Uudet Apple iPhonet sekä Apple Watchit, tietoa kootustiNäytä ensimmäinen kirjoitus

473 kommenttia

Minulla on Telialta huhtikuussa 2018 osamaksusopimuksella ostettu Huawei P20 Pro. Voiko em. puhelimen sopimuksen vaihtaa uuteen puhelimeen hyvityksen kanssa, jos ennakkotilaan osamaksusopimuksella uuden IPHONE XS MAX 64GB puhelimen?

Tippuuko tuon viimevuotisen X hinnat jos tippuu koska tippuu?

Moikka. Eikö kelloa voi aamulla tilata 40mm koossa kuin space greyn värisenä? (Kultaista vailla)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@Amiraal jos ymmärrän kysymyksesi oikein niin olet hankkinut Telia Rahoituksella puhelimen, et siis Telia Upgrade-sopimuksella?


 


Jos näin on niin silloin sinulla on Telia Rahoituksen kautta luottolimiitti jonne voit hankkia laitteita ja tarvikkeita sen mukaan minkä verran limiittisi on ja voit hankkia sen avulla myös sen uuden iPhonen. Tässä tapauksessa kysymääsi vaihtodiiliä ei ole mutta ainahan voit vaikka myydä Huawein nettikirpparilla eteenpäin ja lyhentää sillä summalla sitten tuota rahoitusta.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@saparoPossu mielestäni X hinta ei laske. Kysyn varmuuden vuoksi vielä vahvistuksen.


 


@Leleso näin on, kaikkia värejä ei tule heti huomenna ennakkomyyntiin.

@TeroRe Olisiko vastausta mahdollista saada tähän iltaan mennessä ☺️

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@saparoPossu yritän saada, palaan heti kun tietoa tihkuu ?


 


Edit: muistin oikein, iPhone X:n hinta ei laske ainakaan tässä vaiheessa. Mutta kuten puhelimissa aina niin hinnat toki laskevat ajan myötä mutta se, että milloin X:n hinta laskee niin ei ainakaan tosiaan tässä vaiheessa.

Moikka!

Minkä takia tuota niken mallia ei ollut kellosta ennakkomyynnissä sivuilla? Oli vain tavan versio. Toimitus alkoi kyllä myöhemmin, mutta ymmärsin että tilaukset molempiin malliin alkaisi huomenna. Oliko niken versiossa muuta eroa, kuin se oma kunto ohjelma

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@M11k4el Nike-mallit tulevat verkkokauppaan myöhemmin koska toimituksetkin niiden osalta on myöhemmin. Uskon, että saanen huomen aamulla tarkempaa tietoa niistä.


 


Nyt en heti muista mitä kaikkea eroa Nike-malleissa on muihin, tietääkö joku muu heittää faktaa pöytään?

Onko huomenna myynnin alkaessa verkkokaupassa olevien erikoiserän laitteiden saatavuus näkyvillä? Onko siis mahdollista tietää, että millä tuotteilla on mahdollisuus saapua perille jo 21.9? Esimerkiksi tilatessani 64GB XS MAX jossakin värissä, niin täytyykö vain toivoa parasta, että juuri kyseistä väriä kyseisessä koossa on tuossa erikoiserässä vai onko lähes kaikkia tässä erässä? Jos oikein ymmärsin niin nuo kirjoituksessa mainitut mallit tulivat itse liikkeisiin ja nämä eivät liittyneet toisiinsa?

Hei, Onko telian yrityskaupasta mahdollista hankkia iphone rahoituksella ilman että haluaa sitä palveluna?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@SamuL kaikkia malleja/versioita tulee huomenna verkkokauppaan ennakkomyyntiin mutta malleja tulee eri määrä. Ennakoimme uusille omenoille suurta kysyntää ja kuten aikaisempinakin vuosina niin laitteita tipahtelee tukkuun pienet määrät joten voi hyvinkin olla, että kaikki halukkaat eivät saa puhelintaan vielä 21.9. päivä mutta toimitamme tilauksia tilausjärjestyksessä sitä mukaa kun laitteita tulee.


 


@MiksaT kyllä on ?

Lisäten vielä SamuL juttuun että kun viimevuonna teillä ennakkotilauksessa verkkokaupassa näytti esim. vain muttama jäljellä ja että tuote tilapäisesti loppunut ja saatavilla. Vaikka itse tilasin oman ompun tosiaan samantien aamulla ekana päivänä ja tuotetta oli vielä saatavilla en sitä silti saanut silloin 21.9 vaan vasta noin 3 viikon päästä. Onko tänä vuonna sama homma vai eikö tänäkään vuonna statukset pidä paikkaansa? muutenkin viimevuonna teillä oli kauheeta sähläystä koko homma ja uskon että lähettelitte omput väärässä järjestyksessä. Toivottavasti tänä vuonna toisin!

@Leleso Series 4 kultainen väri ainoastaan GPS + Cellular mallissa, jota ei suomeen eSim puutteen vuoksi tule lainkaan myyntiin.

@Chagrin Sain tilattua Varimportilta jo illalla joten nou hätä :)

https://varimport.fi/apple-watch-series-4-40-mm-kullanvarinen-alumiinikuori-ja-hietaroosa-urheiluranneke

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@saparoPossu ja muut:


 


Toimitukset alkavat 21.9. ja toimitamme ensimmäisen erän asiakkaille tilausjärjestyksessä. Asiakkaat, joiden tilaus kerätään ensimmäisestä erästä tulevat saamaan tekstiviestillä kuittauksen torstaina 20.9.


 


Viime vuodelta voimme oppia varmasti paljon mutta mitä tulee toimituksiin niin toimitamme kaikki tilaukset tilausjärjestyksessä, näin oli myös viime vuonna.


 


Kohta mennään ??

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@M11k4el ja muut:

Series 4 -kelloista seuraavien kolmen viikon aikana tulevat mallit on esillä telia.fi/iphone -sivulla, muita malleja ei siis tule tänä aikana. Muita malleja tulee myöhemmin, aikataulu avoin. Näitäkin kelloja on pieni rajattu erä.

Miksi en pysty tilaan? Olin ensimmäisten joukossa tilaamassa ja pääsin värinvalintaan ja sitten kun olin menossa kassalle niin lagaa lagaa ja lopulta väitti että nettiyhteydesä vikaa joka ei oo mahollista.

Jostain syystä, kun klikkaa tutustu nappia niin sivua ei löydy

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@saparoPossu ja muut:


 


Verkkokaupassamme on tällä hetkellä ruuhkaa joka aiheuttaa havaitsemasi tilanteen. Kokeilehan koko ajan uudelleen. Seuraamme tilannetta koko ajan.


 


Pahoittelut tästä.

Kauppa aivan solmussa, ei lataa, ei päivitä, ei lisää ostoskoriin.. eipä yllätä että Telialla menee jälleen asiat päin *******iä...

Miten on mahollista et pääsin jo sisälle valitseen värivaihtoehtoja mutta sittenkun menin kassalle ni heitti ulos.......... ja nyt en pääse edes värivaihtoehtoja kattoon

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@saparoPossu @Chagrin verkkokaupassa on edelleen ruuhkaa ja suuri kuormitus päällä. Tässä vaiheessa ei voi muuta kuin kokeilla kohta uudelleen.

Telialla vuodesta toiseen sama ongelma, ikinä eivät opi ongelmistaan ja kasvata vahvuutta tälläisiin tilanteisiin!

se siitä ensimmäisten joukossa tilaamisesta... saan taas puhelimeni varmaan vikojen joukossa niinku viimevuonnakin kävi hhhhh

Vastaa