Skip to main content

Acer Aspire C24 All-In-One on sinulle, joka kaipaat sopivaa tietokonetta arjen askareita varten. Pöytäkone on hyvä valinta, jos et tarvitse tietokonetta tien päällä tai muualla kuin kotona. Niissä on myös yleensä suurempi näyttö kuin kannettavissa, joten näet kaiken yhä selvemmin. Tässä artikkelissa pääset tutustumaan lisää Aspire C24 AIOn ominaisuuksiin!

 

23,8 tuuman näytöllä nopeaa työskentelyä

 

Acer Aspire C24 on nimensä mukaisesti all-in-one-tietokone; kaikki tarvittava samassa paketissa. Ohuen kotelon sisuksista löytyy Intel Core i3-1215U -prosessori, joka on hieman vanhempi keskitason suoritin. Se on optimoitu hoitamaan arkitehtävät tehokkaasti, mutta jos tarvitset tietokonetta pelaamiseen tai suurien tiedostojen käsittelyyn ja editointiin, suosittelisin valitsemaan toisen mallin. Ei kuitenkaan huolta – Aspire C24 AIOn avulla hoidat sujuvasti useita tehtäviä kerrallaan, eikä videoiden katselu tai useat aukinaiset sovelluksetkaan hidasta suorituskykyä.

Suurelta 23,8 tuuman Full HD -näytöltä erotat tarkat yksityiskohdat ja kirkkaat värit. Näytössä on ohuet kehykset ja kuvaruudun osuus koneen koosta onkin uskomattomat 90,7 prosenttia. Saat kallistettua näytön juuri itsellesi sopiviin asentoihin (-5° – 25°). Näytössä on siniseltä valolta suojaava BlueLightShield-teknologia, joka vähentää silmien rasittumista. Voit siis huoletta käyttää tietokonetta työpäivän ajan ilman ikävää pääkipua illalla.

 

Tyylikäs ja moderni muotoilu

 

Tämä all-in-one-kone mahtuu pienemmällekin työpöydälle, sillä se on vain 7,5 millimetriä ohut. Kaikki kaapeli- ja johtokytkennät on minimoitu, jotta työpisteesi säilyy siistinä. Ohuen muotoilun lisäksi pöytäkoneen musta-kultainen design miellyttää silmää, ja sopii hyvin modernimmankin kodin sisustustyyliin. Tavallisesti pöytäkoneet voivat olla isoja ja tilaa vieviä, mutta tämän koneen kelpaa asettaa näkyvällekin paikalle.

Videopuhelut ovat yleistyneet nykypäivänä valtavasti, mikä on otettu huomioon tämänkin koneen suunnittelussa. Full HD 1080p -tarkkuuden verkkokameran ja kahden stereomikrofonin avulla tulet kuulluksi niin työ- kuin perhetapaamisissakin. Verkkokameran eteen saat siirrettyä kätevästi linssinsuojuksen, kun et tarvitse kameraa. 

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

  • Näyttö: 23,8” IPS, FHD (1920 x 1080)
  • Suoritin: Intel Core i3-1215U
  • Tallennustila: RAM 8 Gt, SSD 512 Gt
  • Näppäimistö: PRIMAX KBRFCR
  • Hiiri: PRIMAX MORFLD
  • Liitännät: HDMI, USB 2.0, USB-C 3.2 Gen 2, 2x USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, LAN (Gigabit Ethernet) - RJ-45, Äänilinjatulo, Äänilinjalähtö
  • Käyttöjärjestelmä: Windows 11 Home
  • Mitat: 54,04 x 3,73 x 40,52 cm
  • Paino: 4,8 kg

Tilaa Acer Aspire C24 All-In-One -pöytäkone nyt verkkokaupastamme!

 

Suositko itse ennemmin pöytäkonetta vai kannettavaa mallia? Jatketaan keskustelua kommenteissa! 💻

 

--

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa