Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Samsung Galaxy A8 Telialta.jpg

Uutuuspuhelin Samsung Galaxy A8:n ennakkomyynti käynnistyi tänään. Puhelin on uudistettu designin osalta eikä sitä välttämättä heti tunnista A-sarjan puhelimeksi. Samsung tuo A8:n myötä uutena ominaisuutena kasvojentunnistuksen myös puhelinten keskiluokkaan. Lue lisää uutuuspuhelimesta verkkokaupastamme.

 

Haluaisitko voittaa Samsung Galaxy A8 omaksesi

 

Osallistu arvontaan jossa palkintoina 2kpl näitä uutuuspuhelimia. Meillä kiinnostaa tietää, mitä pidät Samsungin uutuuspuhelimesta joten jos arpaonni suosii niin kirjoita puhelimesta tänne Yhteisöön kaksi lyhyttä arviota/esittelyä.

 

Arvonta pähkinänkuoressa

 

  • Lue ensin arvonnan säännöt tuosta alta, klikkaamalla PALJASTUS-SANAA.
  • Kirjoita blogin kommentteihin muutamalla sanalla, miltä uusi Samsung Galaxy A8 sinusta vaikuttaa ja olet mukana arvonnassa.
  • Jos voitat arvonnassa niin käytä puhelinta muutama päivä ja kirjoita siitä lyhyt esittely sekä kokemuksia tänne Yhteisöön.
  • Koska tämä on arvonta, voit pitää puhelimen itselläsi testien jälkeen, ilmaiseksi. Me maksamme arpajaisverot.

Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan tämän linkin kautta.

 
**Edit 29.1.2018: Arvontaan osallistuminen on päättynyt ja seuraavaksi arvomme voittajat. Kiitos osallistujille. :)**

 

***Edit 31.1.2018: Voittajat arvottiin maanantaina 29.1. ja nyt heidät on myös tavoitettu. Voittajat ovat:

 

@partse

@Tindeloo

 

Onneksi olkoon 🙂 Jäämme mielenkiinnolla odottamaan testiraportteja, otahan Käyttökokemukset Samsung Galaxy A8 -ketju seurantaan.

 

Seuraavaan kertaan :)***

 

Osallistuminen alkaa nyt ja päättyy 28.01.2018. Arvomme voittajat 29.1.2018 ja ilmoitamme heille voitosta yksityisviestillä sekä julkaisemme heidän nimimerkkinsä tässä blogissa.

 

Onnea arvontaan 🙂

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Samsung Galaxy A8 -arvonta


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 12.01. – 28.01.2018. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintoina arvotaan kaksi (2) kappaletta Samsung Galaxy A8 -puhelimia, yhteensä 1 puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 499eur.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua tässä blogissa lisäämällä kommentin blogin kommentteihin. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan ja voitosta ilmoitetaan 29.01.2018. Voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Arvonnan voittajat sitoutuvat julkaisemaan puhelimesta kirjalliset artikkelit ja/tai videot tätä varten perustetussa ketjussa: Käyttökokemukset Samsung Galaxy A8.

Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän toimittaa sen ensin Telialle, jonka jälkeen Telia Yhteisön ylläpito siirtää materiaalin Telian Youtube-kanavalle. Telian Youtubessa voidaan mainita videon tehneen henkilön oman Youtube-kanavan nimi sekä Yhteisössä käyttämä nimimerkki, jos voittaja haluaa.

 

Voittajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana vähintään kaksi juttua pituudeltaan 200 sanaa (kirjallinen artikkeli tai video) seuraavista aiheista:

1) Ensikokemukset pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen
2) Loppuraportti" noin kahden viikon kuluttua puhelimen vastaanottamisesta

Voittajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee kahta artikkelia Telia Yhteisöön kahden viikon mittaisen testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 12.1.2018

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Arvonta-Voita-ja-testaa-Samsung-Galaxy-A8/ba-p/162097
Linkki kopioitu
133 kommenttia 👇
Hansku1
Rekisteröitynyt

Itsellä on Samsungilta kolmas älypuhelin menossa.Vahva luotto myös muihin merkkeihin. Mutta jotenkin vaan se samsug on vaan ollut käytössä. Olen Hymiö Välinpitämätön tyytyväinen.

Koskaan en ole uusinta mallia ostanut mistään heppoisista syistä.Että todennäköisesti en tuotakaan. Oletan tietenkin että olisi parempi kamera ja muutenkin päivityksiä kaikessa. Tietty pitäsi päästä testaamaan kuinka paljon eroa on esim samsungin j sarjan malleihin jotka on suosituimpien listoilla keikkuneet Suomessa pitkään.

Tiinasofiia
Rekisteröitynyt ☆

Hyvän oloinen puhelin, joka on hintansa tasoinen. Vettä ja pölyä hylkivä, joten voi pitää huoletta mukana töissäkin. Turvallinen kasvo/sormenjälkitunnistimen kanssa. Mukana arvonnassa! 

Millaneni
Uusi keskustelija

Tosi hyvältä vaikuttaa 🙂 Kamera kiinnostaa tosi kovasti ja tietty kaikki muutkin ominaisuudet!

maanantaiversio
Rekisteröitynyt ☆

Käytössäni on ollut aikaisemminkin samsungin puhelimia. Joten olisi mukava testata uuden samsungin ominaisuuksia verrattuna tämän hetkiseen iphone puhelimeeni.

jomppe56
Uusi jäsen

Upen näköinen ainakin.

Pia83
Rekisteröitynyt

Paljon hyviä ominaisuuksia,tyylikäs.

Donum
Uusi jäsen

Uudempi, tehokkaampi, parempi, kestävämpi ja hyvä vastine rahoille.

Tai ainakin valmistaja niin väittää 😉

partse
Uusi keskustelija

Oman samsung J5 (2015) 8Gt muisti alkaa loppumaan ja A8 vaikuttaisi hyvältä seuraavalta puhelimelta. Tuplaetukamera, infinity näyttö, 32Gt muisti ja iso akku pikalatauksella olisi hienoja ominaisuuksia seuraavassa puhelimessa. Hinta on myös tärkeä (tonni puhelimesta on jo itselle liikaa). Olisi kiva nähdä kuinka paljon puhelimet taas kehittyneet 3 vuodessa. Samsung on aina ollut ja joka kerta on uusi puhelin on toiminut sulavasti verrattuna vanhaan - viimeksi vaihto S3->J5 oli iso positiivinen yllätys vaikka uusi puhelin olikin halvempaa luokkaa.

janivahakainu
Uusi jäsen

Tämähän voisi olla mielenkiintoinen kokeilu. Kaksoisetukamera olisi kiva, kun teen YouTube-videoita puhelimen etukameraa käyttäen, niin laatu voisi parantua huomattavasti.

Tarjahaikonen70
Rekisteröitynyt

Tyylikäs puhelin ja testaamisen arvoinen eli mukana olen 🙂

kiiia
Rekisteröitynyt ☆
Puhelin vaikuttaa erittäin kilpailukykyiseltä uudelta tulokkaalta puhelinmarkkinoilla. Erityisesti kiinnostaa kameran toiminta ja tarkkuus.
MattiViikate
Kommentaattori

Olisi ihan kiva kokeilla mihin tuo uutuus pystyy, monesti kuulee kehuttavan että keskihintaisellakin puhelimella pystyy melkein kaikkeen siihen mihin huippumalleilla. Piti tuo paikkansa tai ei, niin olisi mukavaa antaa tälle uutuudella mahdollisuus osoittaa kykynsä.

Kurkelo_1234
Uusi keskustelija
Näyttää hienolta, erityisesti vedenkestävyys plussaa, tosin en varmaan lähtisi kokeilemaan ihan heti miten käy..
Riekkosak
Kommentaattori

Ainakin mainoskuvassa näyttää hienolta.

Jonez63
Uusi jäsen

Puhelin vaikuttaa hintaluokassaan erinomaiselta. Etenkin kuvausominaisuudet vakuuttavat minut! Itsehän teen videoita Youtubeen lähes 4000 seuraajan kanavalla. 

Evernia
Uusi jäsen

Uskon, että on suurimmaksi osaksi parempi kuin nykyinen puhelin, Nokian Lumia 900 😄 Näytön kestävyys tosin mietityttää. Lumia 900 on pudonnut ja lentänyt kymmeniä kertoja betoniin, asfalttiin ym. Ei ole tullut edes naarmua.

Hellu34
Uusi jäsen

Olen katsonut sitä puheli ja tuntu hyvä puheli.Olen ollut koko ajan Samsungin puhelimen nainen ..tykkän niistä ..

Niinettä uskon sen Samsungin olevan myös hyvä ja kauan kestävä 🙂

 

Nindec
Rekisteröitynyt ☆

Arvonnassa mukana! Erityisesti kameran ominaisuudet kiinnostavat paljon. Haluan teräviä kuvia valaistuksesta riippumatta, eikä tähän mennessä mikään kamera tai kännykkä ole pystynyt ikuistamaan hämärässä tapahtuneita tilanteita edes kohtalaisesti. 

Gobias
Uusi keskustelija

Tuossahan olisi hyvä korvaaja Nexus 6P:lle, kaikki mitä tarvitsen hyvään hintaan. Reilun kokoinen näyttö, muistikorttipaikka ja IP68-luokitus vaellusten ja kalastusreissujen vettymisiä vastaan.

jartaho
Uusi keskustelija

Tulisi vanhan microsoft 950 xl:n tilalle. Kiinnostaisi kokeilla toisenlaista käyttistä.

seelamaria
Uusi jäsen

Tämä tulisi kovaan testikäyttöön eskarilaisen ekaksi puhelimeksi!

bobbiii
Rekisteröitynyt

Puhelin tuntuu hyvältä kädessä ja näyttö on aivan uskomaton. Sormenjälkitunnistin siirretty parempaan paikkaan. Tämän lisäksi luuri on vedenkestävä ja sillä on loistava kamera. Yes, please!

Haloo
Rekisteröitynyt

Samsung Galaxy A8 vaikuttaa kaikin puolin pätevältä laitteelta. Speksit puhuvat puolestaan. 

rockaria
Seuraamassa menoa

Tuon vois hankkia vaikka pojalle lahjaksi.

JPN123
Uusi jäsen

Puhelin näyttää hyvältä. Nykyiseen J5:n verrattuna speksit ihan toiselta planeetalta

nuuka
Uusi keskustelija
Mielenkiintoinen keskiluokkainen puhelin, joka vaikuttaa soveltuvan hyvin tavalliselle tallaajalle.
Linna89
Uusi keskustelija

Emännälle testiin vauva-arkeen.

kka1968
Uusi keskustelija

Hyvältä peliltä vaikuttaa!

pasila03
Uusi jäsen

Olishan tuota mielenkiintoita kokeilla, eipä ole tullut aiemmin uutuusmalleja kokeiltua

Marbodaali
Rekisteröitynyt

Jyrsii jo iPhone. Tämmönen mulle! 🙂 

VBirg
Uusi jäsen

Olen vankkumaton Nokia-fani, joten olis mielenkiintoista kokeilla päihittääkö Samsung Nokia 8:n.

RaMaria
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Arvontaan osallistuminen on päättynyt ja seuraavaks arvomme voittajan. 🙂 

Kiitos osallistujille! 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Voittajat arvottiin maanantaina 29.1. ja nyt heidät on myös tavoitettu. Voittajat ovat:

 

@partse

@Tindeloo

 

Onneksi olkoon 🙂 Jäämme mielenkiinnolla odottamaan testiraportteja, otahan Käyttökokemukset Samsung Galaxy A8 -ketju seurantaan.

 

Seuraavaan kertaan 🙂

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.