jonka voit bongata myös muualta somesta. Pohjoismaisten sarjojen suurkuluttaja ja suoratoistopalveluiden suuri fani.