Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Paramount+ tarjoaa lisää uutuuksia ja klassikoita Telia Tv:n valikoimaanParamount+ tarjoaa lisää uutuuksia ja klassikoita Telia Tv:n valikoimaan

​Hyviä uutisia viihteen ystäville! Paramount+ -suoratoistopalvelu on nyt saatavilla Telia TV digibokseille ja Telia Tv -sovellukselle. Paramount+ tarjoaa valtavan määrän huippuleffoja ja -sarjoja niin aikuisille kuin perheen pienimmillekin. Myös penkkiurheilijoita hemmotellaan vapaaottelutarjonnalla, sillä Paramount+ ohjelmakirjastoon sisältyvät niin ikään yksinoikeudella kuvattuja Bellator MMA-otteluita.   

 

Paramount+ sisältää suosittuja sarjoja ja elokuvia koko perheen makuun

 2018 ensi-iltansa saanut kauhuelokuva Hiljainen paikka kuuluu Paramout+ valikoimaan2018 ensi-iltansa saanut kauhuelokuva Hiljainen paikka kuuluu Paramout+ valikoimaanParamount+ -ohjelmakirjastosta vannoutunutkin elokuvafani löytää katsottavaa. Ohjelmakirjastossa on tarjolla laaja valikoima Paramount Pictures -tuotannon uutuuselokuvia yksinoikeudella vuoden sisään valkokankaan ensi-illasta.

 

Forrest Gump on yksi Paramount+ klassikkoelokuvistaForrest Gump on yksi Paramount+ klassikkoelokuvistaMyös klassikkoelokuvien valikoima on vakuuttava. Uutusleffojen lisäksi palvelussa on katsottavana kosolti ikivihreitä ja rakastettuja klassikoita, kuten Forrest Gump, A Beautiful Mind, American Beauty ja Footloose. Palvelun elokuvatarjonta päivittyy jatkuvasti.

 

Kulttisarja South Park on katsottavissa Paramount+ ohjelmakirjastostaKulttisarja South Park on katsottavissa Paramount+ ohjelmakirjastosta

Leffojen lisäksi ohjelmakirjasto sisältää läjän reality-, komedia- ja draamasarjoja. Valikoimaan kuuluvat muun muassa 15 MTV:n tuottamaa hittisarjaa, mukaan lukien The Hills, Catfish ja Teen Mom. Varmat naurut tarjoavat Comedy Centralin komediapläjäykset kuten Inside Amy Schumer, Roast Trump ja South Park. Draamannälkään helpotusta tuovat esimerkiksi menestyssarjat WACO ja Line of Duty. 

 

Yksi lasten viimeaikaisista suosikeista on pelastajakoirien joukosta kertova Paw Patrol eli Ryhmä HauYksi lasten viimeaikaisista suosikeista on pelastajakoirien joukosta kertova Paw Patrol eli Ryhmä HauParamount+ on myös perheen pienimpien mieleen, sillä katseltavissa on rutkasti lasten uutuuselokuvia, kuten Tad the Lost Explorer ja Maija Mehiläinen, sekä sellaisia  Nickelodeonin suosikkieja kuin Paw Patrol ja Paavo Pesusieni.

 

Bellator MMA on Yhdysvaltalainen vapaaotteluorganisaatioBellator MMA on Yhdysvaltalainen vapaaotteluorganisaatio

Urheilun puolelta Paramount+ -palvelussa on katsottavana vapaaottelusarja Bellator MMA:n yksinoikeudella kuvattuja otteluita, jotka esitetään 24 tunnin kuluessa livetapahtumasta. Bellator tapahtumia järjestetään vuodessa noin 24 kappaletta.

 

Tilaa Paramount+ täältä, ja saat ensimmäisen kuukauden veloituksetta. Ilmaisjakson jälkeen tilaus jatkuu 7,95€ kuukausimaksulla ilman määräaikaisuutta.

 

paramount+ telia tv.png

 

 

 

 

 

 

Lue myös:

8 takuuvarmaa sarjavinkkiä syksyyn

8 leffasuositusta - vuokraamosta viihdettä koko perheelle

Ostajan opas: Lastenkanavat

Ostajan opas: Viihde

Ostajan opas: Urheilu

EssiJn
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Paramount-hurmaa-sisallollaan/ba-p/182949
Linkki kopioitu
3 kommenttia 👇
jarkko35
Konkari

Paramount+ ohjelmakirjaston esittelyssä lukee: Uutusleffojen lisäksi palvelussa on katsottavana kosolti ikivihreitä ja rakastettuja klassikoita, kuten Forrest Gump, The Godfather I-III, Shutter Island, True Grit ja The Ring.

 

No, itse en ainakaan löytänyt elokuvien joukosta seuraavia: The Godfather 1-3, Shutter Island, True Grit ja The Ring. Missä luvatut sisällöt ovat? Muutenkin todella suppea valikoima tässä Suomen versiossa.

jarkko35
Konkari

Myöskään mainoksessa mainittua Yellowstone-sarjaa ei löydy Telian Paramount + kirjastosta. Miksi sisältö ei vastaa mainontaa?

NikoNo
Moderaattori
Moderaattori

Ohjelmayhtiö päivittää näitä leffoja tarjolle omalla aikataulullaan. Esimerkiksi Yellowstone on tulossa 15.3. ja Godfathereita 1.4. jne. Käytännössä siis tarjonta päivittyy jatkuvasti, joten kannattaa seurailla aktiivisesti tilanteen kehittymistä Hymiö Onnellinen

 

Korjailen infoa tuohon blogitekstiin myös...