Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Beck43 copy.jpg

 

Beck-faneja hemmotellaan kun uusin elokuva Beck: Uusi elämä saa ensi-iltansa C Moren suoratoistopalvelussa joulupäivänä 25.12.2021.  Beck-ryhmällä on jälleen edessään monimutkainen murhatapaus henkilökohtaisia haasteita unohtamatta. Aiemman elokuvasarjan viimeinen osa, Menetetty Poika loppui dramaattisesti Beckin ollessa leikkauspöydällä, ja epäselväksi jäi pystyykö hän vielä jatkamaan työtään. Toinen uusi Beck-elokuva nähdään C Moressa 21.1.2022 ja jakson nimenä on Raivohuone

 

BECK: Uusi elämä

 

Uusi elämä -elokuvassa Martin Beck on palannut töihin kollegoidensa iloksi sairaslomansa jälkeen. Martinin tytär Inger ei kuitenkaan ole yhtä iloinen isänsä paluusta työelämään, mutta joutuu hyväksymään hänen päätöksensä. Beck saakin selvittääkseen uuden murhajutun, kun Tukholman Liljeholmenista löydetään ruumis vedestä. Pian selviää että ruumis kuuluu 39-vuotiaalle tanskalaismiehelle, jolla on rankka rikosrekisteri, ja kaiken lisäksi hän on pahamaineisen tanskalaisen huumejengin jäsen. Kyseinen jengi on heikentynyt vuosien saatossa, sillä monet liigaan kuuluvat korkea-arvoiset virkamiehet ovat joutuneet vankilaan. Ehkäpä ruostalaisjengi valmistautuu ottamaan vallan itselleen. Ilmoilla on selvästi jengisodan alku.

 

Uusi elokuva tuo myös tullessaan uuden näyttelijäkasvon. Valter Skarsgård esittää Martinin pojanpoikaa Vilhelmiä. Äidin kauhuksi ja Martinin iloksi Vilhelm seuraa isoisänsä jalanjälkiä, ja on aloittanut opinnot poliisiakatemiassa. Myös Steinar on palannut ja Beck-ryhmä on jälleen koossa. Rooleissa nähdään muuten tuttuja kasvoja, kuten Kristofer Hivju (Steinar), Jennie Silfverhjelm (Alex), Martin Wallström (Josef), Måns Nathanaelson (Oskar), Anna Asp (Jenny), Elmira Arikan (Ayda), Jonas Karlsson (Klas), Rebecka Hemse (Inger) ja Peter Haber (Martin Beck).

 

 

 

BECK: Raivohuone

 

Beck-tiimillä on jälleen kiperä tapaus ratkaistavana, kun metsästä aivan juoksupolun vierestä löytyy raa'asti murhattu mies. Alex, Steinar ja Martin alkavat suunnitella tutkintaa. Samaan aikaan Josef jatkaa suhdettaan entiseen tyttöystäväänsä, jonka isä on menehtynyt hiljattain äkilliseen sydänkohtaukseen ryöstön yhteydessä. Hän aloittaa oman epävirallisen tutkintansa, joka asettaa hänet monimutkaiseen konfliktitilanteeseen. Elokuva on katsottavissa C Moren suoratoistopalvelussa 21.1.2022 alkaen, C More First -kanavalla samaisena päivänä, sekä C More Stars -kanavalla 22.1.2022

 

 

Beck-elokuvat C Moressa

 

Lähes kaikki aiemmin julkaistut Beck-elokuvat on katsottavissa juuri nyt C Moren suoratoistopalvelussa. Leffojen pariin pääset C More ja C More TV -suoratoistopalveluiden kautta. Niiden kautta voit katsoa elokuvia missä ja milloin vain. Telia TV:stä voit myös vuokrata niitä leffoja, jotka eivät vielä ole maksutta katsottavissa. Jos sinulla ei ole vielä maksuttomia Telia TV -tunnuksia, voit tilata ne sivuiltamme. Huomioithan myös liittymäasiakkaan etuhinta!

 

Lue myös nämä

 

 
Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Uusia-Beck-elokuvia-tulossa-C-Morelle/ba-p/231901
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Yhteisön moderaattori, jonka voit bongata myös muualta somesta. Pohjoismaisten sarjojen suurkuluttaja ja suoratoistopalveluiden suuri fani.