Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Helmikuun sarjauutuudet.jpg

 

McMillions 

 

HBO:n uudessa kuusiosaisessa dokumenttisarjassa päästään tutustumaan uskomattomalta tuntuvaan tositarinaan ja McDonaldsin turvapäällikkö Jerry Jacobsonin tapaukseen. Mies varasti vuosien 1989-2001 aikana miljoonia dollareita ohjaamalla rahavirtoja omiin taskuihinsa tuolloin Mäkkärin asiakkaiden suosiossa olleessa McDonald's Monopoly -pelissä. Ohjelmassa nähdään niitä henkilöitä, jotka todellisuudessa olivat mukana operaatiossa, joka paljasti Jabobsonin vuosien saatossa rakentaman verkoston ja huijausvyyhdin.

 

Ensi-ilta on 4.2. heti jenkkiensi-illan jälkeen.

 

Genre: dokumentti

1. tuotantokausi

HBO

 

 

Kidding

 

Kidding sekoittaa komediaa ja huumoria vakaviin aiheisiin, ja näyttelijä Jim Carreyn ohella se lienee syy sarjan suosioon. Jim Carrey palaa nyt Jeff Picklesin, suositun lastenohjelman juontajan rooliinsa. Carrey sai ykköskaudella suorituksestaan Golden Globe -ehdokkuuden, joten tästä on hyvä jatkaa. Nyt toisella kaudella Jeffille valkenee, että jos hän valehtelisi ensimmäisen kerran elämässään, voisi hän saada kaiken mitä on koskaan toivonut. Tällä tuotantokaudella vierailevana tähtenä nähdään superstara Ariana Grande.

 

Sarjan ensi-ilta on 10.2. ja puolen tunnin jaksoja nähdään kaikkiaan kymmenen.

 

Genre: draama-komedia

2. tuotantokausi

HBO

 

 

Heikolla jäällä

 

Tämä C Moren alkuperäissarja vie katsojansa arktisen upeisiin maisemiin. Muun muassa Wallanderista tuttu ruotsalaisnäyttelijä Lena Endre nähdään pääroolissa esittämässä maansa ulkoministeriä Elsaa, joka on kokoustamassa Grönlannissa tärkeistä öljynporaus- ja ilmastoasioista. Matkaan tulee yllättäviä mutkia, kun lähivesillä seilaavaan tutkimusalukseen hyökätään ja sen ruotsalaismiehistö siepataan. Miten ilmastosopimuksen käy ja solmitaanko sitä lainkaan?

 

Mainittakoon myös, että sarjassa nähdään ainakin häilyvästi suomalaisväriä, sillä erään sivuosan esittäjän Bianca Kronlöfin vanhemmat ovat lähtöisin Vaasasta.

 

Sarjan ensi-ilta on 3.2. ja ensimmäisellä viikolla julkaistaan kaksi jaksoa, jonka jälkeen nähdään jakso viikossa. Sarja tulee C More First -kanavalta sekä C More -suoratoistopalvelusta

 

Genre: draama

1. tuotantokausi

C More

 

 

A Million Little Things


Viime syksynä C Morella alkanut yhdysvaltalainen menestysdraamasarja jatkuu nyt suoraan siitä, mihin silloin jäätiin. Sarja kertoo noin kolmekymppisestä kaveriporukasta, joka havahtuu elämän rajallisuuteen, ja alkaa kukin tavallaan elää parempaa elämää porukan yhteisen ystävän yllättävän poismenon jälkeen. Tällä kaudella muun muassa Eddie tuntee pakottavaa tarvetta kertoa Katherinelle totuuden. Totuuden mistä? Se selviää katsomalla. 

 

Ensi-ilta on kuukauden loppupuolella 20.2. ja sarja nähdään C More Series -kanavalla sekä C More suoratoistopalvelussa.

 

Genre: draama-komedia

2. tuotantokausi

C More

 

 

The Daily Show

 

Amerikkalainen ajankohtaisuuksiin keskittyvä talk show kuluvan kauden jaksoilla 56-67 on nähtävissä Paramount+:lla helmikuun aikana noin joka toinen päivä. Jo vuodesta 1996 pyörinyttä ohjelmaa isännöi nyt kuudetta vuotta Trevor Noah, ja hän käsittelee show'ssa päivän kuumimpia puheenaiheita niin politiikan kuin populaarikulttuurin alueilta. Alla esimerkkinä pätkä joulukuulta, jolloin puheissa ympäri maailmaa oli nuoren Sanna Marinin nimitys Suomen pääministeriksi, naisvaltainen hallituksemme ja sen puolueiden naispuheenjohtajat. 

 

Genre: talk show

25. kausi

Paramount+

 

 

 

Lue myös näistä sarjoista:

AaTanja
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Kuukauden-sarjauutuudet-helmikuu-2020/ba-p/200230
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Moderoin Yhteisössä ja kirjoittelen mielelläni TV- ja leffa-aiheisia artikkeleita. Varsinkin pohjoismaiset dekkarit ovat viime aikoina olleet mieleeni, otan niistä suosituksia vastaan :) Keskustelua kanssani saa Yhteisö-asioiden lisäksi aikaan myös kissoista ja käsitöistä.