Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Hotel Swan Helsinki on C Moren uusi alkuperäissarja.Hotel Swan Helsinki on C Moren uusi alkuperäissarja.

 

C Moren kotimaisten alkuperäissarjojen lista kasvaa jälleen, sillä uutuusdraama Hotel Swan Helsinki näkee päivänvalon C Moren suoratoistopalvelussa 20.2.2020. Kotimaiset alkuperäissarjat ovat jo hetken olleet kovassa nosteessa, joten tämäkin on odotettu uutuus, joka kannattaa ainakin ennakkoklippien perusteella ehdottomasti ottaa seurantaan.


Näyttelijäjoukko on vakuuttava ja rooleissa nähdään mm. Oona Airola, Turkka Mastomäki, Roope Salminen, Eppu Salminen, Usva Kärnä, Leo Honkonen ja Lauri Tilkanen. Jaksot ovat n. 40 min. mittaisia ja ensimmäiset kahdeksan jaksoa ovat katsottavissa heti vuorokauden vaihduttua 20.2.2020 C Morella. MTV3-kanavalla ensimmäinen jakso esitetään 2.3.2020 klo 21 ja mtv-palvelussa jaksot julkaistaan maanantaisin 2.3. alkaen heti kun vuorokausi vaihtuu. 

 

Sarjan alkuasetelmat


Sarja kertoo trendikkäästä loistohotellista, Hotel Swan Helsingistä, joka tekee brändimuutoksen. Tavoitteena on, että uudistuneesta hotellista tulee menestys. Juuri ennen avajaisia hotellin johtaja Ville Pajari (Turkka Mastomäki) kuitenkin katoaa. Samalla selviää, että johtaja on sekaantunut useamman hotellin työntekijän elämään. Hotellin entinen työntekijä Ella Kallio (Oona Airola), pätevä ja kunnianhimoinen perfektionisti kuulee katoamisesta ja hakeutuu hotellin johtajaksi. Hänellä puolestaan on oma salattu menneisyytensä hotellin perustamisajoilta. Hotellinjohtajan katoamista tutkivat poliisit kiinnostuvat Ellasta, kun käy ilmi että hänellä on Villen kanssa yhteinen menneisyys. Kokonaisuudessaan tarina kietoutuu vahvasti ihmissuhteiden sekä murhamysteerin ympärille ja koukuttaa katsomaan heti ensi minuuteista lähtien.

 

Jos sinulla ei vielä ole C Morea, voit tilata sen verkkokaupastamme kahdeksi viikoksi maksutta

 

 

Lue myös nämä sarjavinkit:

 

 

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Sarjauutuus-Hotel-Swan-Helsinki-nyt-C-Morella/ba-p/201177
Linkki kopioitu
4 kommenttia 👇
kohonja1
Rekisteröitynyt ☆

Miksi ei löydy Telian c moresta?

SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

Hei @kohonja1 ja tervetuloa Yhteisöön!

 

Hotel Swan Helsinki on katsottavissa ainoastaan C Moren suoratoistopalvelussa. Voit kuitenkin käyttää C Moren suoratoistopalvelua maksutta, jos olet tilannut C Moren Telia TV -palveluun. Ohjeet C More suoratoistopalvelun käyttöön löydät nettisivuiltamme.

kohonja1
Rekisteröitynyt ☆

Kiitokset. Tuota kautta toimii.🙂

NikoNo
Moderaattori
Moderaattori

Hieno juttu, että pääsit sarjan pariin. Kerrohan sitten @kohonja1, mitä tykkäsit tästä uutuudesta Hymiö Onnellinen

Tietoa kirjoittajasta
Yhteisön moderaattori, jonka voit bongata myös muualta somesta. Pohjoismaisten sarjojen suurkuluttaja ja suoratoistopalveluiden suuri fani.