Apple MacBook Air 2020 – Vihreä valinta

 • 16 November 2021
 • 0 kommenttia
 • 32 katselukertaa

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16


Apple julkisti maaliskuussa uuden MacBook Air 2020:n. Jo vuosien takaa ohuudesta ja keveydestä tunnettu kannettava sai nyt entistä tehokkaammat komponentit. MacBook Air 2020:ssa on valmistajan mukaan aikaisempaan verrattuna enemmän tehoa ja tallennustilaa sekä akunkestoa luvataan jopa 11h ajaksi.


 


Muotoilua on hieman muutettu aiemmasta mallista. Uusitussa Magic Keyboard -näppäimessä on 1mm:n liikerata, joka Applen mukaan tarjoaa tarkan, miellyttävän ja hiljaisen kirjoitustuntuman. Myös nuolinäppäimet on vaihdettu käänteiseen T-muotoon samaan tapaan kuin PC-näppäimistöissä. Niiden käyttäminen on siis aiempaa loogisempaa. Lisäksi ympäristön valoisuuden tunnistimella varustetut taustavalaistut näppäimet auttavat kirjoittamaan heikossakin valaistuksessa.


 Force Touch -ohjauslevy


Force Touch ohjauslevyllä voit käyttää Macia monin tavoin hyödyntämällä painallusvoiman hienoisia eroja. Valmistaja lupaa on tarkan ja yhdenmukaisen tuntuman riippumatta siitä, mitä kohtaa painat. Lisäksi sinulla on reilusti tilaa Multi-Touch -eleille kuten nipistykselle ja zoomaukselle.


 


Macbook Air 2020 - 100% kierrätettyä alumiinia


MacBook Air on valmistettu Applen luomasta alumiiniseoksesta ja hiilijalanjäljen vähentämiseen on haluttu kiinnittää huomiota. Tässä mallissa maaperästä ei ole jouduttu louhimaan yhtään uutta alumiinia, sillä valmistuksessa on käytetty kierrätysalumiinin lastuja, jotka on käsitelty uudelleen atomitasolta asti.


 


13,3” korkearesoluutioinen Retina-näyttö


Näyttö ulottuu aivan rungon reunaan saakka. True Tone -teknologia muokkaa näytön valkotasapainoa ympäröivän valon värilämpötilaa vastaavaksi. Tästä johtuen verkkosivut ja sähköpostit näyttävät yhtä luonnollisilta kuin painetuilla sivuilla.


 


STEREO-Kaiuttimet ja FaceTime-kamera


MacBook Air:ssa on uusimmat äänen prosessointi- ja säätötekniikat. Stereo-kaiuttimet tarjoilevat valmistajan tietojen mukaan basson kaksinkertaisena ja äänen 25 prosenttia voimakkaampana. Laajempi stereoääni luo mukaansatempaavan äänimaailman musiikin kuunteluun ja elokuvien katseluun. FaceTime-kameran ansiosta näet yhden tai useammankin ystäväsi tai perheenjäsenesi vaikka yhdellä kertaa. Kolmen mikrofonin kokoonpano nappaa äänesi entistä tarkemmin FaceTime-puheluihin, saneluun ja Sirille jutteluun.


 


Apple T2 Security -siru tuo turvaa


Sormenjälkesi on salasanasi. Touch ID:n turvallisuus ja kätevyys ovat sisäänrakennettuna MacBook Airissa Applen T2 Security -sirulla. Se on Applen suunnittelema toisen sukupolven räätälöity Mac-siru. Läppäri avautuu, kun laitat sormesi Touch ID -tunnistimelle.


 


Kun käytät Touch ID:tä mm. Macin avaamiseen, dokumentin todentamiseen tai kaupan maksamiseen verkossa, tietosi pysyvät suojattuina. Sormenjälkeäsi käyttämällä voit avata lukitut dokumentit, muistiinpanot ja järjestelmäasetukset salasanoja kirjoittamatta.


 


Verkko-ostosten tekeminen tapahtuu valitsemalla kassalla Apple Pay, ja ostos on valmis pelkällä kosketuksella. Toimitus-, luottokortti- tai laskutustietoja ei tarvitse syöttää. Touch ID:n avulla yksityiset tietosi pysyvät ominasi. Kaikki SSD-muistiin tallennettava datasi suojataan automaattisesti ja reaaliajassa. Lisäksi siru tuo tutun äänen myös MacBook Airiin – Hei Sirin avulla voit avata appeja, etsiä dokumentteja, soittaa musiikkia tai saada vastauksia kysymyksiisi milloin vain.
 


Uusi Macbook Air on saatavilla verkkokaupassamme 256 GB sekä 512 GB muistilla. Värivaihtoehtoina ovat kulta, hopea ja tähtiharmaa.


 


Teknisiä tietoja: • Näytön koko: 13,3"

 • Resoluutio: 2560 x 1600

 • Paneeli: Retina, LED-taustavalaistu IPS-näyttö, True Tone -teknologia

 • Suoritin: Intel Core i3 (256GB) / i5 (512GB)

 • Suorittimen teho: 1,1 GHz (Turbo Boost jopa 3,5 GHz)

 • Keskusmuisti: 8 Gt 3733 MHz LPDDR4X

 • Näytönohjain: Integroitu, Intel Iris Plus Graphics

 • Web-kamera: FaceTime HD -kamera

 • Akku: 49,9 Wh litiumpolymeeriakku, akunkesto jopa 11 tuntia

 • Liitännät: 2 x Thunderbolt 3 (USB-C) -porttia, 3,5 mm kuulokeliitäntä

 • Kiintolevy: 256 / 512 Gt PCIe-pohjainen SSD-muisti

 • Mitat: 30,14 x 21,24 x 1,61 cm

 • Paino: 1,29 kg

 • Myyntipakkauksen sisältö: MacBook Air, 30 W USB-C -virtalähde, USB-C -latauskaapeli (2 m)Lue myös: 


 0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa