Skip to main content

Aiwa-audiojärjestelmät ovat monipuolisia edullisen ja kohtuullisen hintaluokan Bluetooth-minijärjestelmiä. Mallit MSBTU-300, MSBTU-500, MSBTU-600 ja MSBTU-700 tarjoavat korkealaatuista ääntä ja monia käteviä ominaisuuksia. Laitteet on suunniteltu tuomaan musiikkinautintoja kotiisi, ja ne ovat yhteensopivia muun muassa älypuhelimien, tablettien ja tietokoneiden. Tutustaan malleihin tarkemmin🎶

 

Aiwa MSBTU-300

 

Tämä perusmalli tarjoaa 10W+10W RMS -äänitehon ja Bluetooth 5.0 -yhteyden. Tehot riittävät esimerkiksi hyvin keskikokoiseen huoneeseen. MSBTU-300 on hyvä valinta sinulle, joka etsit edullista ja helppokäyttöistä musiikkijärjestelmää, jossa on kaikki perusominaisuudet, kuten MP3-yhteensopiva CD-soitin ja USB-lataus. Laitteen FM-radiossa on 40 esiasetusta, joten tilaa riittää usean lempikanavan tallentamiseen.

MSBTU-300:n ja muidenkin mallien kompakti muotoilu tekee siitä sopivan monenlaisiin sisustuksiin. Se on helppo sijoittaa vaikkapa hyllylle tai työpöydälle, josta sen ääni kantaa hyvin koko tilaan. Mukana tuleva kaukosäädin ja FM-antenni lisäävät helppokäyttöisyyttä ja parantavat vastaanottoa.

 

Aiwa MSBTU-500

 

Tämä MSBTU-500 -malli puolestaan tarjoaa hiukan enemmän tehoja, sillä se on varustettu tehokkaalla 50 W RMS D-luokan vahvistimella. Siinä on myös monipuoliset liitäntämahdollisuudet, kuten USB-portin, AUX-sisääntulon ja RCA-liitännät, mikä tekee siitä yhteensopivan todella monien eri laitteiden kanssa. Siinä on myös neljä taajuuskorjaimen esiasetusta, joiden avulla voit säätää äänenlaadun mieltymystesi mukaan. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen, jos haluat korostaa välillä vaikka bassoa ja toisinaan diskanttia, musiikkityyleistä riippuen.

Myös MSBTU-500:n mukana tulee kaukosäädin, ja motorisoitu levykelkka tekee CD-levyjen käsittelystä vaivatonta ja sujuvaa. Lisäksi tämänkin laitteen kompakti ja tyylikäs muotoilu tekee siitä sopivan monenlaisiin sisustuksiin, ja se on helppo sijoittaa melkein mihin vain kodissasi. Kaiken kaikkiaan Aiwa MSBTU-500 on hyvä valinta sinulle, joka etsit tehokasta ja monipuolista musiikkijärjestelmää, joka tarjoaa hyvän äänenlaadun ja monia liitäntämahdollisuuksia.

 

Aiwa MSBTU-600

 

Aiwa MSBTU-600:ssa on myös RCA-stereo AUX-tuloliitännät takapaneelissa ja 3,5 mm stereo AUX-tuloliitäntä etupaneelissa. Lisäksi laitteessa on 3,5 mm kuulokeliitäntä etupaneelissa, joten pääset musiikin fiilistelyyn vaikka ympärillä olisi tohinaa. Lisäki laitteen mukana tulee myös antennikaapeli, kaksi kaiutinkaapelia, kaukosäädin ja kaksi AAA-paristoa, mikä tekee sen käyttöönotosta helppoa ja vaivatonta. 

HyperBASS KEVLAR -kaiutinjärjestelmän kaksi 5 tuuman basso-elementtiä ja kaksi diskanttielementtiä tuottavat voimakkaan ja kirkkaan äänen. Laitteen harjattua metallista etupaneelia ja lasista etuosaa täydentää valkoinen LED-näyttö. Tämä kaiutinjärjestelmä tuottaa laadukkaan soundin, joka sopii niin musiikin kuunteluun kuin elokuvien katseluun. 

 

Aiwa MSBTU-700

 

Aiwa MSBTU-700 on Bluetooth-järjestelmä, joka tarjoilee 50W RMS -äänitehon ja monipuoliset ominaisuudet. Se on suunniteltu tarjoamaan hyvää äänenlaatua ja monia liitäntämahdollisuuksia. Siinä on sisäänrakennettu DSP, joka parantaa äänenlaatua ja tarjoaa useita esiasetettuja taajuuskorjaintiloja. Bass ja Treble -säätimet mahdollistavat äänen hienosäädön. HyperBASS-kaiutinjärjestelmä takaa syvän ja selkeän äänen.

Laitteessa on DAB+ ja FM-radio RDS-toiminnolla, motorisoitu CD-kelkka, joka tukee useita toistoformaatteja, ja ID3-Tag-tekstinäyttö. Bluetooth 5.0 -yhteys mahdollistaa langattoman musiikin striimauksen, ja USB-portti tukee MP3-toistoa ja laitteiden lataamista. Lisäksi laitteessa on AUX-sisääntulo ja RCA-liitännät.

Harjattu metallipinta ja valkoinen LED-alfanumeerinen näyttö tekevät MSBTU-700:sta eleettömän ja moneen sisustukseen sopivan. Luonnollisesti tässäkin mallissa on kaukosäädin, ja lisäksi siinä on myös herätys- ja uniajastintoiminnot. Kaiken kaikkiaan Aiwa MSBTU-700 on hyvä valinta sinulle, joka etsit tehokasta ja monipuolista musiikkijärjestelmää.

 

Yhteenveto

 

Kaikki nämä Aiwan audiolaitteet löydät verkkokaupastamme. Yhteenvetona voisi sanoa, että Aiwa MSBTU-300 on kaiken tarvittavan tarjoava perusmalli edulliseen hintaan, kun taas MSBTU-500 hiukan lisää tehoa ja monipuolisuutta. MSBTU-600 ja MSBTU-700 puolestaan tarjoavat parhaan äänenlaadun ja lisäominaisuuksia vaativille käyttäjille.

 

Millainen musiikin kuuntelija sinä olet? Mikä malli voisi olla sinulle passeli?

 

 

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa