Uudet Apple iPhonet sekä Apple Watchit, tietoa kootustiNäytä ensimmäinen kirjoitus

473 kommenttia

Eikö vielä ole tietoja? kärsimatos on tällä

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@agent003 ja muut, meni aika myöhäiseen mutta nyt taulukko on päivitetty.


 


Lyhyesti:


   • Kaikki iPhone XS ja XS Max -mallit --> jonot on purettu

  • Suuressa osassa iPhone XR -malleja --> jonot on purettu, muutamassa mallissa tilauksia on jälkitoimituksessa

  • Kellojenkin tilanne paranee hiljalleen. Verkkokaupasta löytyy nyt myös uusia malleja tilattavaksi


 

Hei, listauksessa on että 1.10 olisi viimeisin toimittamatta tilaus mallista Apple Watch Series 4 Space Grey 44mm Sport Loop (tähtiharmaa) mutta mulla tilattu 16.9 ja edelleen tilaus käsittelyssä.

Iha sama kello ja ihaan sama tilanne

24.9 tääl taas looppi tähtiharmaa tulematta... ?

Toivotavasti ei mahtunut sit eilseen kuormaan mutta niitä on olemassa kuitenki

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Sain juuri korvanappiini tiedon, että tällä viikolla tulee eniten kelloja meille tukkuun mitä koskaan tähän asti on tullut. Ja, tälle viikolle tulee vielä lisää näitä kelloja:


   • Apple Watch S4 Space Grey Aluminium Case 44mm with Black Sport Band

  • Apple Watch S4 Space Grey Aluminium Case 40mm with Black Sport Band

  • Apple Watch S4 Silver Aluminium Case 44mm with Seashell Sport Loop

  • Apple Watch S4 Grey Aluminium Case 44mm with Black Sport Loop

  • Apple Watch S4 Gold Aluminium Case 40mm Pink Sand Sport Band¨


Ihan hyvä siis ?

44mm loop Space Gray tilattu 22.9. Listan mukaan pitäisi olla siis toimituksessa, mutta vielä on kans käsittelyssä seurantalinkin perusteella... No, eiköhän se sieltä ny sit lähiaikoina tupsahda.

Mä pyörsin päätökseni, menin ja ostin XS:n, kultaisena tottakai. Nyt kun eSIM tuli mahdolliseksi iOS 11.2:n mukana, myös Suomeen (vaikkei olekaan sertifioitu ja toimivuutta ei voida täysin taata)! ❤

 

Mietin kauan XR vs. XS. Mulla ratkaisi kamera ja erityisesti portrait modella kuvaaminen, lisäks houkutti päivittää OLED-näyttöiseen puhelimeen. XR:llä voi kuvata portrait modella pelkästään ihmisiä ja kun en ihmisiä niinkään kuvaa vaan esineitä ja koiraa niin valinta oli aika helppo 😃 Jännää totuttelua tuohon näyttöön (laatu ja koko) iPhone 7:n jälkeen. Onneksi on pop socket keksitty meille pienikätisille ;)

 

Pakko mainita, että mulla on nyt iPhone XS:ssä kaksi liittymää. Fyysinen SIM-kortti (työnumero, Telian liittymä) ensisijaisena ja eSIM (henk. koht. numero, Telian liittymä) toissijaisena ja hyvin toimii vajaan vuorokauden testailleena, vaikkei Apple ole vielä sertifioinut tuota meille Suomeen ja toimivuutta ei voida täysin taata.

 

Aktivointi oli superhelppoa!

1. Pyysin asiakaspalvelusta eSIMin aktivointia varten QR-koodin, annoin puhelimeni IMEI-koodin ja sain sähköpostiini pdf:n, missä on sekä viivakoodin alla eSIM-kortin numerosarja, että se QR-koodi.

2. Aktivoin omilta sivuilta liittymälleni uuden eSIM-kortin numerosarjan (12 numeroa) maksutta.

3. Sen jälkeen menin puhelimen asetuksiin kohtaan 'Mobiiliverkko' ja 'Lisää mobiililiittymä' ja skannasin sähköpostista QR-koodin. iPhone herjasi, ettei ole sertifioitu ja varoitti ettei toimi välttämättä oikein, tämän sai ohitettua ok:lla. Sitten toimin puhelimen antamien ohjeiden mukaan ja tadaa, eSIM oli aktivoitu :)

4. Vaihdoin vielä PIN-koodin tuolle toissijaiselle liittymälle mieleiseksi, oletuksena PIN-koodin kysely oli pois päältä. Sen tein "Mobiiliverkko" valikosta valitsemalla "Toissaijisen" liittymän ja sieltä SIM-kortin PIN.

Fantsua! Toivottavasti sait tästä pienestä mainostpläjäyksestä palkkioksi edes kampaviinerin.

