Esittely

Asus Vivobook Go 15 esittelyssä!

  • 22 October 2023
  • 0 kommenttia
  • 185 katselukertaa
Asus Vivobook Go 15 esittelyssä!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

Asus Vivobook Go 15 E510KA tarjoaa huokealla hinnalla tiekoneen, jolla taitat päivittäiset askareesi. Sen tavoitteena onkin helpottaa jokapäiväisiä tehtäviäsi ja parantaa tuottavuuttasi. Tutustutaan seuraavaksi laitteen ominaisuuksiin tarkemmin.

 

Asus Vivobook Go 15 – arjen apuri

 

Kannettavan monipuolinen näppäimistö tarjoaa miellyttävän kirjoituskokemuksen, ja se on suunniteltu hyvällä näppäinsyvyydellä. Lisäksi sen isokokoisen kosketuslevyn tehokas teknologia estää tahattomia kosketuksia.

Kannettavan tuulettimeton muotoilu pitää äänitason matalana, mikä tekee siitä hiljaisen kumppanin työskentelyyn. Voit kääntää 15,6" Full HD -näyttöä 180 astetta, joka mahdollistaa sen käytön erilaisissa tilanteissa.

MyASUS tarjoaa nopean pääsyn hyödyllisiin ASUS-sovelluksiin, joiden avulla voit optimoida tietokoneesi suorituskykyä, synkronoida sen puhelimesi kanssa ja hyödyntää erilaisia tarjouksia. Sovelluksessa on myös mahdollista ottaa yhteyttä valmistajan asiakastukeen. Tärkeä huomio laitteesta on se, että se on yhteensopiva sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (Abitti / DigabiOS) kanssa, mikä tekee siitä hyödyllisen vaihtoehdon opiskelijoille.

Suosittelisin laitetta sellaiselle, joka tarvitsee tietokonetta kevyeen työskentelyyn, opiskeluun sekä arjen askareisiin, joita on hankala toteuttaa esimerkiksi puhelimella.

 

Tekniset tiedot

 

Suoritin Keskusmuisti Tallennustila Näytönohjain Paneeli Paino
Intel Celeron N4500 4 Gt DDR4 128 Gt eMMC Intel HD Graphics LED, 60 Hz, 15,6” 1,57 kg

 

Millaisia ominaisuuksia sinä pidät tärkeänä läppärissä? Kerro alla kommenteissa!

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa