Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Helmikuunsarjauutuudet.jpg

 

 

Helmikuu tarjoaa jälleen parastaan kun sarjauutuudet täyttävät sekä C Moren, että HBO:n suoratoistopalvelut. Luvassa on niin kotimaista alkuperäissarjaa kuin pohjoismaistakin rikosdraamaa, koskettavia dokumenttisarjoja unohtamatta. Tässä osa C Moren ja HBO:n sarjauutuuksista, joiden parissa on mukava viettää vapaa-aikaa omalla kotisohvalla. HBO Nordic -ohjelmakirjaston, C Moren suoratoistopalvelun sekä kanavapaketit saat tilattua verkkokaupastamme. Kannattaa myös kurkata mahdolliset "maistiaistarjoukset" sekä yhdistelmäpaketit.

 

 

C Moren uutuudet

 

 

Line of Duty 5. kausi

1.2. C More -suoratoistopalvelussa

 

Palkitun rikossarjan keskiössä on fiktiivinen AC-12-yksikkö, joka tutkii korruptiota brittien poliisikunnassa. Sarjan on luonut Jed Mercurio (Bodyguard, Bloodlands). Kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan C Moressa kerralla, myös aikaisemmat kaudet ovat katsottavissa C Moressa.

 

 

LineOfDuty_copy.jpg

 

 

Blood 2. kausi

1.2. C More -suoratoistopalvelussa

1.2. C More Series -kanavalla

 

Irlantilaisen rikostrillerin kakkoskausi jatkuu putkeen ensimmäisen kauden perään. On kulunut vuosi ensimmäisen kauden tapahtumista, ja Jim palaa kotiin saadakseen jälleen yhteyden perheeseensä. Sarja nähdään C Moressa kahden jakson viikkotahdilla.

 

 

blood_s2 copy.jpg

 

 

Strangers

7.2. C More -suoratoistopalvelussa

7.2. C More First -kanavalla

 

Sarja kertoo yliopisto-opettaja Jonah Mulraysta, jonka elämä romahtaa, kun hänen vaimonsa kuolee auto-onnettomuudessa Hong Kongissa. Pian selviää, että kyseessä oli murha. Sarjan keskiössä on loistava kattaus kiinnostavia näyttelijöitä, kuten John Simm (Doctor Who), Anthony Chau-Sang Wong (Kirjava huntu) ja Katie Leung (Harry Potter -elokuvasarja). Sarjaa esitetään kaksi jaksoa viikossa.

 

 

Strangers.jpg

 

 

The First

9.2. C More -suoratoistopalvelussa

9.2. C More First -kanavalla

 

Kahdeksanosaisessa lähitulevaisuuteen sijoittuvassa draamasarjassa yritetään lähettää ensimmäistä miehitettyä lentoa Marsiin. Pääroolissa astronautti Tom Hagertyna nähdään Oscar-palkittu Sean Penn. Avaruusohjelman johtajaa, Laz Ingramia, näyttelee Natascha McElhone (Californication, The Truman Show). Sarja nähdään C Moressa kaksi jaksoa viikossa.

 

 

the_first_copy.jpg

 

 

Rikos, kaudet 1-3

17.2. C More Suoratoistopalvelussa

 

Pohjoismaisten rikosdraamojen ystäviä kiinnostaa varmasti tämä Nordic Noir -henkinen sarja, josta julkaistaan kaudet 1-3 kerralla C Moressa. Sarja kertoo Kööpenhaminalaisesta rikosetsivä Sarah Lundista (Sofie Gråbøl), joka saa eteensä vaikeita murhatutkimuksia. Ja toki niillä on vaikutuksia myös hänen henkilökohtaiseen elämäänsä. Sarjan ensimmäinen kausi julkaistiin Tanskassa 2007, ja se nousi suosioon myös Isossa-Britanniassa voittaen arvostetun Bafta-palkinnon.

 

 

Rikos_copy.jpg

 

 

Aallonmurtaja, 3. kausi

25.2. C More -suoratoistopalvelussa

 

C More -alkuperäissarjasuosikki palaa uudella kaudellaan! Upi Aaltonen (Turkka Mastomäki) ja lähes koko jengi istuu pitkiä tuomioita vankilassa. Tuula Aaltonen (Maria Ylipää) menettää ratsutilansa ja joutuu muuttamaan lasten kanssa Vantaalle vuokrakolmioon. Koskettavan rikossaagan kolmannella kaudella mukaan astelee myös liuta uusia hahmoja, jotka alkavat uhata jo valmiiksi nurkkaan ahdistettua Aaltosen perhekuntaa. Kahdeksanosaisesta kaudesta julkaistaan ensimmäisellä viikolla kaksi jaksoa ja sen jälkeen jakso viikossa.

 

Aallonmurtaja.jpg

 

 

HBO:n sarjauutuudet

 

Vitals. A True Human Story

7.2. HBO:lla

 

Espanjalainen kolmiosainen HBO-dokumenttisarja on syvällinen, koskettava katsaus elämään barcelonalaisessa sairaalassa koronakevään pahimmassa vaiheessa. Epätavallinen dokumenttisarja tarkastelee fyysisiä ja psyykkisiä haasteita, joita potilaat ja terveydenhoitoalan työntekijät kohtaavat sekä töissä että kotona läheistensä parissa. Sarjassa kuvataan todellisten ihmisten intiimejä tarinoita ja muistuttaa niiden välityksellä ihmisten ainutlaatuisesta kyvystä rakkauteen ja ystävällisyyteen, joka kukoistaa tiukan paikan tullen.

 

Vitals.jpg

 

 

Outlander, 5. kausi

17.2. HBO:lla

 

Kaksitoistaosaisessa draamasarjassa Claire Randall (Caitriona Balfe) kohtaa jälleen aviomiehensä, joka palaa toisen maailmansodan taistelukentiltä. Heidän ollessaan matkalla Claire kävelee muinaisen kivimuodostelman läpi ja tempautuu yllättäen vuoden 1743 Skotlantiin, jota repivät sota ja Ylämaan roistojoukot. Olosuhteiden pakosta Clairen on mentävä naimisiin lainsuojattoman kanssa, ja pian hän huomaa olevansa rakastumassa. Rakkaus kahta eri aikakausien miestä kohtaan raastaa Clairea ja asettaa hänet asemaan, jossa sekä hänen sydämensä että henkensä ovat uhattuina. Turvallinen tulevaisuus ja rakkaan läheisen henki ovat vaakalaudalla, kun kuvernööri William Tryon (Tim Downie) muistuttaa Jamieta (Sam Heughan) vaatimuksesta, jonka täyttämättä jättäminen saattaa tuhota kaiken.

 

Outlander.jpg

 

 

Snowfall 4. kausi

25.2. HBO:lla

 

Kymmenosainen draamasarja sijoittuu 1980-luvun Los Angelesiin, missä kokaiiniaddiktiot lähtivät jyrkkään nousuun. Rikosdraama käsitteleekin kokaiinin liikakäytön haittavaikutuksia sekä sen kulttuurisia vaikutuksia. Kokaiinin ongelmalliseen maailmaan sotkeutuu muun muassa nuori huumeiden välittäjä Franklin Saint (Damson Idris), joka ihailee hämäräperäistä meksikolaista painijaa Gustavo “El Oso” Zapataa (Sergio Peris-Mencheta), sekä Teddy McDonald (Carter Hudson), poliisi, joka haluaa pelastaa maailman. 

 

Snowfall.jpg

 

Lue myös nämä:

 

- Tammikuun sarjauutuudet

- Vuokraamon uutuuselokuvat

Karkurit – C Moren uusi kotimainen alkuperäissarja tarjoaa draamaa ja jännitystä

 

 

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Helmikuun-sarjauutuudet/ba-p/217312
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Yhteisön moderaattori, jonka voit bongata myös muualta somesta. Pohjoismaisten sarjojen suurkuluttaja ja suoratoistopalveluiden suuri fani.