Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

kuukaudensarjauutuudetlokakuu2.jpg

 

Syksy on niin uusien TV-sarjojen kuin vanhojen tuttujen ohjelmien uusien tuotantokausien kulta-aikaa! Alla esittelyssä muutamia poimintoja niin HBO:lta, C Morelta kuin Paramount+:lta. Jokaiselle jotakin, olkaa hyvätHymiö Onnellinen  

 

Mrs. Fletcher 

 

Mrs. Fletcher saa ensi-iltansa kuun lopussa, ja on HBO:n yksi monista syksyn uutuksista. Tämä seitsenosainen komediasarja perustuu kirjailija Tom Perrottan samannimiseen kirjaan, ja se kertoo tarinaa Eve Fletcherin (Kathryn Hahn) ja hänen poikansa Brendanin (Jackson White) elämästä. Eve on yh-äiti ja käy läpi keski-iän kriisiä etsien itseään ja naiseuttaan, kun Brendan-poika on muuttanut pois kotoa opiskelemaan collegeen. Brendan puolestaan kohtaa omat haasteensa opiskelijaelämässä.

 

Genre: komedia

1. tuotantokausi alkaa maanantaina 28.10.

Saatavilla: HBO

 

 

 

The Walking Dead

 

Sarjan yhdeksännellä kaudella seurataan kuinka apulaisseriffi Rick Grimes (Andrew Lincoln) johtaa sivilisaationsa uudelleenrakentamista viimeisimmästä sodasta selvinneiden kanssa. Eteen osuu ennalta-arvaamattomia haasteita ja vaaroja, ja eloonjääneitä kohtaa jälleen uhka zombien valtaamassa maailmassa.

 

Genre: kauhudraama

9. tuotantokausi saatavilla alkaen maanantaista 7.10.

Saatavilla: HBO

 

 

MotherFatherSon

 

Tämän uuden kahdeksanosaisen BBC:n sarjan pääosassa nähdään elokuvista tuttuakin tutumpi Richard Gere. Uransa ensimmäisessä TV-roolissaan hän näyttelee Maxia, brittipolitiikkaa omistamiensa yhtiöiden kautta hyppysissään pitävää mediamogulia, jolta poliitikotkin kysyvät neuvoa tietäessään tämän kannatuksen ratkaisevan jopa vaaleja. Maxin poika on isänsä tahtoon alistunut Caden (Billy Howle), jolle tulevaisuus on pedattu isänsä imperiumin perijänä. Sarjan on käsikirjoittanut Emmy-palkittu Tom Rob Smith.

 

Genre: trilleri

1. tuotantokausi alkaa tiistaina 8.10.

Saatavilla: C More

 

 

Solsidan

 

Tässä naapurimaamme kestosuosikissa tällä kaudella jatketaan siitä mihin 1,5 vuotta sitten Solsidan-leffassa jäätiin. Anna ja Alex ovat päätyneet jälleen yhteen, Anna on saanut pääroolin suuressa elokuvassa ja hänen uransa saa tästä aivan uuden boostin. Fredde sen sijaan on päättänyt jäädä sapattivapaalle keskittyäkeen harrastukseensa, ja tästä Mickan ei ole täysin ilahduksissaan.

 

Genre: komedia

6. tuotantokausi alkaa sunnuntaina 20.10.

Saatavilla: C More

 

 

A Million Little Things 

 

Uusi amerikkalainen draamasarja kertoo bostonilaisesta kaveriporukasta, joka on menettänyt yhden ystävistään. Kuoleman kohtaaminen ja raskas menetys on laittanut ystävysten elämänarvot uuteen uskoon ja antanut kullekin motivaation aloittaa paremman elämän.

 

Genre: draama

1. tuotantokausi alkaa keskiviikkona 23.10.

Saatavilla: C More

 

 

The Charlotte Show'n kolmas kausi ilmestyy katseluun heti kuun vaihteessa. Tässä realityssa seurataan ihan iholla Charlotten Crosbyn elämää miltei 24/7. Kaverit, poikaystävät, juhlat, ura, työ, kaikki nähdään tässä sarjassa. Tällä kaudella Charlotte alkaa kokea iän tuomaa painetta vakiintumiseen, aloilleen asettumiseen ja jopa perheenperustamiseen.

 

Genre: reality

3. tuotantokausi alkaa keskiviikkona 1.10.

Saatavilla: Paramount+

 

 

Lue myös:

AaTanja
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Kuukauden-sarjauutuudet-lokakuu-2019/ba-p/193738
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Moderoin Yhteisössä ja kirjoittelen mielelläni TV- ja leffa-aiheisia artikkeleita. Varsinkin pohjoismaiset dekkarit ovat viime aikoina olleet mieleeni, otan niistä suosituksia vastaan :) Keskustelua kanssani saa Yhteisö-asioiden lisäksi aikaan myös kissoista ja käsitöistä.