Apple Event 8.3.2022

  • 7 March 2022
  • 3 kommenttia
  • 17 katselukertaa

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15


 


Apple-faneille on taas erinomaisia uutisia, sillä uutta Apple Event -lanseeraustapahtumaa vietämme jo tiistaina 8.3. klo 20 Suomen aikaa. Tapahtuma on seurattavissa suoraan Applen sivuston kautta


 


Kyseessä on tämän vuoden ensimmäinen Applen lanseeraustapahtuma, ja siellä julkaistavista laitteista onkin huhuttu jo pidempään. Laitevalmistaja itse on pitänyt tuttuun tapaansa salaisuuden verhoa visusti julkaistavien laitteiden yllä. Erilaisilla huhusivustoilla kuitenkin spekuloidaan esimerkiksi uuden iPhone SE -mallin julkaisusta, sekä lisäksi iPad Air -mallista ja Mac-tietokoneesta. Lisäksi piakkoin voi olla käsillä myös uusi käyttöjärjestelmäpäivitys, josta myös saatamme saada lisätietoa tapahtuman aikana.  Pitävätkö huhut paikkansa, se selviää onneksi pian! 


 


Mitä sinä odotat tapahtumassa julkaistavan ja aiotko seurata livestriimiä? 🍏> 


 


Päivitämme tähän postaukseen Apple Eventissä julkaistut laitteet, pysy siis kuulolla!


 


________________________________________


 


Apple Event on nyt takana päin, ja lanseerattiinhan siellä tälläkin kertaa erittäin mielenkiintoisia uutuuksia. Uutuuslaitteiden ennakkomyynti alkaa perjantaina 11.3. klo 15 verkkokaupassamme! Toimitukset käynnistyvät perjantaina 18.3.


 


Tässä lista meille myyntiin tulevista laitteista:


  


Lisäksi seuraaviin, jo ilmestyneisiin iPhone-malleihin on tulossa myyntiin uusi vihreän sävy:


 
 


Lue myös nämä:


 


Uusi iPhone SE (2022) - tehoa ja laatua pienemmässä paketissa


 


 

3 kommenttia

Toivottavasti teiltä saa sen mac studion M1 Ultran pian jossa 64 Gt yhteismuistilla ❤️>

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

@davetsu  Ainakaan tässä kohtaa tapahtumassa myös lanseeratut Mac Studio -tietokoneet ja Studio Display -näytöt eivät ole tulossa meille myyntiin.


 


Päivitin nyt artikkeliin tarkempaa listausta meille myyntiin tulevista uutuuslaitteista. Ennakkomyynti käynnistyy tosiaan verkkokaupassamme tämän viikon perjantai-aamuna! 😁>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

iPhone SE on kyllä kovalla järjestelmäpiirillä, mutta HD-näyttö (720p) on hieman kyllä last-season, vaikka se nyt Applen brändäämänä Retinana onkin myynnissä... Toisaalta matalempi resoluutio takaa korkeamman ruudunpäivitysnopeuden esimerkiksi peleissä.

 

Mutta vaikka A15 Bionic tuosta löytyykin, niin piiri voi silti olla jokin hieman kesymmin pyörivä versio, sillä valmistajilla on ollut tapana laittaa parhaat yksilöt huippumalleihin ja sitten valmistusprosessissa vähän kärsineet edullisemman hintaluokan laitteisiin.

Vastaa