Esittely

Esittelyssä Asus Vivobook Go 14 -kannettava

  • 8 December 2023
  • 0 kommenttia
  • 139 katselukertaa
Esittelyssä Asus Vivobook Go 14 -kannettava
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Kannettavien tietokoneiden valikoimamme laajeni muutamalla Asuksen kannettavalla. Esittelen niistä tässä artikkelissa Asus Vivobook Go 14 -mallista kaksi versiota: E1404FA-NK102W ja E1404FA-NK101W. Molemmat ovat 14” näytöllä varustettuja ja sijoittuvat hintatasoltaan alempaan hintaluokkaan. Jos etsit peruskannettavaa, tämä voisi olla sinulle mainio valinta! Katsotaanpa tarkemmin koneen ominaisuuksia. 

 

Asus Vivobook Go 14 – tyylikäs, tehokas ja kompakti läppäri


Asus VivoBook Go 14 pitää sisällään suorituskykyä kompaktissa ja kevyessä muodossa. 14 tuuman Full HD -näyttö, tehokkaat AMD Ryzen 3 7320U -suoritin (versiossa E1404FA-NK101W) ja AMD Ryzen 5 7520U -suoritin (versiossa E1404FA-NK102W) sekä monipuoliset ominaisuudet tekevät tästä kannettavasta varteenotettavan valinnan niin työ- kuin viihdekäyttöön. Koneessa on 8 Gt keskusmuisti ja nopea 256 Gt:n SSD-asema (versiossa E1404FA-NK101W) tai huimat 512 Gt tallennustilaa (versiossa E1404FA-NK102W), joilla VivoBook Go 14 tarjoaa sujuvan suorituskyvyn monenlaiseen käyttöön.

14 tuuman näyttö kapeilla NanoEdge-kehyksillä tarjoaa ylivoimaisen tarkan kuvan ja laajan näyttötilan, mikä tekee multitaskingista sujuvampaa ja katselukokemuksesta nautittavamman. 180° kääntyvän saranan ja ohuuden ansiosta laite soveltuu monenlaiseen käyttöön, helpottaen esimerkiksi tiimityötä ja sisällön jakamista. Näytölle on myönnetty TÜV Rheinland -sertifiointi, mikä vähentää silmien rasitusta pitkäkestoisen käytön aikana. Vivobook Go 14 on siis suunniteltu kestämään vaativiakin olosuhteita ja pidentää laitteen käyttöikää. Sisäänrakennettu webkameran suojus mahdollistaa yksityisyyden suojan, liu'uttaen kameran linssin turvallisesti suojaan. 

 

Läppäri kainaloon ja liikkeelle! 

 

Tämä kannettava tietokone on alle 18 mm paksu ja painaa vain 1,38 kg, mikä tekee siitä ihanteellisen kumppanin liikkuvaan elämäntapaan. ErgoSense-näppäimistö takaa miellyttävän kirjoituskokemuksen, ja Asus NumberPad 2.0 helpottaa numeroiden syöttöä kosketuslevyn avulla.

Asus SonicMaster -järjestelmä yhdessä DTS-äänenkäsittelyn kanssa tarjoaa kristallinkirkkaan äänen, mikä tekee äänenlaadusta nautittavan. USB-C 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 1 Type-A, USB 2.0, HDMI ja kuuloke-/mikrofoniliitännät takaavat laajan yhteensopivuuden erilaisten oheislaitteiden kanssa.

Pikalataustuki mahdollistaa nopean latauksen lähes tyhjästä 60 prosenttiin vain 49 minuutissa. Yhdysvaltain armeijan MIL-STD-810H-standardin mukaiset testit takaavat kannettavan poikkeuksellisen kestävyyden.

Yhteenvetona Asus VivoBook Go 14 yhdistää tyylikkään muotoilun, tehokkaan suorituskyvyn ja käytännölliset ominaisuudet, tarjoten monipuolisen ja luotettavan kannettavan niin työhön kuin vapaa-aikaan. Kevyt rakenne ja pitkäkestoiset ominaisuudet tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon matkustaville käyttäjille, jotka arvostavat suorituskykyä ja mukavuutta.

 


Mitä mieltä olet tästä kannettavasta?

Lue myös
 


 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa