Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

tammikuun_sarjauutuudet_telia.jpg

 

Tammikuu ja uusi vuosi 2020 on vihdoin koittanut; pakkaset todennäköisesti paukkuvat ja vaikka päivät koko ajan pitenevät, niin yhä elämme melko pimeää ajanjaksoa. 

Mikä siis olisi sen parempaa, kuin ottaa iltaisin hyvä asento sohvalla, ja antaa jännittävien tarinoiden viedä mennessään? 

 

Tammikuussakin meitä sohvaperunoita hemmotellaan kun uusia TV-sarjoja käynnistyy, ja vanhoistakin saamme lisää tuotantokausia katsottavaksi. Laitahan siis teepannu kiehumaan, villasukat jalkaan, ja Telia TV päälle; tässä sinulle tammikuun sarjavinkit! 

 

Hamilton

C More 1.1. alkaen

 

Uutuussarja Hamilton käynnistää C Moren TV-vuoden rytinällä. Jan Guilloun menestyskirjoista tuttu agentti Carl Hamilton (norjalaisnäyttelijä Jakob Oftebro) on Ruotsin oma vastine Jason Bournen, sekä James Bondin kaltaisille superagenteille. 

 

C Moressa sarja käynnistyy uudenvuodenpäivänä kahden jakson voimin, jonka jälkeen toiset kaksi jaksoa julkaistaan vielä keskiviikkona 8.1. Tästä eteenpäin sarja etenee yhden jakson viikkotahdissa. Kaiken kaikkiaan Hamiltonissa on kymmenen jaksoa, eli toimintaa riittää hyvin uuden vuoden ensimmäisiksi kuukausiksi.

 

Hamiltonista on luotu tv-ja elokuvasovituksia jo aikaisemminkin, ja tällöin agentin roolissa on nähty mm. Stellan Skarsgård, sekä Peter Stormare. 

 

 

 

Manifest

HBO Nordic 7.1. alkaen / 2. kausi

 

Manifest on yliluonnollisia elementtejä täynnä oleva jännitysdraama HBO Nordicilla. Ensimmäisen kausi ilmestyi vuonna 2018, ja nyt tarinalle on aika saada jatkoa. 

 

Sarjassa seurataan Montego Airin lento 828:n matkustajia ja heidän elämäänsä. Kyseisellä lennolla oli aimo annos turbulenssia, mutta kuin ihmeen kaupalla kone kuitenkin laskeutui turvallisesti määränpäähänsä. Lentokentällä on kuitenkin hämmentynyt vastaanotto, sillä lentokone laskeutui viisi vuotta myöhässä. Kaikki olivat jo olettaneet, etteivät tule ikinä näkemään lennolla olleita lähimmäisiään ja jatkaneet elämäänsä surun jälkeen. Koneen matkustajat puolestaan eivät ole ikääntyneet päivääkään, ja heille lento oli tuntunut yhä vain muutaman tunnin mittaiselta. Kukaan ei pysty selittämään, missä lentokone oli ollut kaikki nämä vuodet, ja mitä ylipäänsä oli tapahtunut.

 

Jos ensimmäinen kausi on vielä näkemättä, suosittelen aloittamaan siitä ja jatkamaan sitten tähän pian alkavaan toiseen tuotantokauteen. Tarinassa on ensimmäisellä kaudella tapahtunut jo niin paljon mutkikkaita juonenkäänteitä, että mukaan voi olla vaikea hypätä kesken kaiken. 

 

 

Yellowstone

Paramount+ 8.1. alkaen / 2. kausi

 

Yellowstonen ensimmäinen kausi oli yksi suosituimpia TV-sarjoja Paramount+:lla. Modernia lännendraamaa tähdittää lukuisista elokuvarooleistaan tunnettu Kevin Costner.

 

Sarja kertoo valtavaa karjatilaansa ja elämäntyyliään suojelevasta Duttonin perheestä, ja heidän taistelustaan niin intiaanireservaattia, kuin myös esimerkiksi rakennuttajia vastaan. Omasta maasta kamppailun lisäksi myös terveysongelmat ja perhesalaisuudet verottavat Duttoneja, ja poliittiset pyrkimykset sekä kumppanuudet uhkaavat tulevaisuutta. 

 

 

The Outsider

HBO Nordic 13.1. alkaen

 

The Outsider on 10-osainen minisarja, joka perustuu huippusuositun kauhukirjailija Stephen Kingin samannimiseen romaaniin. 

 

Tarina kertoo nuoren 11 vuotiaan pojan julman murhan tutkinnasta, jota ympäröivät salaperäiset voimat. Tapausta alkaa tutkimaan etsivä Ralph Anderson (Ben Mendelsohn), joka päättää turvautua epätavanomaisen yksityisetsivä Holly Gibneyn (Cynthia Erivo) apuun tapauksen selvittämisessä. 

 

Kaikki todisteet osoittavat syyllisen olevan pidetty ja lempeä urheiluvalmentaja ja perheenisä Terry Maitland (Jason Bateman). Tutkinnan edetessä Ralph alkaa kuitenkin aavistaa, että jokin on pahasti pielessä ja totuus saattaa olla pelottavampi kuin kukaan on uskaltanut uneksiakaan.

 

 

 

Gold Digger

C More 16.1. alkaen

 

Gold Digger on myös yksi C Moren tammikuun uutuussarjoista. Kyseessä on hahmovetoinen draamatrilleri täynnä odottamattomia juonenkäänteitä. 

 

Sarja kertoo 60-vuotiaasta Juliasta (Julia Ormond), joka on aina asettanut muiden tarpeet omiensa ohi. Eräänä päivänä hän kuitenkin tapaa kolmekymppisen copywriterin Benjaminin (Ben Barnes), joka mullistaa hänen koko ajattelumaailmansa.

 

Sarja alkaa ensin kahden jakson voimin, ja tämän jälkeen uusi jakso julkaistaan viikottain. 

 

 

The Pier

HBO Nordic 17.1. alkaen / 2. kausi

 

The Pier on espanjalainen draamasarja, ja se tunnetaan myös alkuperäiseltä nimeltään El Embarcadero. Tammikuun puolivälissä julkaistaan sarjan toinen tuotantokausi, ja ensimmäinen on parhaillaan katsottavissa HBO Nordicilla. 

 

Sarja kertoo huippuarkkitehti Alexandrasta (Verónica Sánchez), jonka maailma järkkyi hänen miehensä Oscarin (Álvaro Morte) tehtyä itsemurhan. Miehen ruumis löydettiin laiturilta Albuferan kauniista maisemista Valencian ulkopuolelta. Vain hetkeä aikaisemmin Alexandra ja Oscar olivat puhuneet yhteisistä tulevaisuuden haaveista, joten mistä oikein itsemurhassa on kyse?

 

Sarjan edetessä Alexandran järkytys vain kasvaa, sillä vähitellen hänelle selviää Oscarin viettäneen kaksoiselämää toisen naisen, ja pariskunnan yhteisen lapsen kanssa. Mitä oikein on tapahtunut, ja miksi ja miten Oscar on päätynyt laiturille?

 

 

Mikä sarja päätyy ensimmäisenä sinun katselulistallesi? Hymiö Onnellinen

 

Psst! HBO Nordic, C More Film ja Paramount+ ovat saatavilla 1kk maksuttomalla kokeilujaksolla Telia TV:n kautta.

 

Lue lisää:

SannaMKoo
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Tammikuun-sarjauutuudet-2020-luvassa-jannitysta-ja-toimintaa/ba-p/199388
Linkki kopioitu