Uudet Apple iPhonet sekä Apple Watchit, tietoa kootustiNäytä ensimmäinen kirjoitus

473 kommenttia

No nyt tuli ainakin heti sähköpostiin vahvistus ja äsken tilasin.

@pitopeli joo, mullekin tipahti just hetki sitten! Ilmeisesti alkanu kuorma mailiserverillä vähä laantumaan eilisestä.

Tännekin tupsahti tilausvahvistus sähköpostiin tänään. Tilaus on pienistä vaikeuksista huolimatta mennyt läpi perjantaina klo 10.47. Nyt vaan toivotaan kaikki sormet ja varpaat ristissä, että puhelin saapuu ensimmäisestä erästä jo ensi viikon perjantaina. Wanha SE kaipaa jo eläkkeelle.

Mitä tossa pikaseen kävin Ompun nettikaupassa kyyläämässä toimitusaikoja (sekä USA että suomikaupassa), niin selvästi enemmän liikkuu tavaraa jo heti kättelyssä, ku viime vuonna. Kysyntä voi olla iisimpää tai sit tavaraa tulee hihnalta enemmän. Suurempi tavaran määrä ei sinänsä olis ihme, ku luurin kotelointi on about identtinen. Toimitusajat oli vielä 12h myynnin alottamisen jälkeenkin 1-2vko suurimmalle osalle malleja. Eli eiköhän kaikki eilen ekan 6-8h aikana tilanneet melkein saa ekassa satsissa :)

Tuo harmittaa eniten Telian palveluissa, kun on jonkin isomman valmistajan ennakkotilaus niin aina kaatuu sivut ja serverit huutaa hoosiannaa, tämä on ollut sama niin kauan kuin muistan. Omakin oli heti 10.00 aikaan ostoskorissa ja sen et painon siirry maksamaan niin siihen se jäi, ei näin. Sivut heittää erroria melkein koko päivän, pitäisi jo noin ison firman tajuta aiemmilta vuosilta, että tuo homma ei tule onnistumaan ja eikös tuommoisena päivänä voisi lisätä vähän ennemmän sinne sitä kapasiteettia jonka voisi vaikka seuraavana päivänä pudottaa pois, kun on pahin ryysis ohija ei olisi niitä narinoita. Itse tilasin puhelimen sitten vasta tänään, kun potutti sen verran ja jos tuo toimitus venyy niin perun koko tilauksen ja homman jonkun muun luurin, onhan noita vaihtoehtoja. 

Ominaisuustaulukossa on virhe iPhone Xr:n kohdalla eli sen näyttö ei ole OLED, vaan IPS LCD.

Kunniamerkki +2

Toivottavasti eSim saadaan Suomeen pian niin voi ostaa uuden ompun. Vannoutuneena iPhone-käyttäjänä harmittaa kun tällä hetkellä on tyydyttävä Androidiin nimenomaan itselleni tärkeän dual-simin takia (kahden eri yrityksen liittymät)...

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@reissuesa kiitos kun kerroit, nyt korjattu.


 


@Jordy tätä odottelen itsekin. Voi tosin mennä pitkään ennen kuin Applen eSIM tulee Suomeen, jos se edes tulee. En uskalla luvata asiasta yhtään mitään, selvittelemme vasta asiaa.

Milloinkas alkaa selviämään saako huomenna luurin? :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@masterkeimo ylihuomenna perjantaina alkaa toimitukset. Jos kuulut tähän joukkoon niin huomenna sulle pärähtää tästä tekstiviesti ?

@TeroRe Niin joo huomennahan on tosiaan vasta torstai ? kohtuu malttamatonta odottamista kuten joka vuosi.

@TeroRe monelta suunnilleen huomenna tulee lähetysvahvistus jos saan omani ekassa erässä?

Ehtisin vasta julkaisupäivän illalla tilaamaan 64GB tähtiharmaan Xs:sän itselleni. Tottakai vanha luuri sanoi itsensä irti tänään ja ensi tiistaina pitäisi lähteä ulkomaille töiden perässä:smileylol: Taitaa olla turha toivo odottaa puhelinta itselleen siihen mennessä? Ei millään raskisi ostaa varapuhelinta pariksi viikoksi, eli pitää alkaa soittelemaan kaverit läpi ja kysyä vanhojen luurien perään:smileyfrustrated:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@Wusa5 en uskalla ihan luvata että miten käy mutta jos mahdollista niin odota huominen koska silloin lähetämme tekstarin heille jotka tilasivat omansa ihan siitä ekasta erästä.

@TeroRe Tero ignooraatko mut etkä vastaa ollenkaan kysymykseeni?? 🙂 hyvin asiat sullaki ????

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Soriii @saparoPossu, minulla ei ollut aikaisemmin sinulle kertoa sinulle vielä infoa ? Vastaus on ympäripyöreä: laitteita lähtee eteenpäin pitkin päivää ja tämä siksi koska Applen kanssa on diili, että laitteet saavat olla perillä aikaisintaan 21.9. Joten, tämä pitää huomioida siinä, että milloin paketti lähtee liikkeelle ?


 


Tiedoks kaikille:


 


Pahoittelut aikaisemmin kertomastani väärästä infosta, ensimmäisestä erästä ennakkoon tilanneet saavat huomenna emailin kun paketti on matkalla.

Laittakaapas ihmiset sitten taas tänne viestiä, jos saatte ilmoituksen huomenna saapuvasta iPhonesta. Tietty siinä on vielä Posti välissä, joka tunnetusti ei ole maailman luotettavin laitos, mutta kyllä nekin joskus hommansa hoitaa.

Se tunne, kun tietää huomenna saavansa luurin... ☝️ @TeroRe Kehitysidea: voisiko tuonne ketjun yläreunaankin laittaa tuon sivuvalikon? Ei tarvisi aina kahlata ekaa sivua läpi että pääsee hyppäämään vaikka kolmoselle tai neloselle...

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@GrannySmith voisi, hyvä vinkki. Kiitos ideasta. Saamme sen lisättyä kyllä mutta siinä menee tovi kuitenkin.

Noniin! Nyt tuli ainakin mulle tekstari ja postin lähetystunnus!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@globetrotteri ?? minkä ompun tilasit?

@TeroRe iPhone XS Max 256GB Space Grey meni tilaukseen viime perjantaina.

Nyt tuli tännekin viesti, että tänään lähtee puhelin postiin. Toivottavasyi posti vielä hoitaa hommansa.

64gb tähtiharmaa Xs minulla tilauksessa.

Täällä myös tilaus tulossa huomiseksi. Hyvinhän tämä päättyi. XS Max 64GB Gold kyseessä. 

Vastaa