Asus Zenbook Flip 13 13,3" - Läppäri, joka taipuu moneen

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 12 katselukertaa

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14


 


Asuksen uutuus Zenbook Flip 13 on tyylikäs kannettava, jonka täysin uuden muotoilun kerrotaan yhdistyvän ylivoimaiseen monipuolisuuteen. Kone on varustettu Full HD NanoEdge OLED -kosketusnäytöllä, joka valmistajan mukaan tarjoaa useita teknisiä etuja. Näistä esimerkkinä suuremmat kontrastit, silmien rasituksen ehkäisy sekä luonnolliset värit. Voit kääntää Zenbook Flipin näyttöä 360 astetta näytön ErgoLift-saranan ansiosta ja Asus kertookin käyttäjäkokemuksen olevan sen myötä joustavampi.


 


Asus Zenbook Flip 13 on valmistettu kokonaan alumiinista ja valmistaja kertoo sen olevan rakenteeltaan ensiluokkainen ja kestävä. Kannettava on testattu MIL-STD-810G-sotilasstandardin mukaan ja se on läpäissyt useimmat testit. Läppäri on erittäin kevyt ja painoa on ainoastaan 1,3 kg. Zenbook Flip 13 on myös ohut, sillä koneen ohuin kohta on vain 1,19 cm ja paksuimmalta osaltaan 1,39 cm, voit siis kantaa konetta helposti mukanasi minne vain. Koneesta löytyy uusi 11. sukupolven Tiger Lake -prosessori, joka valmistajan mukaan parantaa IRIS XE -tekniikan grafiikan suorituskykyä ja toimii erinomaisesti Windowsin kanssa. Tutustutaan tässä artikkelissa tarkemmin, millaisesta läppäristä oikein on kyse.


 


2-in-1-kannettavalla nopeaa suorituskykyä ja pitkää akunkestoa


 


Zenbook Flip 13 -läppärin 13,3 tuumainen Full HD NanoEdge OLED -kosketusnäyttö on erittäin tarkka ja Asuksen mukaan se näyttääkin enemmän värejä kuin mihin olet ehkä tottunut. OLED-näytöissä vahvuutena on se, että niiden jokainen pikseli voidaan sammuttaa ja sytyttää erikseen. Tämä saa aikaan entistä syvempiä kontrasteja ja valmistajan mukaan koneen kuva imaisee katsojan mukaansa. Näytön tarkka värintoisto tuottaa 100% sRBG:n ja 100 000:1 kontrastisuhteen, eli sen laaja värispektri ja kontrastialue saavat kuvat näyttämään eloisilta. Läppäri sopiikin erinomaisesti esimerkiksi valokuvausta harrastavalle ja tekee elokuvien sekä sarjojen katselusta nautinnollista. Voit myös työskennellä koneella pitkään ilman, että silmäsi rasittuvat tai väsyvät.


 


Zenbook Flip 13:n näytössä on 360 ° ErgoLift-sarana, jonka ansiosta koneen saa helposti taitettua tabletiksi. Saat siis tällä 2-in-1-kannettavalla itsellesi molemmat laitteet samassa paketissa. Asus kertoo ErgoLift-saranan antavan sinulle myös miellyttävämmän kirjoituskokemuksen, kun voit kääntää näppäimistöä ylös. ErgoLiftin ansiosta myös koneen suorituskyky sekä jäähdytys paranee. Läppärissä oleva kosketuslevy sisältää NumberPad 2.0 -ratkaisun, joka valaisee numeronäppäimet yhdellä painalluksella.


  


Suorittimena Zenbook Flip 13 -kannettavassa on 11. sukupolven Intel Core i7 -prosessori, joka valmistajan mukaan antaa koneellesi mahtavan suorituskyvyn ja tuottavuuden sekä luovuuden hoitaminen onnistuu helposti esimerkiksi kuvia käsiteltäessä. Tätä Intelin uutta Tiger Lake -arkkitehtuuria on täydennetty neljällä ytimellä, jotka on varustettu synteettisellä johtimella, sekä raskaiden mediatiedostojen käsittelyyn tarkoitetuilla erityyppisillä tukisiruilla. Läppärissä on 16 gigatavua keskusmuistia sekä 512 gigatavua tallennustilaa. Saat siis mahdutettua koneelle paljon tiedostojasi. Asus kertoo koneen olevan energiatehokas ja saat jopa 14 tunnin akunkeston videotoistoa varten. Läppärissä on pikalataus, jolla saat ladattua 60 prosentin akkuvarauksen vain 49 minuutissa. Koneesta löytyy myös Intelin tehokas Iris XE -grafiikka ja valmistajan mukaan sen ansiosta voit pelata laitteella kevyitä pelejä sekä muokata videoita. Tämä kone onkin hyvä vaihtoehto, mikäli videoiden ja kuvien muokkaus on alaasi. Läppärin Thunderbolt 4 mahdollistaa ulkoisten 8K-näyttöjen käytön ilmoittaa Asus.


 


Läppäristä löytyy ASUS Pen -tuki eli voit täydentää laitettasi ASUS-kynällä. Koneen OLED-kosketusnäytöllä on 4096 herkkyystasoa ja herkän tarkkuuden antava 10-300 g paineherkkyys. Valmistaja kertoo ASUS-kynän mahdollistavan uudenlaisen luovuuden ja voit tehdä digitaalisesti kaiken sen, minkä aiemmin loit vain paperilla.


 


Tekniset tiedot:


 


Näytön koko: 13,3"


Resoluutio: 1920 x 1080


Paneeli: FHD, 400 nits, OLED, Touch, DCI-P3: 100 %, Pantone Validated


Kosketusnäyttö: Kyllä


Suoritin: Intel Core i7-1165G7


Suorittimen teho: 2,8 GHz (turbo jopa 4,7 GHz, 12 Mt:n välimuisti)


Käyttöjärjestelmä: Windows 10


Keskusmuisti: 16 Gt LPDDR4X


Näytönohjain: Integroitu Intel Iris Xe Graphics


Ääni: Harman/Kardon


Web-kamera: HD-kamera


Akku: 67 WHrs, 4S1P, 4-kennoinen litiumioniakku, jopa 14 tunnin akunkesto


Muistikorttipaikka: Ei


Liitännät: 1 x HDMI 1.4, 1 x USB 3.2 Gen 1 Type-A, 2 x Thunderbolt 4 (USB-C)


Wifi: 802.11ax


Bluetooth: 5.0


Kiintolevy: 512 Gt M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD


Optinen asema: Ei


Mitat: 30,50 x 21,10 x 1,19 - 1,39 cm


Paino: 1,30 kg


 


Myyntipakkaus sisältää Asus ZenBook Flip 13 -kannettavan lisäksi Stylus-kynän, USB-C-audioadapterin sekä virtalähteen.


 


TILAA Zenbook Flip 13


 


Lue lisää:0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa