Kuukauden sarjauutuudet - lokakuu 2019


Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16


 


Syksy on niin uusien TV-sarjojen kuin vanhojen tuttujen ohjelmien uusien tuotantokausien kulta-aikaa! Alla esittelyssä muutamia poimintoja niin HBO:lta, C Morelta kuin Paramount+:lta. Jokaiselle jotakin, olkaa hyvät:smileyhappy:  


 


Mrs. Fletcher 


 


Mrs. Fletcher saa ensi-iltansa kuun lopussa, ja on HBO:n yksi monista syksyn uutuksista. Tämä seitsenosainen komediasarja perustuu kirjailija Tom Perrottan samannimiseen kirjaan, ja se kertoo tarinaa Eve Fletcherin (Kathryn Hahn) ja hänen poikansa Brendanin (Jackson White) elämästä. Eve on yh-äiti ja käy läpi keski-iän kriisiä etsien itseään ja naiseuttaan, kun Brendan-poika on muuttanut pois kotoa opiskelemaan collegeen. Brendan puolestaan kohtaa omat haasteensa opiskelijaelämässä.


 


Genre: komedia


1. tuotantokausi alkaa maanantaina 28.10.


Saatavilla: HBO


 



 


 


The Walking Dead


 


Sarjan yhdeksännellä kaudella seurataan kuinka apulaisseriffi Rick Grimes (Andrew Lincoln) johtaa sivilisaationsa uudelleenrakentamista viimeisimmästä sodasta selvinneiden kanssa. Eteen osuu ennalta-arvaamattomia haasteita ja vaaroja, ja eloonjääneitä kohtaa jälleen uhka zombien valtaamassa maailmassa.


 


Genre: kauhudraama


9. tuotantokausi saatavilla alkaen maanantaista 7.10.


Saatavilla: HBO


 



 


MotherFatherSon


 


Tämän uuden kahdeksanosaisen BBC:n sarjan pääosassa nähdään elokuvista tuttuakin tutumpi Richard Gere. Uransa ensimmäisessä TV-roolissaan hän näyttelee Maxia, brittipolitiikkaa omistamiensa yhtiöiden kautta hyppysissään pitävää mediamogulia, jolta poliitikotkin kysyvät neuvoa tietäessään tämän kannatuksen ratkaisevan jopa vaaleja. Maxin poika on isänsä tahtoon alistunut Caden (Billy Howle), jolle tulevaisuus on pedattu isänsä imperiumin perijänä. Sarjan on käsikirjoittanut Emmy-palkittu Tom Rob Smith.


 


Genre: trilleri


1. tuotantokausi alkaa tiistaina 8.10.


Saatavilla: C More


 



 


Solsidan


 


Tässä naapurimaamme kestosuosikissa tällä kaudella jatketaan siitä mihin 1,5 vuotta sitten Solsidan-leffassa jäätiin. Anna ja Alex ovat päätyneet jälleen yhteen, Anna on saanut pääroolin suuressa elokuvassa ja hänen uransa saa tästä aivan uuden boostin. Fredde sen sijaan on päättänyt jäädä sapattivapaalle keskittyäkeen harrastukseensa, ja tästä Mickan ei ole täysin ilahduksissaan.


 


Genre: komedia


6. tuotantokausi alkaa sunnuntaina 20.10.


Saatavilla: C More


 



 


A Million Little Things 


 


Uusi amerikkalainen draamasarja kertoo bostonilaisesta kaveriporukasta, joka on menettänyt yhden ystävistään. Kuoleman kohtaaminen ja raskas menetys on laittanut ystävysten elämänarvot uuteen uskoon ja antanut kullekin motivaation aloittaa paremman elämän.


 


Genre: draama


1. tuotantokausi alkaa keskiviikkona 23.10.


Saatavilla: C More


 



 


The Charlotte Show'n kolmas kausi ilmestyy katseluun heti kuun vaihteessa. Tässä realityssa seurataan ihan iholla Charlotten Crosbyn elämää miltei 24/7. Kaverit, poikaystävät, juhlat, ura, työ, kaikki nähdään tässä sarjassa. Tällä kaudella Charlotte alkaa kokea iän tuomaa painetta vakiintumiseen, aloilleen asettumiseen ja jopa perheenperustamiseen.


 


Genre: reality


3. tuotantokausi alkaa keskiviikkona 1.10.


Saatavilla: Paramount+


 



 


Lue myös:



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa