Esittely

Esittelyssä Canon-tulostimet

  • 6 October 2023
  • 0 kommenttia
  • 165 katselukertaa
Esittelyssä Canon-tulostimet
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Olemme saaneet hiljattain valkoimiimme Canon-monitoimitulostimia. Canon i-SENSYS MF651Cw, Canon MAXIFY MB5450 ja Canon MAXIFY GX4050 pystyvät tulostamaan, skannaamaan, kopioimaan ja faksaamaan. Canon PIXMA TR150 on kannettava tulostin, joka suunniteltu erityisesti matkustaville sekä opiskelijoille. Se on kevyt ja helppo kuljettaa mukana. Tutustutaanpa näihin monitoimilaitteisiin tarkemmin! 

 

Canon i-SENSYS MF651Cw

Tämä monitoimitulostin on nopea ja luotettava värimonitoimitulostin, joka on suunniteltu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille sekä etätyöntekijöille. Laitteet ovat varustettu mobiiliyhteydellä ja Canon PRINT Business -sovelluksella. AirPrintin ja Moprian avulla voit tulostaa materiaalia suoraan puhelimestasi missä tahansa.

Sovelluskirjaston avulla voit mukauttaa tulostettavia materiaaleja. Tarjolla olevien sovelluksien avulla voit esimerkiksi tulostaa tallennettuja lomakkeita, skannata sähköpostiin ja kopioida asiakirjoja. Laite on myös varustettu kattavilla suojausominaisuuksilla, kuten PIN-koodi-toiminnolla, joka rajoittaa automaattista tulostamista, ja käynnistyksen yhteydessä suoritettavalla tarkistuksella, joka suojaa tulostinta hakkeroinnin ja virusten muodostamien uhkien varalta. Lisäksi laitteessa on aikaa säästävä kaksipuolinen skannaus yhdellä pyyhkäisyllä ja suuri värikosketusnäyttö tehostamassa tulostus- ja skannaustöitä.

Canon i-SENSYS MF651Cw värilasermonitoimilaitteen tulostustarkkuus on jopa 1200 x 1200 dpi, skannaustarkkuus optisesti enintään 600 x 600 dpi ja parannettuna enintään 9 600 x 9 600 dpi. Kopiointitarkkuus on jopa 600 x 600 dpi. Ensimmäisen tulosteen valmistumisen kesto on n. 10 sekuntia. Laitteessa on yksipuolinen tulostus ja kopiointinopeus yksipuolisena (A4) on 18 sivua minuutissa.

Laitteen näyttö on 12,7 cm leveä nestekidekosketusvärinäyttö. Muistia tulostimessa on 1 Gt, prosessorin nopeus on 800 MHz x 2. Vakiokokoisessa paperikasetissa on 250 arkkia, 50 arkin syöttölaite ja 1 arkin ohisyöttö. Tämä Canon-tulostin tukee useita paperikokoja, kuten A4, A5, B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, postikortti, hakemistokortti ja kirjekuori (COM10, DL, C5 ja Monarch). Lisäksi se tukee mukautettuja kokoja välillä 76.2 x 127 mm ja 216 x 355.6 mm. Tulostusmateriaalin paino on 60-163 g/m² (enintään 200 g/m² päällystettyä paperia käytettäessä).

Tulostin tukee USB 2.0 High-Speed-, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T-, langattomia 802.11b/g/n- ja langattomia suoratulostusliitäntöjä. Tulostimessa on edistyksellisiä tulostustoimintoja kuten turvatulostus ja tulostus pilvipalvelusta (Dropbox, GoogleDrive, OneDrive)1 (PDF/JPEG). Tulostin on yhteensopiva useiden käyttöjärjestelmien kanssa kuten Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows Server 2022, Mac OS X 10.11 tai uudempi ja Linux.

Tulostimen mitat tasojen kanssa ovat noin 451 mm x 460 mm x 360 mm ja tilavaatimus on noin 651 mm x 1 046 mm x 780 mm. Paino on noin 18.9 kg.

Myyntipakkauksen sisältö: päälaite, virtajohto, aloitusvärikasetit (musta: 1 350 sivua, syaani/magenta/keltainen: 680 sivua) ja käyttöopas. Huom! USB-kaapeli ei sisälly toimitukseen.

 

Canon MAXIFY GX4050

Canon MAXIFY GX4050 on monitoimilaite, joka on suunniteltu suurien määrien tulostamiseen kotitoimistossa tai hybridiympäristössä. Laitteessa on kätevä hukkavärisäiliö, jonka voit vaihtaa itse. Lisäksi laitteessa on automaattinen arkinsyöttö sekä tulostin on varustettu Wi-Fi- ja Ethernet-yhteydellä. MegaTank-tulostimen riittoisilla mustepulloilla saat aikaan huomattavia kustannussäästöjä ja voit pienentää sivukohtaista hintaa. Laitteen avulla voit tulostaa suuria määriä huippulaatuisia asiakirjoja. Lisäksi laitteella voi tulostaa nopeasti suuria määriä korkealaatuisia värillisiä esitteitä ja lehtisiä. Pigmenttimusteen ansiosta tulosteet ovat kirkkaita, helposti luettavia, tahriintumattomia ja teräviä. Langattoman yhteyden ansiosta voit jatkaa työtäsi sillä aikaa, kun tulostin tuottaa tarvitsemasi materiaalit esimerkiksi toisessa huoneessa.

Lisäksi laitteella voit tulostaa asiakirjoja ja valokuvia suoraan älylaitteesta maksuttomalla Canon PRINT -sovelluksella. Voit suunnitella ja tulostaa näyttäviä julisteita sekä esitteitä helposti ja nopeasti PosterArtist-ohjelmalla. PIXMA Cloud Linkillä voit lähettää skannattuja tiedostoja pilveen tai tulostaa suosituista pilvipalveluista kuten Dropboxista, Google Drivesta ja OneDrivesta. Canon Easy-PhotoPrint Editor muuttaa suosikkikuvasi vaikkapa tyylikkäiksi ja henkilökohtaisiksi onnittelukorteiksi sekä kalentereiksi. 

Helppokäyttöisellä Easy-Layout Editor -sovelluksella voit järjestää eri asiakirjojen asettelun vapaasti ennen niiden tulostamista. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi kuvien, julisteiden ja verkkosivujen tulostamiseen. 

 

Canon MAXIFY MB5450   

Canon MAXIFY MB5450 on monitoimilaite, joka on suunniteltu pieniin toimistoihin ja koteihin, joissa tarvitaan tehokasta, laadukasta ja luotettavaa tulostinta. Se sisältää 500 arkin paperikasetit (250 + 250) ja 50 arkin asiakirjansyöttölaitteen. Tulostusnopeus on 24 sivua/min (mustavalkoinen) ja 15,5 sivua/min (värillinen). Tulostuksen enimmäistarkkuus on 600 x 1200 dpi. Faksin tyyppi on Super G3 / väri ja sen tarkkuus on (mv) 300 x 300 dpi, (väri) 200 x 200 dpi. Faksimuisti on enintään 250 sivua.

Laitteessa on automaattinen kaksipuolinen tulostus ja se tukee SNMP-protokollaa, jonka ansiosta laitetta on helppo hallita ja sen saa kätevästi liitettyä myös osaksi toimistoverkkoa. SNMP:n avulla voidaan tarkkailla mm. musteen määrää, virhetiloja ja sivumääriä. Laitteessa on myös tasoskanneri ja asiakirjansyöttölaite, jonka skannaustarkkuus on 1 200 x 1 200 dpi. Skannaustoiminnot ovat skannaus sähköpostiin, verkkokansioon, pilveen ja USB-muistiin. Laitteen mitat ovat 463 x 394 x 351 mm ja paino on 12,9 kg.

 

Canon PIXMA TR150

Kuvitellaanpa, että olet matkalla tärkeään kokoukseen tai tarvitset tulostimen matkustaessasi. Tämä on hetki, jolloin kannettava ja kätevä tulostin nousee pelastajaksi! Canon PIXMA TR150 -tulostin on suunniteltu liikkuvaan käyttöön. Se tarjoaa monipuoliset ominaisuudet, jotka tekevät siitä erinomaisen kumppanin liikkuvaan työhön ja matkustamiseen.

Tämä kannettava tulostin ei tunne rajoituksia, kun kyse on tulostusmahdollisuuksista. Voit ohjata langatonta tulostusta tietokoneella, kannettavalla tai älylaitteella, mikä tarkoittaa, että voit tulostaa tarvittavat dokumentit tai valokuvat missä tahansa oletkin. A4-kokoiset tekstit ja reunuksettomat valokuvat eivät ole ongelma, ja laadukas tulostustarkkuus pitää huolen siitä, että jokainen yksityiskohta näkyy selkeästi.

Pikatulostusta varten tämä tulostin tarjoaa kätevän toiminnon: voit tallentaa jopa viisi mallipohjaa, joiden avulla tulostaminen käy napin painalluksella. Tämä tarkoittaa, että voit tulostaa usein käytettyjä dokumentteja tai valokuvia nopeasti ja helposti ilman monimutkaisia asetuksia.

Tulostamisen helppous ja tehokkuus ovat tämän tulostimen kulmakiviä. Se on suunniteltu tarjoamaan nopeaa tulostusta; 5,5 värisivua tai 9 mustavalkosivua minuutissa. OLED-näyttö tekee käytöstä sujuvaa.

Mutta tämä tulostin ei ole vain nopea ja tehokas, vaan myös monipuolinen. Voit tulostaa reunattomasti eri paperikooissa, ja kaksipuolinen tulostus on mahdollista manuaalisesti. Liitäntöinä on USB-C, Wi-Fi ja Wi-Fi Direct, joten voit valita käyttämäsi yhteyden.

Tämä tulostin ei jää myöskään älykkyydessään jälkeen. Se tukee älykkäitä avustajia, kuten Amazon Alexaa ja Google Assistantia, ja voit liittää sen IFTTT-palveluun, jotta voit automatisoida tulostustehtäviäsi.

Tämä tulostin on pienikokoinen ja kevyt, joten se kulkee mukanasi vaivattomasti. Pakettiin sisältyy kaikki tarvittava, mukaan lukien virtajohto, USB-C-kaapeli, ohjelmistolevy, aloitusvärikasetit ja käyttöopas. Huomaa, että akku LK72 on ostettava erikseen, jos tarvitset langatonta käyttöä ilman virtajohtoa.

Kokonaisuudessaan Canon Pixma TR150 on täydellinen kumppani sinulle, jos tarvitset luotettavan ja monipuolisen tulostimen matkustaessasi. Se yhdistää kannettavuuden, tulostuslaadun ja helppokäyttöisyyden yhteen pakettiin, joka helpottaa työskentelyä missä tahansa oletkin.
 

 

Itse innostuin tästä pienestä ja näpsäkästä kannettavasta tulostimesta - entä sinä? 😉

 

Lue myös

 

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa