Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
AaTanja
Moderaattori
Moderaattori
  • 165 custom-general.kudos
  • 358 custom-general.replies
  • 19 custom-general.solutions

Viikonlopun leffatärpit: Long Shot - Mahdoton yhtälö & Men in Black: International

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

LongShot-Mahdotonyhtälö.png

 

Long Shot - Mahdoton yhtälö 

 

K12

Kesto: 125 min.

Genre: romanttinen komedia

 

Nyt on hauskaa! Jonathan Levinen ohjaamassa elokuvassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää. Tämä pari tuntee toisensa menneisyydestä ja siihenpä kaikki yhteinen loppuukin. Kunnes he kohtaavat vuosia myöhemmin työn merkeissä Fredin (Seth Rogen) toimiessa journalistina ja Charlotten (Charlize Theron) vaikutusvaltaisessa asemassa valmistautuen presidentinvaalikampanjaansa. Charlotte on aikoinaan ollut Fredin lapsenlikka ja Fredin ensi-ihastus. 

 

Fredin omintakeinen huumori ja riskialttius mitä erinäisimmille vaaroille eivät ehkä tue ajatusta siitä, että hän toimisi läheisesti yhteistyössä mahdollisesti tulevan presidentin kanssa, mutta Charlotte palkkaa hänet siitäkin huolimatta puheenkirjoittajakseen. Melkein voimme arvata, että näiden kahden välillä alkaa säkenöidä, ja he päätyvät yhdessä suuren maailman pyörteisiin.

 

 

Men in Black: International

 

K12

Kesto: 115 minuuttia

Genre: Scifi-toiminta

 

Vuonna 1997 ilmestynyt Men in Black – Miehet mustissa oli yksi aikansa mieleenpainuvimmista leffailmiöistä. Itsekin muistan, kuinka silloin pyörittelimme koulussa ajatusta MiB-penkkariteemasta! Telia TV vuokraamoon ilmestyi juuri sarjan uutukainen, Men in Black: International. Se on jo lajinsa neljäs teos, ja vie meidät jälleen aikaisempien MiB-leffojen tapaan agenttimaailmaan. Elokuvan nimestä voi jo päätellä, että nyt mennään USA:n rajojen ulkopuolella. New Yorkista tie vie Lontooseen, Pariisiin, Marokkoon ja Italiaan. 

 

Leffan on ohjannut muun muassa Fast & Furios 8:n ohjannut F. Gary Gray, pääosissa agenttien rooleissa nähdään myös aiemmin yhteistyötä elokuvassa Thor: Raknarokissa tehnyt pari Chris Hemsworth ja Tessa Thompson. Tämä epäsovinnaiselta vaikuttava taistelukaksikko saa tehtäväkseen viihdyttää alienvierailijaa, ja kuten arvata saattaa, kaikki ei välttämättä mene ihan putkeen. 

 

 

 

Lue myös: 

Yhteisön moderaattori
0 vastausta