Esittely

Esittelyssä Celly Partymic2 -kaiutin mikrofoneilla

  • 16 January 2024
  • 0 kommenttia
  • 69 katselukertaa
Esittelyssä Celly Partymic2 -kaiutin mikrofoneilla
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Odottaako sisäinen artistisi oikeaa hetkeä esiintymiselle? Ei hätää, sillä tämä setti pelastaa tylsemmänkin illan, ja voit esittää lempikappaleitasi silloin kuin itse haluat. Celly Partymic2 -bluetooth-kaiutin on erinomainen vaihtoehto myös julkisiin puheenvuoroihin ja live-esityksiin, joissa tarvitaan mikrofonia sekä äänenvoimakkuuden säätämistä erikoistehosteista puhumattakaan. Tutustutaanpa seuraavaksi hieman tarkemmin tähän mielenkiintoiseen ja kauniiseen settiin.

 

Celly Partymic2 on kaiutin, joka on varustettu kahdella langattomalla mikrofonilla. Bluetoothin avulla voit yhdistää sen esimerkiksi puhelimeesi ja toistaa musiikin puhelimesi musiikkivalikoimasta. Kantama on peräti 10 metriä, joka mahdollistaa vapaan liikkumisen äänenlaadusta tinkimättä. Se on erittäin pienikokoinen, korkeimmasta kohdastaan vain 21 cm. Kyljessä on upea RGB-valaistus, joka valaisee tilaasi erilaisilla väreillä ja luo näin oikeanlaisen tunnelman kaikenlaisiin tilaisuuksiin sekä juhliin. Äänen lähtöteho on 5W, joten konserttisalia sillä ei täytetä, mutta se on hyvä valinta, kun tarvitaan äänentoistoa laulamiseen tai puhumiseen. Ääntä voit hallita suoraan mikrofoneissa olevilla säätimillä tai vaihtoehtoisesti mukana tulevalla kaukosäätimellä ja muokata ääntäsi erikoistehosteiden avulla. Mikrofonit yhdistyvät kaiuttimeen heti kun ne kytketään päälle, joten automaattinen liitäntäominaisuus tekee käytöstä helppoa ja vaivatonta. Sekä itse laite että mikrofonit on varustettu USB-C-porteilla, joiden kautta laitteen lataaminen tapahtuu.

 

Celly Partymic2 on ostettavissa vain Telia Kaupoista. Tarkista saatavuus tuotteen myyntisivuilta.

 

Löytyisikö sinulla käyttöä tällaiselle kaiuttimelle? Voisin kuvitella että tämä kiinnostaisi niin perheen pienimpiä kuin isompiakin artistin alkuja. Minkä biisin itse vetäisit? 🎤

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa