Acerin uutuusläppärit esittelyssä

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 15 katselukertaa

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14


 


 


Acer julkaisi tämän vuoden uudet tulokkaansa viidelle eri mallilleen. Ne ovat Chromebook Spin 513, Swift 3, Swift 1, Enduro Urban N3 ja Spin 3. Artikkelissa tutustutaan näiden ominaisuuksiin ja annetaan vinkit mikä malleista kannattaa valita itse. Kaikilla uutuusläppäreistä on kahden vuoden takuu.


 


 


Opiskelijalle monipuolinen työkalu


 


Acerin uutuussarja on suunnattu eri toten opiskelijoille ja käyttöön matkan päälle. Acer Spin 3 laite on testattu valmistajan toimesta yhteensopivaksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (ABITTI / DIGABI OS) kanssa. Pitkä akun kesto ja hyvä suorituskyky takaavat huolettomat opiskeluhetket. Kaikista läppäreistä löytyy HD web-kamera sekä mikrofoni, jotka soveltuvat hyvin esimerkiksi koulun etätunneille.


 


 


Mikä malleista sopii parhaiten itselleni


 


Vaikka jokainen malleista on monikäyttöinen, sopii niistä silti jokainen tiettyyn käyttötarpeeseen parhaiten. Seuraavassa osiossa käydään lävitse läppärien ominaisuudet ja niiden parhaimmat käyttökohteet.


 


 


CHROMEBOOK SPIN 513


 


Huippukevyt muunneltava Acer Chromebook Spin 513 painaa alle 1,13 kg, joten se kulkee erittäin kevyesti menossa mukana. Kehykset ovat kapeat, minkä ansiosta kuvaruudun osuus kannettavan koosta on 78 %. Kapeiden kehyksien ansiosta 13,3 tuuman FHD IPS -näyttö tuntuu kompaktilta ja ei vie tilaa. Chromebook soveltuu erityisesti sellaiselle henkilölle kenen tarvitsee käyttää laitetta matkan päällä. Se sopii myös hyvin sisällönkatsomiseen niin kotona kuin matkallakin. Laite ei kuitenkaan sovellu parhaiten tehokäyttöön, vaan silloin kannattaa valita jokin toinen sarjan malleista. Toisin kuin muut sarjan mallit, Chromebook käyttää Chrome OS -käyttöjärjestelmää. Tämän vuoksi läppärin käyttökokemus muistuttaakin paljon tablettia.


  


SWIFT 3


 


AMD Ryzen 7 -prosessori integroidulla näytönohjaimella ja pitkäkestoisella akulla on mahdutettu tyylikkäisiin kuoriin yhdessä 14 tuuman FHD IPS -näytön kanssa. Alumiinin ja magnesiumin seoksesta valmistetun metallikotelon ansiosta ohut, vain 15,95 mm:n paksuinen kannettava painaa vaivaiset 1,2 kg. Pienestä koosta huolimatta Acer Swift 3:sta löytyy tuhdisti tehoa niin työntekoon kuin pelaamiseenkin AMD Ryzen 4000 sarjan mobiiliprosessorien ja Radeon-grafiikkapiirtimen ansiosta. 512 Gt:n PCIe SSD- ja 16 Gt LPDDR4X RAM -muisti huolehtivat muistitehon riittävyydestä. Täyteen ladattu akku antaa kannettavalle virtaa jopa 13 käyttötunniksi, ja virran huvetessa saat neljä tuntia lisää käyttöaikaa vain puolen tunnin pikalatauksella. Verkkoliitäntävaihtoehdot ovat laitteessa kattavat, ja Wifi 6 (802.11ax) kaksitaajuusverkko nostaa verkon keskisuorituskyvyn jopa kolminkertaiseksi ja pienentää latenssia jopa 75 % Wifi 5 -verkkotekniikkaan verrattuna. Acer Swift 3 on oiva työkalu opiskelijalle hyvän suorituskyvynsä ansiosta, ja kevyen painonsa avulla se kulkee helposti mukana.


  


SWIFT 1


 


 Acer Swift 1:n ohueen runkoon on mahdutettu rutkasti tehoa kokoonsa nähden. Painoa laitteelta löytyy 1,3 kg. Intel Pentium Silver -prosessorin ansiosta kannettavan nopeus on aina optimaalinen, ja tuulettimeton rakenne pitää ympäristön viihtyisänä vaimentamalla melun lähes olemattomiin. Laitteessa on 14 tuuman FHD IPS paneeli. Datasiirtoa varten tarjolla on monipuoliset liitäntävaihtoehdot, kuten USB-CTM- ja USB 3.2 Gen 1 -portit. Swift 3 malliin verrattuna laitteessa on selkeästi panostettu hiljaisuuteen ja annettu mahdollisimman paljon vastinetta rahoillesi huokean hinnan avulla. Laite soveltuu hyvin työntekoon, Jos et käytä erittäin vaativia ohjelmia. Jos kuitenkin tarvitset enemmän tehoa, on Swift 3 varmempi vaihtoehto.


  


ENDURO URBAN N3


 


Tämä solakka ja kestävä kannettava on suunniteltu kulkemaan mukana maastossa kuin maastossa, sillä painoa on vain 1,85 kg ja paksuutta 21,95 mm. Enduro Urban N3:n kaikissa kulmissa on vahvistukset, ja se on testattu MIL-STD 81OH -sotilasstandardien mukaisesti. Myös kannettavan pölyn- ja vedenkestävyys on todennettu IP53-sertifioinnilla, joten saat kannettavasta luottokumppanin seikkailuillesi. Läppäristä löytyy SD-kortinlukija. Laitteen hyvän suorituskyvyn takaa 11. sukupolven Intel Core i5 -suoritin, 256 Gt:n SSD-kiintolevy ja 8 Gt DDR4-muistia. Enduron 14 tuuman FHD IPS näytön 450 nitin kirkkaus varmistaa, että kuva erottuu selkeästi kirkkaassakin ympäristössä. Acer Enduro Urban N3 on ehdottomasti oikea valinta itsellesi, jos tarvitset laitteen minkä täytyy kestää kolhuja tai käyttöympäristö on vaativa laitteelle.


  


SPIN 3


 


Acer Spin 3 on täydellinen vaihtoehto sekä työ- että opiskelukäyttöön. Spin 3 sopii hyvin matkakumppaniksi missä tahansa liikutkin, sillä ohuen muotoilun lisäksi painoa kannettavalla on vain 1,5 kg. Monikäyttöisen Spin 3 -kannettavan akku kestää jopa 12 tuntia, joten voit huoletta jättää laturin kotiin. Acer Spin 3:lla kirjoittaminen on vaivatonta. Näyttö kääntyy 360 astetta, joten voit käyttää konetta sekä kannettavana, että tablettina. Koneen kääntöominaisuudet on suunniteltu niin, ettei ilmavirta esty, mikä takaa tehokkaan käytön. Näytössä on 14 tuumainen FHD IPS paneeli. Mukana toimitetaan kaikkien kosketusnäyttöjen kanssa yhteensopiva Acer Active Stylus -kynä, jolla voit piirtää ja tehdä muistiinpanoja kuin oikealla kynällä. Kynä onkin loistava lisä esimerkiksi koulutunneille ja helpottaa tehtävien tekoa. Voit säilyttää kynää kätevästi kannettavan sisältämässä telakassa. Kynä latautuu vain 15 sekunnissa, ja olet taas valmis käyttämään sitä 1,5 h ajan. Suosittelenkin Spin 3 mallia kaikille, ketkä tahtovat panostaa työ- tai koulukoneeseen, sillä se tarjoaa monipuoliset työkalut tehtävien tekoon, hyvän suorituskyvyn, sekä kevyen painon ansiosta laitetta on helppo kantaa mukana töihin tai tunneille.


  


Laitteiden tekniset tiedot vertailussa


 


MalliSpin 513Swift 3Swift 1Enduro N3Spin 3KosketusnäyttöKylläEiEiEiKylläSuoritinQualcomm Snapdragon 7cAMD Ryzen 7 4700Intel Pentium Silver N6000Intel Core i5-1135G7Intel Core i5-1035G4Suorittimen teho2,4 GHz2.0 GHz (Turbo jopa 4,1 GHz)1,1 GHz (Turbo jopa 3,1 GHz, 4 Mt välimuisti)2,4 GHz (turbo jopa 4,2 GHz, 8 Mt:n välimuisti)1,1 GHz (Turbo jopa 3,7 GHz, 6 Mt välimuisti)Keskusmuisti8 Gt


 16 Gt DDR4


 8 Gt DDR4


 8 Gt DDR4


 16 Gt DDR4


 NäytönohjainIntegroitu Qualcomm Adreno 618Integroitu RadeonIntegroitu Intel UHD GraphicsIntegroitu Intel Iris X GraphicsIntegroitu Intel Iris Plus GraphicsAkku2-kennoinen 36 Wh litiumioniakku, jopa 14 tunnin akunkesto48 Wh litiumioniakku48 Wh litiumioniakku, käyttöaika jopa 16 h48 Wh litiumioniakku, käyttöaika jopa 13 tuntia48 Wh litiumioniakku, käyttöaika jopa 12 tuntiaLiitännät2 x USB-C, 1 x USB 2.0/3.0, kuuloke-/mikrofoniliitäntä1 x USB-C, 1 x USB 3.1, 1 x USB 2.0, 1 x HDMI, 1 x1 x USB-C, 2 x USB 3.2, 3,5 mm audioliitäntä3 x USB 3.2, 1 x USB-C, HDMI-liitäntä, audio-/kuulokeliitäntä1 x USB-C, 2 x USB 3.1, 3,5 mm audioliitäntäKiintolevy64 Gt eMMC512 Gt PCIe NVMe SSD256 Gt PCIe NVMe SSD256 Gt PCIe NVMe SSD512 Gt PCIe NVMe SSD 


 


Mikä malleista kiinnosti sinua eniten?


 


 


Lue myös


  


 


 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa