Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
 • 5983 custom-general.kudos
 • 5676 custom-general.replies
 • 45 custom-general.solutions

Huhtikuu 2022

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Yhteisön aktiivit.jpg

Aktiivisuus Yhteisössä kannattaa! Aina, kun 

 

 • neuvot toisia
 • osallistut olemassa oleviin keskusteluihin
 • avaat uusia keskusteluita
 • tykkäät muiden kirjoituksista ja/tai kommentteista
 • saat muilta tykkäyksiä omiin kirjoituksiin ja kommentteihin

 

keräät itsellesi samalla pisteitä. Seuraamme pisteiden kertymistä viikottain ja toukokuun alussa palkitsemme kolme eniten pisteitä kerännyttä jäsentä.

 

Voit voittaa valintasi mukaan joko

 

 • Aineeton palkinto --> 4 kpl Telia TV -leffavouchereita (Telia TV digiboxilla, Telia TV digiboxi laajakaistalla tai Telia TV -sovellukseen) tai
 • Aineellinen palkinto --> Nimimerkilläsi tuunattu, uniikki Telia Yhteisö -kahvimuki (katso kuva alta)

 

Palkintojen arvo noin 20€ per palkinto (=4 leffavoucheria tai 1 kahvimuki).

 

Homma toimii näin

 

 1. Aloita keskusteluita, ratko ongelmia, kysy ja keskustele. Muista ottaa huomioon Yhteisön säännöt
 2. Julkaisemme keskiviikkoisin tässä kirjoituksessa sekä Yhteisön etusivulla top 10 eniten pisteitä keränneet jäsenet sekä heidän pistekertymänsä
 3. Toukokuun toisella viikolla julkaisemme huhtikuun top 10 eniten pisteitä keränneet jäsenet ja heidän pistesaaliinsa. Lähetämme huhtikuun top 3 jäsenille myös sähköpostitse tiedon voitosta ja samalla he voivat päättää, kumman palkinnoista haluaa
 4. Toimitamme palkinnot toukokuun aikana

 

Muutamia yksityiskohtia

 

 • Kilpailu on voimassa toistaiseksi. Uusi jakso alkaa kuukauden ensimmäinen ja päättyy viimeinen päivä
 • Pidätämme oikeuden olla kertomatta laskukaavaa, minkä mukaisesti pisteitä kertyy. Laskukaava on puolueeton ja se antaa kaikille yhtäläisen mahdollisuuden pärjätä kilpailussa
 • Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia kilpailuun. Jos teemme muutoksia, se astuu voimaan uuden jakson alkaessa 
 • Ainakin kilpailun alussa voit valita joko aineettoman tai aineellisen palkinnon väliltä, arvoltaan noin 20-30€. Jatkossa pyrimme ottamaan huomioon toiveenne palkintojen osalta. Voit ehdottaa esim. palkintoja Palkintoja Yhteisön kuukauden aktiiveille -ketjussa. Kilpailua on muutoinkin tarkoitus muokata toiveidenne pohjalta
 • Jos sinulla ei ole Telia TV:tä niin voit hankkia Telia TV -sovelluksen maksuttomat tunnukset ja hyödyntää maksuttomat leffat sitä kautta
 • Kyseessä on kilpailu, jolloin voittajat vastaavat mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen liittyvistä kustannuksista

 

Tsekkaa vielä kilpailun säännöt, klikkaa alta Lue lisää.

 

Jos sinulla herää kysymyksiä niin heitä kysymys tämän ketjun kommentteihin.

 

Onnea kilpailuun ja muista kertoa toiveesi kilpailun jatkoon liittyen Palkintoja Yhteisön kuukauden aktiiveille -ketjussa. Tsekkaa ketju muutoinkin, sieltä löydät myös tietoa siitä mihin kilpailulla pyrimme 😊

 

Lue lisää

Kilpailun säännöt Telia Yhteisön kuukauden aktiivi -kilpailu

 

Kilpailun järjestäjä

Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet, Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa.

 

Osallistumisaika

Kilpailu on voimassa kalenterikuukausittain ja toistaiseksi. Kilpailu alkaa tämän jälkeen alusta aina kuukauden vaihtuessa ja päätyy kunkin kuukauden viimeinen päivä.

Telia Yhteisön ylläpito ilmoittaa erikseen kilpailun päättymisestä Yhteisön Kuukauden aktiivi -osiossa. Kilpailu päättyy kuukauden vaihtuessa.

 

Palkinnot

 • Kunkin kuukauden kolme eniten pisteitä kerännyttä Telia Yhteisön jäsentä palkitaan valintansa mukaan aineellisella (tuotepalkinto) tai ei aineellisella palkinnolla (Telian tuotteiden edut ja alennukset).
 • Yhteisön ylläpito julkaisee Yhteisön Kuukauden aktiivi -osiossa jokaisen kuukauden palkinnot sekä niiden arvot ennen uuden kilpailun alkamista.
 • Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

 

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun osallistuminen edellyttää Telia Yhteisön jäsenyyttä. Yhteisön jäseneksi voi liittyä maksutta kuka tahansa.

 

Telia Yhteisöön voi liittyä joko Telia-tunnusta tai olemassa olevaa sähköpostiosoitetta käyttäen. Yhteisöön rekisteröitymisen yhteydessä kysytään vähintään seuraavat tiedot:

 • Yhteisön käyttäjänimi
 • Salasana
 • Sähköpostiosoite


Olet automaattisesti kilpailussa mukana, kun olet Telia Yhteisön jäsen ja olet aktiivinen kilpailukuukauden aikana Telia Yhteisössä. Tällaisella aktiivisuudella tarkoitetaan seuraavaa toimintaa:

 • Muiden Telia Yhteisön jäsenten ongelmien ratkominen. Keskustelun aloittaja voi merkitä keskusteluketjuun ratkaisuksi kommentin, joka ratkaisi juuri hänen ongelmansa. Myös Telia Yhteisön ylläpito voi merkitä keskusteluun hyväksytyn ratkaisun. Kilpailussa lasketaan, kuinka monta ongelmaa jäsenet ratkovat keskenään, eli kuinka monta hyväksyttyä ratkaisua jäsenet tuottavat Yhteisöön. Hyväksytty ratkaisu on merkitty keskustelussa ja kommentissa vihreällä ikonilla.
 • Keskusteluihin osallistuminen kommentoimalla muiden tai jäsenen itsensä aloittamia keskusteluita. Jäsen voi kommentoida myös Yhteisön blogitekstejä ja muita artikkeleita.
 • Uusien keskustelujen avaaminen. Jäsen voi avata Yhteisöön uusia keskusteluita haluamastaan aiheesta, kysyä apua muilta ja niin edelleen.
 • Muiden kirjoituksista ja/tai kommenteista tykkääminen.
 • Tykkäysten saaminen omiin kirjoituksiin ja kommentteihin.


Pisteitä kertyy yllä mainitusta toiminnasta tietyn laskukaavan mukaisesti, joka on puolueeton ja joka antaa kaikille jäsenille yhtäläiset mahdollisuudet voittaa kilpailussa. Telia pidättää kuitenkin oikeuden olla julkaisematta kyseistä laskukaavaa. Telia myös pidättää oikeuden muokata laskukaavaa ilman eri ilmoitusta. Muutokset astuvat voimaan uuden kilpailujakson alkaessa.

 

Telia pidättää lisäksi oikeuden tehdä muutoksia siihen, millainen toiminta kerryttää pisteitä kilpailussa. Jos Telia tekee tällaisia muutoksia, Telia Yhteisön ylläpito kertoo muutoksista tässä kilpailun säännöt julkaisseessa keskustelussa. Muutokset astuvat voimaan uuden kilpailujakson alkaessa.

 

Kilpailuun osallistuva sitoutuu noudattamaan Telia Yhteisön sääntöjä ja sitoutuu myös siihen, ettei kerää pisteitä sääntöjen vastaisella toiminnalla, kuten esimerkiksi aloittamalla useita keskusteluita samasta aiheesta tai lähettämällä toistuvasti tarpeettomia ja sisällöttömiä viestejä ainoastaan pisteiden kerryttämistarkoituksessa. Kilpailuun osallistuvien keskusteluiden ja kommenttien sekä niiden sisältöjen tulee olla muutoinkin hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

 

Osallistumalla kilpailuun ja julkaisemalla materiaalia Telia Yhteisössä kilpailuun osallistuva Telia Yhteisön jäsen myöntää Telialle oikeuden hyödyntää kaikkea toimittamaansa materiaalia kaikessa toiminnassa ja eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta ja ilman aikarajaa. Kilpailuun osallistuva jäsen vastaa siitä, että hänellä on oikeus luovuttaa kyseessä oleva materiaali Telian käyttöön, materiaali ei loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia, mukaan lukien immateriaalioikeuksia tai yksityisyydensuojaa.

 

Kilpailussa kerätään tietoa siihen osallistuvista ainoastaan kuukausittaisten kilpailujen voittajien osalta, palkintojen toimittamista varten. Aineellisia palkintoja varten voittajalta kysytään sähköpostitse seuraavat tiedot:

 

 • Nimi
 • Osoite
 • Puhelinnumero

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Voittajien valitseminen ja palkinnon lunastus

Telia Yhteisön ylläpito laskee kuukausittain jäsenten kerryttämät pisteet, ja muodostaa niistä top 10 -listan. Listan top 3 -jäsenet palkitaan.

 

Telia varaa oikeuden olla palkitsematta jäseniä, jotka ovat rikkoneet Telia Yhteisön sääntöjä tai Telia Yhteisön yleisiä käyttöehtoja, taikka jäsenen tuottamat sisällöt (aloitetut keskustelut ja kommentit) ovat muutoin ylläpidon näkemyksen mukaan hyvän tavan vastaisia tai eivät edistä tai hyödytä Yhteisöä millään tavoin.

 

Telia Yhteisön ylläpito julkaisee Yhteisön Kuukauden aktiivi -osiossa kuukausittain edellisen kuukauden top 10- sekä top 3 -listat. Listoilla olevat jäsenet on @-mainittu, jolloin he saavat tästä tiedon itselleen automaattisesti Yhteisön ilmoituksiin ja sähköpostiinsa. Tämän jälkeen ylläpito lähettää top 3 -jäsenille sähköpostia siihen osoitteeseen, jota jäsen on käyttänyt rekisteröityessään Telia Yhteisöön. Sähköpostin avulla ylläpito sekä jäsen voivat sopia toimitetaanko jäsenelle materiaalinen vai ei materiaalinen palkinto. Jos jäsen valitsee materiaalisen palkinnon, ylläpito kysyy myös voittajan tiedot palkinnon toimittamista varten.

 

Jos voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) vuorokauden kuluessa sähköpostin lähettämisestä, ylläpito valitsee järjestyksessä seuraavan palkittavan kyseessä olevan kuukauden top 10 -listalta. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Tilanteessa, jossa ketään ei tavoiteta kyseessä olevan kuukauden top 10 -listalta, palkintoja ei jaeta.

Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Ylläpito laskee viikoittain kertyneet pisteet sekä julkaisee päivitetyn top 10 -listan pisteineen aina seuraavan viikon keskiviikkoon mennessä.

 

Kuukauden kokonaispisteiden laskeminen, listojen julkaiseminen sekä voittajien kontaktointi tapahtuu aina kunkin kuukauden toisella viikolla.

  

Verot ja muut kustannukset

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot kilpailun palkinnoista. Kilpailussa palkitut vastaavat muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen taikka kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

 

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa: https://telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Telia Finland Oyj

Helsingissä 1.4.2022

 

Esimerkki mukin painatuksestaEsimerkki mukin painatuksesta

Muokkaus: Huhtikuun lopullinen top 10 -lista:

 

 1. @Eeros  432p
 2. @Purnipsi  428p
 3. @kiisseli67  419p
 4. @kustaa1967  190p
 5. @Kuukkelinpuu  173p
 6. @irritus  155p
 7. @lasselusse  138p
 8. @tero812  125p
 9. @Sekunti  107p
 10. @Phone_friikki  96p

Tero, Yhteisömanageri

***Kesälomalla 1.7. - 31.7.2022***

Jos kommentti vastasi kysymykseesi paina "Hyväksy ratkaisuksi" | Paina tykkää, jos pidit kommentista

UUTTA: Yhteisössä kerätään nyt pisteitä - voit voittaa palkinnon!

14 vastausta
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
 • 5983 custom-general.kudos
 • 5676 custom-general.replies
 • 45 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Huhtikuun kokonaispisteet on nyt laskettu. Pisteitä kertyi kaiken kaikkiaan 163 jäsenelle. Kiitos kaikille, kun olit menossa mukana. Huhtikuulle saatiin uusi ykkönen ja top 10 -listalle nousi myös uusia nimiä sitten maaliskuun:

 

 1. @Eeros  432p
 2. @Purnipsi  428p
 3. @kiisseli67  419p
 4. @kustaa1967  190p
 5. @Kuukkelinpuu  173p
 6. @irritus  155p
 7. @lasselusse  138p
 8. @tero812  125p
 9. @Sekunti  107p
 10. @Phone_friikki  96p

 

Huhtikuun palkintokolmikko on siis  @Eeros  & @Purnipsi & @kiisseli67 , onneksi olkoon 🤗 Laitan teille mailia 🙂

 

Toukokuun kisa on jo käynnissä, teimme sinne pieniä twiikkauksia muun muassa palkintoihin!

Tero, Yhteisömanageri

***Kesälomalla 1.7. - 31.7.2022***

Jos kommentti vastasi kysymykseesi paina "Hyväksy ratkaisuksi" | Paina tykkää, jos pidit kommentista

UUTTA: Yhteisössä kerätään nyt pisteitä - voit voittaa palkinnon!

kiisseli67
Kunniajäsen
 • 2609 custom-general.kudos
 • 4142 custom-general.replies
 • 340 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Sain nyt ilmoituksen huhtikuun palkinnosta maksuttomista leffoista (4 kpl) sähköpostiini. En vain näe niitä Telia TV sovelluksessa, miten ne toimivat? Pitäisikö niiden näkyä siellä, kuten ennen näkyi etusivulla? Vai pitääkö elokuva vuokrata ja sitten ilmestyy vaihtoehto maksuton vuokraus?

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
kiisseli67
Kunniajäsen
 • 2609 custom-general.kudos
 • 4142 custom-general.replies
 • 340 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@kiisseli67  kirjoitti:

Sain nyt ilmoituksen huhtikuun palkinnosta maksuttomista leffoista (4 kpl) sähköpostiini. En vain näe niitä Telia TV sovelluksessa, miten ne toimivat? Pitäisikö niiden näkyä siellä, kuten ennen näkyi etusivulla? Vai pitääkö elokuva vuokrata ja sitten ilmestyy vaihtoehto maksuton vuokraus?


Sain tähän vastauksen, että leffat pitää vuokrata ensin selaimessa kirjautuneena Telia TV:hen ja valita siellä ilmainen elokuva vaihtoehto. Sen jälkeen voi elokuvan katsoa Telia TV sovelluksessa elokuvat kohdasta 🤓

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
 • 5983 custom-general.kudos
 • 5676 custom-general.replies
 • 45 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@kiisseli67  kirjoitti:

@kiisseli67  kirjoitti:

Sain nyt ilmoituksen huhtikuun palkinnosta maksuttomista leffoista (4 kpl) sähköpostiini. En vain näe niitä Telia TV sovelluksessa, miten ne toimivat? Pitäisikö niiden näkyä siellä, kuten ennen näkyi etusivulla? Vai pitääkö elokuva vuokrata ja sitten ilmestyy vaihtoehto maksuton vuokraus?


Sain tähän vastauksen, että leffat pitää vuokrata ensin selaimessa kirjautuneena Telia TV:hen ja valita siellä ilmainen elokuva vaihtoehto. Sen jälkeen voi elokuvan katsoa Telia TV sovelluksessa elokuvat kohdasta 🤓


Juuri näin 🙂

Tero, Yhteisömanageri

***Kesälomalla 1.7. - 31.7.2022***

Jos kommentti vastasi kysymykseesi paina "Hyväksy ratkaisuksi" | Paina tykkää, jos pidit kommentista

UUTTA: Yhteisössä kerätään nyt pisteitä - voit voittaa palkinnon!

kiisseli67
Kunniajäsen
 • 2609 custom-general.kudos
 • 4142 custom-general.replies
 • 340 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Huhtikuun aktiivi palkintona lunastin itselleni siis neljä leffavoucheria Telia TV:n elokuva vuokraamoon. Nämä elokuvat tuli katsottua :

24.5. Pig (draama 2021), 30.5. Dakota (perhe elokuva 2022), 7.6. I'm Your Man (komedia 2021) ja 9.6. 70 on vain numero (komedia 2022).

Ihan oli katsottavia ja erilaisia kaikki ☺️

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
Tämän osion uusimmat keskustelut