Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

BH90210 C Morella 8.8. alkaen heti USA:n ensi-iltaa seuraavana päivänä.BH90210 C Morella 8.8. alkaen heti USA:n ensi-iltaa seuraavana päivänä.

Jos postinumero 90210 on sinulle tuttu, kannattaa nyt valpastua!

 

Mitä tapahtuu, kun 90-luvun megasuositun ja aikansa THE teinisarjan näyttelijäkaarti palaa yhteen ja koettaa herättää henkiin ohjelman, joka teki heistä kaikista aikanaan tähtiä? Sitä pääsemme seuraamaan tässä C Moren uutukaisessa kuusiosaisessa minisarjassa. Sarjan tuottajaguru Aaron Spellingin tytär ja Donna Martinin roolissa näytellyt Tori Spelling saa ensimmäisessä jaksossa idean ohjelman uudelleen eloon herättämisestä vanhan jengin pitkästä aikaa tavatessa porukalla eräässä juhlassa. 

 

BH90210:ssa on unohdettu aiemmat roolit, ja näyttelijät ovat niiden sijaan mukana omissa hahmoissaan omina itsenään. Realitystä tässä ei siitä huolimatta ole kyse, sillä nämä kuusi jaksoa on täysin käsikirjoitettua ja fiktiivistä näytelmää. Ihan tuulesta temmattuja ja käsikirjoittajien mielikuvituksen tuotosta käsiteltävät aiheet BH:ssa eivät kuitenkaan ole, sillä esimerkiksi ensimmäisessä jaksossa näyttelijäkaarti käy läpi aiemmin tänä vuonna edesmenneen kollegansa Luke Perryn kuolemaa. Hänet nähtiin aikoinaan Dylan McKayn, nuorisoporukan ja sarjan pahiksen roolissa, Shannen Dohertyn näyttelemän Brendan suurena rakkautena.

 

Mukana olevat näyttelijät: Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green, Tori Spelling ja Shannen Doherty. Sarjasta julkaistaan yksi jakso viikossa ja se näytetään jenkkitahtiin torstaisin klo 22.00 päivä Yhdysvaltojen julkaisun jälkeen C More First -kanavalla. Uusinta tulee seuraavana päivänä aamupäivisin. 

 

 

Lähdenkin tästä kaivelemaan vanhoja Suosikki-lehtiäni ja julisteitani. Hyvällä onnella löydän ehkä seinäänikin kaunistaneen 90210-jättiposterin!

 

Lue myös:

AaTanja
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Ysariklassikko-Beverly-Hillsista-palaa-minisarjan-muodossa/ba-p/191111
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Moderoin Yhteisössä ja kirjoittelen mielelläni TV- ja leffa-aiheisia artikkeleita. Varsinkin pohjoismaiset dekkarit ovat viime aikoina olleet mieleeni, otan niistä suosituksia vastaan :) Keskustelua kanssani saa Yhteisö-asioiden lisäksi aikaan myös kissoista ja käsitöistä.