Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66717
Kirjoituksia 180108

Mobiilinetin päivitys automaattisesti 4G:ksi lokakuun aikanaMobiilinetin päivitys automaattisesti 4G:ksi lokakuun aikana

jaasarto
Kommentaattori
Viestejä 31 kpl

Mobiilinetin päivitys automaattisesti 4G:ksi lokakuun aikana

1/4

Soneran taholta lähestyttiin eilen lappusella jossa kerrottiin liittymämme päivittyvän automaattisesti 4G:hen lokakuun aikana. Nopeudet kuulemma paranee ja hinta nousee samalla 2 eur/kk. Mikäs siinä jos näin olisi mutta kun sitä toimivaa 4G:tä ei edelleenkään löydy. Hommahan toimii varmaan edelleen 3G puolella kuten ennenkin mutta periaatteessa en haluaisi maksaa tyhjästä edes sitä kahta euroa kuussa. Ymmärsin että muuta vaihtoehtoa ei ole. Tai sitten pitää irtisanoa sopimus. Miksi näin?

Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta

olkitu
Kunniajäsen
Viestejä 4 420 kpl

2/4

Mobiilinettien hinta nousee jatkuvasti ja halutaan totta kai siirtää käyttäjät 4G verkkoon. Nostaa myös 3G verkkoon maksiminopeuden 21Mbps. Missäpäin oikein asustelet? 4G rajamailla varmaan.

Vastaa
0 tykkäystä

Bystander
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

3/4

Täällä sama tilanne kuin jaasartolla. Ilmoitus tuli eilen ja minulla liittymän hinta nousee yli 100 prosenttia.

Aikaisempi 9.90/kk ja uusi hinta 19.90/kk. Edes Soneran oma kuuluvuusaluekartta ei lupaa 4G:tä tälle alueelle.

Eli siis tuote, jota myydään pysyy samana, mutta hinta kaksinkertaistuu!

Vastaa
0 tykkäystä

jaasarto
Kommentaattori
Viestejä 31 kpl

4/4

Asun mikkelissä 50600 alueella ja olen tänne aina välillä kommentoinut että missä mennään. Viime kevään/alkukesän aikana kiertelin jonkun verran mm. Cellmapperin kanssa kartoittaen kuuluvuutta. Valitettavasti 4G signaali on meidän kohdalla niin heikko että on aivan tuuripeliä saako ulkona pihamaalla edes yhteyttä. Juuri eilen huvikseni testasin eikä mitään parannusta ole tapahtunut.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.