Esittely

Doro Senior Watch kannustaa aktiivisuuteen ja hyvinvoinnin vaalimiseen

 • 9 January 2023
 • 1 kommentti
 • 116 katselukertaa
Doro Senior Watch kannustaa aktiivisuuteen ja hyvinvoinnin vaalimiseen
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

Doro Senior Watch on senioreille suunniteltu älykello, joka kannustaa pysymään aktiivisena ja vaalimaan hyvinvointia. Yksinkertaistettu ja suurikuvakkeinen navigointinäyttö tekee kellosta erityisesti vanhemmille käyttäjille ergonomisen. Siinä on sisäänrakennetut aktiivisuuden ja terveyden seurantaominaisuudet, joiden avulla voit seurata päivittäisiä askeleita, urheilusuorituksia, sykettä, veren happipitoisuutta ja unta. Kellon kautta saat myös halutessasi ilmoitukset saapuneista puheluista, viesteistä ja kalenterimerkinnöistä. Doro Watch ilmoittaa myös jos olet ollut paikallasi liian pitkään. Se auttaa varmistamaan, että keräät 10 000 askelta joka päivä, ja kannustaa näin liikkumaan.

 

“Senioriteknologian ei pitäisi olla suunniteltu vain helpottamaan vanhemman sukupolven elämää, vaan sen pitäisi antaa heille myös mahdollisuus saada jokaisesta päivästä kaikki irti.” 

- Doro Suomen maajohtaja Kai Seppälä -

 

Helppo käyttöliittymä suurikokoisella näytöllä

 

Doro Watchin käyttöliittymä keskittyy yhteen kuvakkeeseen kerrallaan. Näyttö on kooltaan 1,28” ja valmistajan mukaan selkeä, kirkas ja suuri kontrastinen. Kellon sivussa olevalla yläpainikkeella siirryt valikkoon ja pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle voit selata kuvakkeita ja toimintoja. Näyttö on suunniteltu helposti luettavaksi terävien tekstien ja suurten kuvakkeiden avulla. Kellon sivussa oleva alapainike on puolestaan turvanäppäin. Jos olet kytkenyt kellon Doro 8110 -älypuhelimeen ja yhdistänyt sen ”Response by Doro” -sovellukseen, voit painaa turvapainiketta kun tarvitset apua. Näin kello lähettää hälytyksen siihen yhdistettyjen perheenjäsenten ja ystävien älypuhelimeen.

 

Doro Watch -kelloa voit käyttää missä tahansa, sillä siinä on IP68 -luokitus. Sen ansiosta kello on suojattu pölyltä ja kestää vettä jopa tunnin ajan 1,5 metrin syvyydessä. Kelloa ei siis tarvitse ottaa pois ranteesta astianpesun ajaksi tai kalareissuilla. Myös lataaminen on helppoa myyntipakkauksessa tulevan lataustelineen avulla. Akku latautuu täyteen alle kahdessa tunnissa ja yksi lataus antaa virtaa peräti viikon ajaksi.

 

 

Aktiivisuuden ja terveyden seuranta onnistuu helposti

 

Kellon avulla voit seurata askeleitasi joka päivä ja kirjata ylös niin juoksu-, kuin pyörälenkitkin, sekä kaikenlaisen muunkin liikunnan. Voit seurata sykettäsi ja tarkkailla veren happipitoisuutta milloin tahansa. Älypuhelimeen ladattavan Doro Companion -sovelluksen avulla voit seurata aktiivisuuttasi ja kunnon kohenemista. Sovelluksesta näet päivittäiset askeleet ja kulkemasi matkan. Se kertoo tietoja yöunestasi ja siitä millainen syke on päivän aikana ollut. Koska kellon näyttö on kuitenkin suhteellisen pieni tällaisten asioiden tarkempaan tutkailemiseen, on huomattavasti kätevämpää kun voit päivän päätteeksi kurkata tiedot puhelimen näytöltä.

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

 • Näyttö: 1,28 ” TFT -näyttö
 • Resoluutio: 240 x 240
 • Rungon materiaali: Metalli/muovi
 • Rannekkeen materiaali: TPU
 • Muisti: 64 Mb
 • Yhteensopivuus: Android, iOS
 • Mitat: 45,3 x 45,3 x 13,4 mm.
 • Paino: 45 g
 • Muuta: Ei sisällä lähimaksuominaisuutta, tai eSIM:iä.

 

Doro Senior Watch on tilattavissa verkkokaupastamme. Värivaihtoehdot ovat musta, vaaleanpunainen ja vihreä. Myyntipakkaus sisältää kellon lisäksi latausalustan, rannekkeen ja ohjekirjan. 

 

 

Lue myös nämä:

 

 


1 kommentti

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +7

Katselin videot ja kuvia. Näyttää tuo lataustelakka samanlaiselta kuin Polarin nykyinen liitin esim Pacer Pro mallissa. Polarissa ei ole tuota telakkaa mikä voisi olla hyvä. 
 

Doro tuoteperheen tabletti ja siihen saatava näppäimistö vaikuttaa mielenkiintoiselta paketilta. 

Vastaa