Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

ZackSnydersJusticeLeague_Heroes_HO_OOH_EN_sample_08.jpg

 

Maaliskuussa HBO Nordicille ilmestyy kaksi täysin uutta supersankarielokuvaa, joista Zack Snyder’s Justice League tulee nähtäväksi tänään 18. maaliskuuta ja Wonder Woman 1984 leffasta päästään nauttimaan 26. maaliskuuta alkaen. Kumpaakaan elokuvista ei ole nähty ollenkaan Suomen valkokankaalla, vaan leffat saavat ensi-iltansa suoraan HBO Nordicilla. HBO esittää Justice Leaguen Suomessa yksinoikeudella ja se ilmestyy meille nähtäväksi samaan aikaan Yhdysvaltojen ensi-illan kanssa.

 

Zack Snyder’s Justice League

 

Zack Snyder’s Justice League on ohjaajan leikkaama versio vuonna 2017 julkaistusta leffasta Justice League. Leffa on uskollinen Zack Snyderin alkuperäiselle visiolle Oikeuden Puolustajista. Alun perin Justice League oli tarkoitus julkaista neliosaisena minisarjana, mutta kokonaisuus julkaistaankin nyt 232 minuuttia pitkänä elokuvana yksinoikeudella HBO Nordicilla. Tämän toimintapätkän pääosissa nähdään Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jason Momoa, Gal Gadot, Ezra Miller, Ray Fisher, Jeremy Irons, Connie Nielsen, Diane Lane ja J. K. Simmons.

 

Zack Snyder’s Justice League jatkaa siitä, mihin Superman v Batman: Dawn of Justice jäi. Teräsmies on kuollut ja Bruce Wayne (Ben Affleck) päättää perustaa Diana Princen (Gal Gadot) kanssa supersankareiden joukon, joiden tarkoituksena on suojella maapalloa katastrofaaliselta hyökkäykseltä. Tehtävä ei kuitenkaan ole helppo ja se muuttuukin luultua vaikeammaksi, kun ryhmän jäsenien on kohdattava oma menneisyytensä. Sankarijoukkoon liittyy Batmanin ja Ihmenaisen lisäksi Kyborgi (Ray Fischer), Vesimies (Jason Momoa) ja Salama (Ezra Miller). Yhdessä he yrittävät pelastaa maailman Steppenwolfilta (Ciarán Hinds) ja hänen armeijaltaan.

 

Elokuvan käsikirjoituksesta vastaa Chris Terrion ja leffan tarina onkin Terrion, Snyderin ja Will Beallin luoma. Käsikirjoitus perustuu DC Comicsin supersankarihahmoihin sekä Jerry Siegelin ja Joe Shusterin luomaan Teräsmieheen. Tuottajina leffassa ovat Charles Roven sekä Deborah Snyder.

 

Wonder Woman 1984.jpg

 

Wonder Woman 1984

 

Wonder Woman 1984 sai ensi-iltansa joulukuussa 2020 DC FanDome -virtuaalitapahtumassa. Nyt kuitenkin elokuva nähdään Suomessa ensimmäistä kertaa HBO Nordicilla. Leffan on ohjannut Patty Jenkins ja se perustuu DC Comicsin luomaan Ihmenainen-sarjakuvahahmoon. Jenkins teki käsikirjoituksen yhdessä Geoff Johnsin ja Dave Callahamin kanssa. Wonder Woman 1984 ei suoraan ole jatko-osa vuonna 2017 nähdylle elokuvalle Wonder Woman, vaikka kyseessä onkin toinen osa Wonder Womanin omassa elokuvasarjassa. Elokuvan pääosissa nähdään Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Robin Wright ja Connie Nielsen.

 

Diana Prince (Gal Gadot) työskentelee Museossa Washington DC:ssä ja samaan aikaan hän tekee myös salaisia sankaritekoja Ihmenaisena. Museossa Dianan työkaverina on Barbara Minerva (Kristen Wiig), jonka kanssa hän ystävystyy. Myöhemmin FBI pyytää museota tunnistamaan varastetut muinaisesineet, jonka ryöstön Ihmenainen esti. Barbara ja Diana huomaavat, että yksi esine antaa käyttäjälleen yhden toiveen. Barbara haluaa tulla Dianan kaltaiseksi ja Diana haluaa herättää kuolleen rakastajansa Steve Trevorin (Chris Pine) eloon. Pian nämä tapaavat epäilyttävän liikemies Max Lordin (Pedro Pascal), joka toteuttaa ihmisten unelmia mystisillä voimilla. Maailman kohtalo on vaakalaudalla ja sen pelastamiseksi tarvitaan Ihmenaista.

 

Mitä supersankarielokuvia sinä olet nähnyt? Kommentoi alle!

 

Lue lisää:

HannaMarikaL
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Supersankarielokuvat-Zack-Snyder-s-Justice-League-amp-Wonder/ba-p/220052
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Täällä Yhteisössä sinun apunasi. Musiikki ja koirat ovat lähellä sydäntä. Soittolistalta löytyy aina Ed Sheeranin Shape of You.