Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

TeliaTV1.jpg

 

 

HBO ja C More ovat julkaisseet taas toinen toistaan koukuttavimpia sarjauutuuksia ja tuttujen sarjojen uusia kausia. Alkutalven pakkaset ja pimeät illat ovat loistava syy hautautua vilttiin, uppoutua sohvalle ja nauttia jännityksestä ja draamasta joko yksin tai yhdessä. Kurkkaa tästä kahdeksan sarjavinkkiä loppuvuoden iloksi.

 

Gåsmamman - 4. tuotantokausi 


Gåsmamman on erittäin suosittu ruotsalainen draamatrillerisarja, jonka ensimmäinen tuotantokausi nähtiin jo vuonna 2015. Nyt suosikkisarja on saanut vihdoin rinnalleen 4. tuotantokauden. Sarjan päähenkilö Sonja Ek on pakotettu lapsia suojellakseen järjestäytyneen rikollisuuden kuvioihin. Neljännellä kaudella Sonja herää puolen vuoden koomasta ja hänen perheensä on hajonnut. Alamaailma ei ole jättänyt häntä rauhaan ja niinpä Sonja tajuaa olevansa jälleen vaarassa. Todella katsomisen arvoinen sarja joka taatusti koukuttaa kaikkia pohjoismaalaisten rikosdraamojen ystäviä.

 

Genre: Draamatilleri

Saatavuus: C More

 

 

 

Killing Eve


Killing Eve perustuu Luke Jenningsin pienoisromaaniin. Se kertoo kahdesta poikkeuksellisen älykkäästä naisesta. Eve on työhönsä kyllästynyt MI5:n turvallisuusviranomainen ja Villanelle puolestaan lahjakas tappaja. Eve jää koukkuun palkkamurhaajan jahtaamiseen ja he kehittävätkin toisistaan pakkomielteen ja aloittavat sekopäisen kissa-hiiri -leikin. Sarja on yksi viime vuoden suurimmista hiteistä ja sitä onkin tarjolla kahden tuotantokauden verran. Sarjassa Villanelleä näyttevä Jodie Gomer palkittiin parhaasta naispääosasta draamasarjassa Primetime Emmy -palkinnolla.

 

Genre: Jännitysdraama

Saatavuus: HBO Max

 

Killing Eve on katsottavissa HBO Nordicilla.Killing Eve on katsottavissa HBO Nordicilla.

 

Keeping Faith


Sarja kertoo asianajaja Faithista, joka joutuu keskelle mysteeriä kun hänen aviomiehensä ja liikekumppaninsa Evan katoaa. Perheen elämä hajoaa pirstaleiksi ja Faithin on tehtävä kaikkensa suojellakseen rakkaitaan kotikaupungin synkiltä salaisuuksilta ja tulevilta vaaroilta. Tunsiko hän Evania itse asiassa lainkaan? Sarjasta on tällä hetkellä katsottavissa yksi tuotantokausi.

 

Genre: Draamatrilleri
Saatavuus C More

 

 

Watchmen 


Watchmen on yhdysvaltalainen supersankarisarja ja se on saanut useissa arvosteluissa pelkkää hehkutusta. Arvostelujen mukaan se muuttuu syvällisemmäksi ja paremmaksi jakso jaksolta. Sarja kertoo vaihtoehtoisesta, nykyaikaisesta todellisuudesta USA:ssa, jossa supersankarit on tehty lainsuojattomiksi väkivaltaisuutensa vuoksi. Osa heistä kokoontuu aloittaakseen vallankumouksen ja toiset taas yrittävät estää sen. Sarjan päähenkilö on tulsalainen poliisi, Angela Abar joka on myös supersankari Sister Night. Poliisien on pakko naamioitua, koska he ovat jatkuvasti hengenvaarassa jos heidän oikea henkilöllisyytensä paljastuisi. Avausjakso käsittelee erityisesti rasismia ja kahtiajakautunutta kansakuntaa. Siinä näytetään yksityiskohtaisesti vuoden 1921 Tulsan Black Wall Street Massacren, eli tapauksen jossa valkoihoiset hyökkäsivät tummaihoisten asukkaiden ja elinkeinonharjoittajien kimppuun murhaten arviolta 100-300 tummaihoista.

