Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64956
Kirjoituksia 176614

Sonera StooriHighlighted

Sonera Stoori

Ex-telialainen
Viestejä 18 kpl

Sonera Stoori

1/22

Moikka kaikille!

 

Sain viime loppusyksystä idean lähteä toteuttamaan videoblogisarjaa Sonerasta. Videoblogisarjan julkaisu tähdättiin keväälle 2015. Niin se aika rientää, koska keväthän on täällä!

 

Alkuvuoden aikana nimeksi muodostui Sonera Stoori ja päätin, että toteutan ihka ensimmäisen Stoori–jakson mistä muualtakaan kuin Lahesta. Kotikaupunki tuntui luonnolliselta lähtöpaikalta. Alku on ollut itselleni aikamoinen kastautuminen kuvaamisen ja editoimisen ihmeelliseen maailmaan. Lähtötaso on allekirjoittaneella nolla, joten matalalta ponnistetaan!

 

Alkuun minulla oli pelkkä idea, joten tarvitsin ihmiset Soneralta mukaan toteuttamaan täysin uutta konseptia kanssani. Tarkoitus onkin toteuttaa Sonera Stoori yhteistuumin – kirjavalla väkijoukolla!

 

Sonera Stoori – Lahti

 

Ensimmäiseen jaksoon valitsin päätähdiksi asiakaspalvelumme Elinan ja Klaanissakin kirjoittelevan @NikoNo:n. Molempien kanssa on tullut vietettyä nuoruusvuosia koulunpenkillä ja kummankin työtehtävät ovat hieman muuttuneet viimeisen vuoden aikana. Rautaiset ammattilaiset puhelin- ja someaspassa on hyvä nostaa esille.

 

Tässä ensimmäinen jakso:

 

Videolla puhuttu henkilöhaastattelu tulee ensi viikon puolella ja seuraava kaupunkia koskettava jakso hieman pohjoisemmasta on tarkoitus julkaista 17.4.!

 

Olisin erittäin kiitollinen kommenteista ja palautteista! Niiden pohjalta osaan viedä Sonera Stooria asiakasystävällisempään suuntaan ja pystyn kuvaamaan asioita mitkä juuri teitä kiinnostavat.

 

Mutta vedetään pääsiäinen happea välissä ja jatketaan Stoorin tekemistä heti pääsiäisen jälkeen seuraavasta kaupungista. Hymiö Onnellinen

 

Oikein hyvää pääsiäistä minunkin puolestani!

 

Jari@SoneraPartio

 

Vastaa
21 vastausta
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 18 kpl

11/22

Hyviä nostoja @TuizeKoo! Useimmiten Lahesta nousee pinnalle muusikot ja urheiluseurat, mutta hyvä nostaa huonekaluteollisuus myös keskusteluun. Itselläkin on kotosalla Askon sohva, joka on tehty aivan kivenheiton päässä Lahessa.

 

Seuraavat jaksot Jyväskylästä tulevatkin jo perjantaina! Hymiö Onnellinen

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 18 kpl

12/22

Tälle päivälle suunniteltu Stoorin julkaisu Jyväskylän suunnalta viivästyy ensi viikon puolelle. Hymiö Surullinen

 

Kuvaukset kuitenkin jatkuvat normaali tahdilla ja jatkan ensi viikon puolella Stooria Vaasan suunnalta, jossa haastattelen Klaanipäällikkö @TeroRe:ä.

 

Onko teillä arvon klaanilaiset esittää hänelle kysymyksiä Klaanista tai yleisesti? Mielelläni ottaisin haastatteluun kysymyksiä suoraan teidän suunnastanne. Hymiö Onnellinen

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Konkari ☆
Viestejä 1 234 kpl

13/22

Päätös, ettei Klaanissa käsitellä asiakastietoja vaativia ongelmia ollenkaan, aiheuttaa jatkuvasti kummastusta. Vanhalla Soneran keskustelupalstalla ja muiden operaattorien palstoilla nämäkin ongelmat ratkesivat/ratkeavat, joten satunnaisille Klaaniin eksyneille tämä ei ole ollenkaan selvää. Ohjaaminen chattiin tai Facebookiin voi tuntua epäkohteliaalta varsinkin silloin, kun kyseessä on Soneran moka. TeroRe:ltä voisi kysyä miksi tähän on päädytty ja ovatko he itse tyytyväisiä nykytilanteeseen. 

Vastaa
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 18 kpl

14/22

Moikka @PasiS!

 

Klaani tullaan käsittelemään yleistasolla läpi, joten tämä asia tullaan huomioimaan haastattelussa. Hyvä kysymys, kiitos siitä! Miten sinun mielestäsi asiaa tulisi viestiä jatkossa eri tavalla, että Klaani palvelisi käyttäjiä paremmin? Hymiö Onnellinen

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Konkari ☆
Viestejä 1 234 kpl

15/22

Jossain näkyvämmässä paikassa se saisi olla kuin Klaanin ohjeissa. Eihän niitä kukaan lue.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 18 kpl

16/22

Sonera Stoori jatkoi matkaansa pääsiäisen jälkeen Jyväskylään!

 

Jyväskylän suunnalla toimii moni tekninen osaaja, joten haastattelupenkkiin istui tällä kertaa kuluttaja-asiakkaille suunnatun vikapalvelun tiimiesimies Markku Anttila. Kyselin Markulta Vikapalvelun käytännöistä tarkemmin. Mitkä ovat yleisimmät yhteydenotot vikapalveluun ja kuinka tärkeää onkaan kuuluvuuspalautteen jättäminen?

 

 

Toisessa jaksossa keskityimme enemmän Markun työhön tiimiesimiehenä. Miten esimiestyöhön panostetaan Soneralla ja minkälainen tiimi Markulla on?

 

 

Jyväskylä oli itselleni vieras kaupunki, mutta tykästyin kovasti ympäristöön ja ihmisiin. Porukka oli hyväntuulista ja auttavaista. Jäi lämmin fiilis vierailusta.

 

Seuraavana julkaisuvuorossa on Vaasa ja siellä haastatteluvuoron saa Klaanipäällikkö Tero Revonmäki. Vaasan suunnalta jaksot tulevat toukokuun ensimmäisellä viikolla.

Vastaa
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 18 kpl

17/22

Seuraavana vuorossa oli Vaasa!

 

Sonera Stoori jatkoi matkaansa Klaanipäällikkö @TeroRe vieraaksi Vaasaan. Ensimmäisessä jaksossa keskityimme Vaasan toimipisteeseen ja Sonera Klaaniin. Mikä on Sonera Klaani?

 

 

Toisessa jaksossa keskustelemme Teron kanssa hänen työstään yhteisömanagerina. Mikä on yhteisömanageri ja mitä Teron työhön kuuluu?

 

 

Seuraava jakso purkitettiin eilen Rovaniemen suunnalla ja sen julkaisu on viikon päästä perjantaina 15.05.!

 

 

Vastaa
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 4 050 kpl

18/22

Kiitos Jari, oli mukava olla mukana Stoorissa 🙂

 

@PasiS, tsekkaas videot läpi, ensimmäisessä vastaan kysymykseesi. Ja tuosta että asiasta kerrotaan nyt ohjeissa jotka löytyvät mutkan takaa, tähän tulee lähiaikoina muutos 🙂

Vastaa
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 151 kpl

19/22

Kiitos Jari, on tosi kiva päästä kiertämään Soneran toimipisteitä näin virtuaalisesti! Työasusta huolimatta Klaanipäällikkö ei taida kuitenkaan viestiä savumerkein, vaan ihan niinkuin aidot #digitalist'it konsanaan. Hienoa työtä!

Vastaa
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 18 kpl

20/22

Sonera Stoorin seuraava ja pohjoisin jakso kuvattiin viikko sitten Rovaniemellä! Tällä kertaa tutkailimme asiakaspalvelua vuorosuunnittelun ja resursoinnin näkökulmasta. Minkälainen työtehtävä on varmistaa palvelutaso?

 

[video]

 

Toisessa jaksossa keskityimme Heidi Koivuperän uraan Soneralla. Heidi on aloittanut uransa Soneralla n. 8 vuotta sitten kesätyöntekijänä. Miten työtehtävät ovat muuttuneet näiden vuosien aikana?

 

[video]

 

Seuraavaksi Stoori lähtee Turkuun. Turun jaksot julkaistaan 29.5!

 

 

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.