 

Noh asiaan, toivottavasti kelloihin saadaan se eSIM-tuki.

Tilattu 20.9.2018 Apple Watch Series 4 Space Grey 44mm(tähtiharmaa) eipä ole näkynyt vieläkään.

Täällä tilattu 19.9. eikä myöskään näy, kuulu Watch S4 44mm Tähtiharmaa alumiini Sport Loop rannekkeella.

Miksi listassa siis vanhin toimittamaton tilaus 1.10 kun selvästi vanhempia on vielä toimittamatta?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@Henkka18 ja @Pomppumake näihin on vaikea sanoa tyhjentävästi kun en näe tilaustanne.


 


Vaihtoehtoisia syitä, yleensä tilanne johtuu siitä että samassa tilauksessa on jotain muuta kamaa joka puuttuu varastosta ja koko tilaus odottaa siihen asti kunnes kaikkia laitteita on hyllyssä. Toinen syy voi olla, että tilaus on jollain tasolla kesken. Kolmas syy voi olla, että tilaus on mennyt valmis-tilaan vasta myöhemmin, eli tilausvahvistuksen kellonaika ei ole se aika jolloin tilaus on mennyt Valmis-tilaan. Se, miksi tilaus ei aina mene heti Valmis-tilaan voi johtua esimerkiksi luottotarkastuksesta jos käytetään Telia Rahoitusta.


 


Muitakin vaihtoehtoisia syitä voi olla mutta tässä ainakin ne yleisimmät syyt. En tosiaan kuitenkaan tiedä mikä tilanne on juuri teidän tilaustenne kohdalla. Pyydän varmistamaan - jos ette ole jo varmistaneet - asiakaspalvelusta että tilaus on kunnossa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@aittis2 eipä, täällä myös yksi joka odottaa Apple Watchia cellularilla! ?

TeroRe mulla oli jo puhelin ajat sitten käsissä ainot mika puutu oli kello 

 

mutta nytten sit tupsahdi minulekki lähetys tunnus 18.09.18 tilattu

Tännekkin läksi tulemaan 19.9 tilattu Apple Watch Space Gray 44mm Sport Loop. Soitin perjantaina asiakaspalveluun josta kellon ilmoitettiin olevan 'keräilyssä', lähti sitten saman tien eteenpäin ja pitäisi olla käsissä tänään.

Mitään muuta ei siis ollut samassa tilauksessa eikä muutenkaan mitään estettä miksei ollut lähtenyt tulemaan aiemmin, asiakaspalvelu ei myöskään kertonut tarkemmin syytä jumittelulle.

TeroRe moisko mahtolisuus päivittä kellojen tilane?

Mikäs on iphone XR musta 64gb:n tilanne? Yli viikkoon ei ole nyt kuulunut mitään taikka sivua ei ole päivitetty. 

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@agent003 ja @annnikam sekä muut:


 


Pyysin aamulla päivitystä ja odottelin tänne iltaan asti mutta en saanut sitä. Pyrin saamaan ensi tilassa, edellisestä päivityksestä on tosiaan aikaa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@agent003 nyt on taulukko päivitetty kellojen osalta. Pyrin saamaan myös iPhone XR:n tilanteen ?

Hei. Tilasin iPhone xr 64 black. 26.10.2018 klo 19:01 Listassa ei näy. Tuleko se koska vai?

8.11. tuli viesti että AW Nike mallia on tullut varastoon tilattavaksi (vain muutamia jäljellä, toimi nopeasti). Listan mukaan viimeiset toimitukset kyseisessä mallissa on kuitenkin 30.10. Tänään tuli vielä viesti että toimitukset viivästyvät. Ei kuulosta hyvälle tai siis kuulostaa siltä että niitä ei tullutkaan varastoon 8.11. Saisinko päivitetyn tilanteen kellojen suhteen?

Niin minakin olen ktsonut että ei hirvesti ole tullut ja onko tämän viikon tilaukset sitten tulematta? Ototaan kans uuta päivitysta

12.11 tilattu AW 44mm, hopea, sportloop. Tänään(14.11) näyttäisi olevan noudettavissa. Ei olis voinu nopeampaa tulla. Ihmeellistä sinänsä ku luulin että odottelu on luokkaa - monta viikkoa. 

Mikä mahtaa olla tilanne WATCH SERIES 4 GPS GOLD 44MM Loop rannekkeella?? Sain tänään saman viestin, minkä sain 6.11, jossa pahoiteltiin, kun joudutaan siirtämään toimitusaikaa. 1.11 tilattu, eikä tuossa ylhäällä ole tilanne muuttunut tämän kellon suhteen ollenkaan sen jälkeen. Nimim. ei yhtään jaksaisi enää kelloa odottaa (ja jälkikasvu ei jaksaisi odottaa tätä vanhaa kelloa :smileyvery-happy:).

 

 

Vastaa