Uudet Apple iPhonet sekä Apple Watchit, tietoa kootustiNäytä ensimmäinen kirjoitus

473 kommenttia

Xr Alkaen 879 €

Xs Alkaen 1 179 €

Xs Max Alkaen 1 279 €

 

Siistejä uutuksia, kieltämättä!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@artoarto47 Telia Upgrade -ohjelmassa menee siten, että jos se nykyinen luuri on tuore niin maksat vain ensimmäisen vuoden kuukausierät pois ja voit sitten päivittää puhelimen uuteen.


 


Huomioitavaa kuitenkin on se, että uutta iPhonea ei saa enää Upgrade-sopimuksella vaan sen voit hankkia perinteisesti käteisellä tai sitten Telia Rahoituksella.


 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Reunattomuus on kyllä ihan must, varsinkin lippulaivoissa. Tietenkin olisi kiva olla myös edullisissa puhelimissa missä muuten menee paljon näyttöä reunan alle piiloon.


 


Mutta hienoja oli nämä kaikki :)

Mä jäin vähän kylmäksi - olin odottanut huhujen perusteella enemmän uudistuksia kuin vain mm. kamera, värit, akunkesto ja siru sekä R ja Max -koot. Jos oikein ymmärsin, ominaisuuksiltaan ei eroa paljoa iPhone X:stä. Tarviin nuo uudet mallit speksien kanssa rinnakkain iPhone X:n ja 8 Plussan kanssa vertailtavaksi jotta näkee erot konkreetttisesti ? dual-simiäkään en saanut, Apple tuskin koskaan tuo eSimiä Suomen markkinoille ?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@saparoPossu tuossa @EppuR listailee hintoja mutta en pysty tässä vaiheessa vielä vahvistamaan että ovatko ne meidän hinnat vai ei. Palaan heti asiaan kun hinnat vahvistuvat :)

@TeroRe kitti!

Minulla on nyt iPhoneX, jonka ostin vuosi sitten (Telia Upgrade 24 kk sopimus) ja olen nyt "Eligible for Trade-in". Mitä todella teen nyt saada iphone Xs?

iPhone Xs Max kiinnostaa, mutta hintakin on aika kova 😃 7 plus on nyt. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@artoarto47 kiitos lisätiedoista. Olet siis kertomasi mukaan maksanut jo vuoden ajalta nykyistä puhelintasi. Päivitin tietopaketin tähän blogiin ja homma menee siis niin, että kun ennakkomyynti alkaa niin laita haluamasi malli tilaukseen ja kun uusi iPhone on hyppysissäsi niin menet sen jälkeen Telia Kauppaan ja he ottavat nykyisen puhelimesi vastaan ja hyvittävät sen sopimuksen loppuosan pois.


 


Ja tosiaan, uutta iPhonea ei saa enää uudella Telia Upgrade-sopimuksella.

Tuleeko Apple Watch Series 4 Telialle ennakkotilattavaksi 14.9 klo 10.01 alkaen? 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@makelananna Olen samaa mieltä kanssasi. Sellaista WOW-elämystä ei ainakaan minulle noista tullut. Ehkäpä sitten iPhone XI ja 5G?  Hinnat kyllä ovat melkosen korkeat, mutta eiköhän ostajia noillekin löydy.

@TeroRekiitos selityksestä!

kun saan uuden iphonein ja annan nykyisen iPhone-puhelimen takaisin, maksaako se jäljellä olevan summan? eli onko iphoneX palautunut kokonaan tai vain osittain? esim. hyvitysmäärä on 500EUR - voinko vain vaihtaa iPhonea ja joutua maksamaan samalla summalla?

Noh, kyllähän se tulee tilattua, tuttu parin vuoden vaihtoväli on aika jees, tulee aina jotain oikeasti uutta luurissa... @TeroRe mahtaako tuo ennakkotilaus alkaa samaan aikaan teillä kun omppulassa?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@artoarto47 sen verran mitä sinulla on maksamatta nykyisestä puhelimestasi siellä Telia Upgrade-luottotilillä, ne hyvittää sen saman verran sinne luottotilillesi. Et siis saa rahaa siitä takaisin tai muuta, vanhan puhelimen lasku vain nollataan jos näin voidaan sanoa.

@Purnipsi jep, eiköhän. Mulla puhelimen vaihto tässä syksyn aikana edessä joka tapauksessa niin pitää vielä ajan kanssa perehtyä kaikkiin teknisiin ominaisuuksiin mitä on tarjolla. Ompusta en luovu ?

@TeroRe kiitos. En vieläkään täysin ymmärrä - Loppujen lopuksi maksaako lisää rahaa, jos muutan uuteen iphoneon verrattuna nykyiseen tilanteeseeni?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@GrannySmith käy lue tämä blogiartikkeli, siellä on tietopaketti :)


 


@artoarto47 sinä ostat uuden iPhonen normaalisti, sillä hinnalla millä niitä tullaan myymään. Voit ostaa sen Telia Rahoituksella tai käteisellä.


 


Sinun ei kuitenkaan tarvitse maksaa enää nykyisestä puhelimestasi enempää meille, jätät sen myymälään ja ne nollaavat sen laskut pois.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@Chagrin Series 4 -kellon ennakkomyynti alkaa myös 14.9. Kellonaika ei ole vielä nyt tänään illalla tiedossa :)

Onkohan nämä hinnat nykyään aplen jokavuotisten uutuuksien hinnat 1200€ puhelimesta on aika sairasta?? ja tää on vielä se ”alin” hinta. 

Onko tietoa että jos tilaan puhelimen telialta, niin saisinko sen yhtä nopeasti kuin esim suoraan applelta tilattuna?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@Lateeez en kyllä uskalla sanoa miten toimitus menee jos suoraan Applelta tilaat mutta samat päivämäärät ainakin heillä on kuin meilläkin, eli ennakkotilaus alkaa 14.9. ja toimitukset 21.9. alkaen (XS ja XS Max). Tässä valossa sanoisin, ettei ole väliä. Riippunee ehkä siitä että minkä verran saadaan tavaraa tukkuun versus minkä verran on tilauksia ?


 

@TeroRe Jos tilaan telialta, niin tuleeko puhelin lähempään telia-pisteeseen vai postiin?

@TeroRe koska saatte julkaistua sivuillenne uudet iphonet, jos huomenna alkaa ennakkomyynti niin ei tässä kauaa kerkiä miettiä. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@Lateeez toimitus on postin kautta.


 


@saparoPossu tänään tulee ?

@TeroRe Alkaako ennakkotilaus heti 00.00 vai vasta kymmeneltä?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@Lateeez hyvä kun kysyit, unohdin päivittää sen tiedon blogiin. Ennakkomyynti alkaa huomenna kello 10:01. Lisään tämän sinnekin tiedoksi.

Vastaa