Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Zombie Land Double Tap.jpg

 

 

Tällä viikolla elokuvaesittelyssä on mukana kaksi kulttimaineen saavuttaneiden kauhuelokuvien jatko-osat. Kauhukomedioiden faneille herkkua tarjoaa Zombielandin jatko-osa Zombieland: Double Tap. Tutun nelikon viihdyttämänä saat toden totta heittää aivot narikkaan. Doctor Sleep vie sinut Stephen Kingin maailmaan legendaarisen Hohto-elokuvan jatko-osassa. Doctor Sleep on vuokrattavissa 16.3. lähtien ja Zombieland: Double Tap -elokuvan löydät heti Telia TV vuokraamosta

 

Zombieland: Double Tap

 

Ikäraja: 16
Genre: kauhukomedia
Kesto: 99 minuuttia

 

Noin vuosikymmen sitten elokuvasta Zombieland tuli hitti. Zombielandista tuttu nelikko nähdään nyt jatko-osassa Zombieland: Double tap. Sääntöjä zombien valloittamalla pallolla riittää ja yksi niistä on "Double Tap", zombia on ammuttava kahdesti.

 

Zombi-tuhoaja ja isähahmo Tallahassee (Woody Harrelson), nörtähtävä sääntöspesialisti Columbus (Jesse Eisenberg), vapaamielinen kaunotar Wichita (Emma Stone) ja Wichitan kapinallinen pikkusisko; Little Rock (Abigail Breslin) asustelevat mukavasti valkoisessa talossa. Nuorimmainen, 18-vuotias Little Rock alkaa kyllästymään elämään neljän seinän sisällä ja kaipaa ikäistänsä seuraa. Hän uskoo uusia tuttavuuksia löytyvän muista selviytyneistä ulkomaailmassa. Siskokset Wichita ja Little Rock ottavat ohjat käsiinsä ja lähtevät tien päälle. Tallahasseen ja Columbuksen on ilman muuta jouduttava heidän peräänsä.

 

Matkaa on alettu taittaa ja nelikko kohtaa reissussaan uudenlaisia entistä kehittyneempiä mutatoituneita zombeja. Mukaan tarttuu myös muita zombiapokalypsissa selvinneitä ihmisiä, jotka ovat hahmoina hulvattomia. Elokuva ei ehkä ole juonellisesti erityisen monimutkainen, vaan elokuvassa keskitytään olennaiseen; vanhaan tuttuun ja mehukkaaseen, sekä ennen kaikkea viihdyttävään zombijahtiin. Jos pidit Zombielandista, tulet pitämään Zombieland: Doube Tapista. 

 

 

Doctor Sleep

 

Ikäraja: 16
Genre: kauhu
Kesto: 152 minuuttia

 

Elokuva Hohto on yksi 80-luvun suurimpia klassikoita, joka karmii katsojaa sukupolvesta toiseen. Kulttimaineeseen noussut elokuva saa nyt jatkoa. Hohdossa Danny Torrance selvisi Overlook-hotellin traagisista tapahtumista hengissä, mutta mitä Dannylle sitten tapahtui?

 

Stephen Kingin kirjaan perustuva Doctor Sleep kertoo aikuisesta Dan Torrancesta (Ewan McGregor), joka kärsii yhä Overlookin tapahtumista. Dan yrittää hukuttaa lapsuuden traumansa ja kykynsä "hohtaa" alkoholiin. Dan kuitenkin ponnistaa lasin pohjalta ja muuttaa suuntaa elämässään. Dan alkaa voida paremmin ja vaikuttaakin löytäneen paikkansa uudessa kaupungissa. Abra-niminen (Kyliegh Curran) teini-ikäinen tyttö, joka myös "hohtaa", alkaa lähettämään Danille viestejä. Abra kertoo Danille Rose the Hatista (Rebecca Ferguson) ja hänen seuraajistaan jotka ovat nimetty "True Knotiksi". Rose the Hat joukkioineen pystyvät imemään elinvoimaa niistä, jotka hohtavat.

 

Tarinan pahis Rose the Hat on erityisen kiinnostunut Abrasta tämän vahvan kykynsä vuoksi. Abra voisi taata hänelle ikuisen elämän. Dan haluaa auttaa nuorta Abraa ja näin alkaakin taistelu häikäilemättömän pahaa Rose the Hatia vastaan. Tämä kuitenkin tarkoittaa sitä, että Dan joutuu kohtaamaan menneisyytensä haamut. "Come play with us, Danny. Forever.. and ever... and ever."

 

 

Lue myös näistä elokuvista:

MinnaLN
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Viikon-elokuvauutuudet-Zombieland-Double-Tap-amp-Doctor-Sleep/ba-p/202331
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Yhteisön moderoinnin lisäksi voit nähdä minun kirjoittelevan muissakin Telian somekanavissa. Pelailusta ja leffoista löydämme taatusti jutun juurta.