Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Game Of Thrones HBO.jpg

 

Game of Thrones jatkuu 14.4. ja en malta odottaa! Suomessa ensimmäinen jakso nähdään maanantaina 15.4. Suosittelen tilaamaan HBOn hyvissä ajoin, jotta ehdit heti aloitukseen mukaan. Jos et ole vielä aikaisemmin tutustunut sarjaan, HBOn kirjastosta löytyy kaikki aikaisemmat seitsemän kautta. Sarja perustuu George R. R. Martinin Tulen ja jään laulu -saagaan. Tapahtumat sijoittuvat fiktiiviseen aikakauteen ja paikkaan. Ohjelmakirjastosta löydät myös oheisohjelmat, kuten Character recaps ja House recaps. Oheisohjelmissa kerrataan mitä on hahmoille on tapahtunut ja millaiset ovat sukujen historiat. Herkutellaan ennen kauden alkua vielä kurkistuksilla ja edellisen kauden muistelulla.

 

Kausi 7 - Edellisellä kaudella tapahtunutta

 

Viime kaudella näimme kun Daenerys palasi Dragonstone linnakkeelle Tyrion Lannisterin kanssa. Hän on valmis valloittamaan seitsemän kuningaskuntaa. Samaan aikaan Westerosissa Cercei punoo juoniaan puolustaakseen kuningaskuntaansa, ja valloittaakseen uusia maita. Toisaalla Sam yrittää keksiä keinon parantaa Ser Jorah tappavalta tartunnalta. Jon Snow pyytää Daenerykselta ja hänen lohikäärmeiltään apua valkoisten kulkijoiden kukistukseen. Arya palaa kotiin Talvivaaraan Sansan luo.

 

 

Kausi 8 - Uhkaava Night King

 

Kaudelle kahdeksan on kerrottu julkaistavan kuusi jaksoa, joista ensimmäisen on huhuttu kestävän jopa 90 minuuttia. Sarjassa tullaan näkemään myös historian pisin taistelukohtaus. Nykyinen ennätys on Taru Sormusten Herrasta: Kaksi tornia -elokuvalla, jossa nähtiin 40min kestävä taistelukohtaus. Näyttelijöiden kertoman mukaan tuleva kausi on verisempi kuin koskaan ja yhdistää hahmojen tarinat odottamattomalla tavalla. Kaudesta on julkaistu kolme teaseria:

 

 

 

 

Psssst. HBOn saa nyt 30 päiväksi maksutta!

 

Lue myös:

ReOlivia
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Game-of-Thrones-Etkot-kaudelle-8/ba-p/183943
Linkki kopioitu