 

Genre: Draama
Saatavuus: HBO Max

 

 

Sokaistuneet

 

Sokaistuneet on varma hitti pohjoismaalaisten rikosdraamojen ystävälle. Se kertoo taloustoimittaja Bea Farkasista. Hän saa tietää suurpankissa tapahtuvasta väärinkäytöksestä, jossa hänen salainen rakastajansa Peder Rooth on toimitusjohtajana. Salasuhteesta tietämätön toimituksen esimies komentaa Farkasin haastattelemaan Roothia pankin osavuosikatsaukseen liittyen. Bea alkaa epäillä että huipputulosta tekevässä pankissa ei ole kaikki kohdallaan. Tarinan edetessä yksityiselämän tunteet ja journalistin ammattietiikka joutuvat pahaan ristiriitaan. Sarja perustuu Carolina Neurathin tietokirjaan ja romaaniin joka taas puolestaan perustuu Neurathin raportointiin HQ-sijoituspankin romahdukseen 2010.

 

Genre: Jännitysdraama
Saatavuus: C More

 

Sokaistuneet - Fartblinda nyt C MorellaSokaistuneet - Fartblinda nyt C Morella

 

Euphoria


Euphoria on yksi tämän syksyn kuumimmista sarjauutuuksista. Esittelytekstissä kerrotaan, että sarja voi aiheuttaa ahdistusta sen sisältämän seksin, väkivallan ja päihteiden käytön vuoksi. Näyttelijä Brian Bradley itse asiassa lopetti heti pilottijakson jälkeen. Eräiden arvioiden mukaan hän ei sulattanut sarjan sisältöä. Melkoinen startti! Sarjan päähahmona on lukiolaistyttö (supertähti Zendeya), joka ”lääkitsee” itseään huumeilla ja alkoholilla turruttaakseen tunne-elämänsä tuskaa. Sarja seuraa Z-sukupolven elämää huumeiden, seksin, identiteetin, traumojen, somen, rakkauden ja ystävyyden maailmassa.

 

Genre: Draama
Saatavuus: HBO Max

 

 

 

The Affair 


The Affair on saanut ensimmäisen kerran ensi-iltansa suomessa jo vuonna 2015. Sarja sijoittuu New Yorkiin jossa yksi päähenkilöistä, Noah on onnellisesti naimisissa ja neljän lapsen isä ja kirjailija. Työn alla on hänen toinen romaaninsa. Eräänä päivänä Noah tutustuu tragediasta toipuvaan ja onnettomassa avioliitossa sinnittelevään Alisoniin, joka työskentelee tarjoilijana. Noah ja Alison ajautuvat intohimoiseen suhteeseen ja huomaavat, ettei mikään ole niin kuin ennen. Tänä syksynä julkaistiin sarjan viides tuotantokausi. Uusin ja tällä tietoa viimeisin tuotantokausi käsittelee edellisten kausien tapaan ihmissuhdedraamaa ja tarinaa näytetään eri näkökulmista. Tämä saakin katsojan pohtimaan sitä, miten eri tavalla – väärin tai oikein – ihmiset muistavat omaa elämäänsä.

 

Genre: Draama
Saatavuus: HBO Nordic

 

The Affair katsottavissa HBO NordicillaThe Affair katsottavissa HBO Nordicilla

 

The Rook


Englantiin sijoittuva trilleri alkaa siitä, kun nainen nimeltään Myfanwy herää verisenä ja märkänä Lontoon Millenium-sillalta ja on ruumiiden ympäröimänä. Hänellä ei ole mitään muistikuvaa tapahtuneesta. Muistinsa menettäneenä hän lähtee etsimään identiteettiään. Totuuden etsinnässä ainoa vihje on taskusta löytyvä kirje. Pian hän huomaa olevansa brittiläisen salaisen palvelun agentti, jolla on yliluonnollisia kykyjä. Sarjasta on katsottavissa yksi tuontantokausi.

 

Genre: Jännitysdraama
Saatavuus: C More

 

The Rook on katsottavissa C MorellaThe Rook on katsottavissa C Morella

 

Löytyykö tämänkertaisista sarjavinkeistä suosikkiasi tai haluatko vinkata jostain muusta huippusarjasta? HBO:n ja C Moren parhaimmat sarjat saat tilattua nyt kuukaudeksi maksutta! 

 

Lue myös:

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Parhaat-sarjat-8-sarjavinkkia/ba-p/197248
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Yhteisön moderaattori, jonka voit bongata myös muualta somesta. Pohjoismaisten sarjojen suurkuluttaja ja suoratoistopalveluiden suuri fani.