Esittely

Esittelyssä Emporia senioripuhelimet

  • 4 April 2024
  • 0 kommenttia
  • 236 katselukertaa
Esittelyssä Emporia senioripuhelimet
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Puhelinvalikoimamme kasvaa, sillä valikoimastamme löytyy nyt myös Emporian senioripuhelimia. Emporian puhelimet on suunniteltu yksinkertaisiksi ja helppokäyttöisiksi, jotta ne olisivat mahdollisimman käyttäjäystävällisiä. Tyypillistä näille puhelinmalleille on helppo käyttöliittymä, suuret näppäimet, selkeä näyttö, hätäpainike joka mahdollistaa nopean yhteyden hätänumeroihin sekä kuulolaiteyhteensopivuus. Ne on suunniteltu henkilöille, jotka ovat vähemmän tuttuja nykyteknologian kanssa, sekä sellaisille joilla on haasteita kuulon tai näön kanssa. Tutustutaan seuraavaksi valikoimaamme tulleisiin malleihin, Emporia Pure, Simplicity, Simplicity Glam, Smart 5 Mini, Smart 6 ja Touch Smart 2 -malleihin. 

 

Emporia Pure


Emporia Pure 4G on sinulle, joka haluat soittaa ja vastaanottaa puheluita helposti ja haluat ottaa puhelimella myös kuvia. Suuren ja selkeän näytön ansiosta saat selkeän kuvan kaikesta näytöllä olevasta. Puhelimen oikeassa reunassa on näppäinpylväs, josta pääset käsiksi taskulamppuun, kameraan ja hälytyksiin. Päälle/Pois -kytkin sijaitsee myös saman pylvään alareunassa. Valmistajan mukaan laitetta on mukava pitää kädessä, sillä siinä on liukumaton takaosa. Muotoilultaan se on vähän leveämpi, muistuttaen perus älypuhelinta. Takaosassa on hätäpainike, johon voit määrittää enintään viisi yhteystietoa. Jos painat hätäpainiketta, siirtyy puhelin automaattisesti handsfree-tilaan ja äänenvoimakkuus menee täysille, kun yhteys hätäyhteyshenkilöön on muodostettu. Varoitusääni ilmoittaa kaikille lähistöllä oleville, että tarvitset apua. Hätäpuhelutoiminteen voit myös halutessasi ottaa pois käytöstä. Mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia ovat lisäksi erittäin voimakkaat värinähälytykset, säädettävä luurin äänenvoimakkuus, Bluetooth-yhteys, LED-taskulamppu ja laskin. Jos tykkäät kuvaamisesta, on kuvien tallennustilaa mahdollista laajentaa jopa 8 Gt:n SD-kortilla. Puhelimen mukana tulee myös kätevä latausteline, joka varmistaa, että puhelin pysyy aina ladattuna. Näin saat myös puhelimelle kiinteän paikan kotioloihin. Myyntipakkaus sisältää puhelimen ja lataustelakan lisäksi USB-A-USB-C-kaapelin, irroitettavan akun, kaksi takakantta hätäpainikkeella ja ilman sekä suomenkielisen käyttöoppaan.

 

Emporia Pure -mallissa on suuri ja selkeä näyttö.

 
Emporia Simplicity ja Emporia Simplicity Glam


Emporia Simplicity ja Emporia Simplicity Glam -mallit ovat nimensä mukaisesti yksinkertaisia käyttää ja tarkoitettu siihen mihin puhelin on suunniteltu, soittamiseen ja puheluiden vastaanottamiseen. Puhelimen takaosassa on Emporian patentoitu hätäpuhelutoiminto, jonka avulla voit soittaa apua nopeasti ja helposti ennalta määriteltyyn numeroon. Se on IP54-luokiteltu, joten laite on suojattu pölyltä ja roiskeilta. Kameraa näissä malleissa ei ole, mutta muita ominaisuuksia sitäkin enemmän, kuten herätyskello torkkutoiminnolla, värinähälytys, kalenteri, laskin ja LED-tilavalot. Kirjasinkoko on yksilöllisesti säädettävissä, joten tekstiä saa suurennettua oman tarpeen mukaan. Positiivista on myös se, että virtapainike on omana erillisenä näppäimenään. Näin esimerkiksi puhelun sulkeminen ei katkaise virtoja puhelimesta, jos painiketta erehtyy painamaan pidempään. Myyntipakkaukseen kuuluu puhelimen lisäksi tarvittavat laturit, kaapelit ja lataustelakka suomenkielistä käyttöopasta unohtamatta.  

Simplicity ja Simplicity Glam eroavat toisistaan lähinnä ulkonäöltään. Emporia Simplicity on perinteisemmän näköinen puhelin, joka levenee hieman ylöspäin, kun taas Simplicity Glam on simpukkapuhelin. Perusmallissa on pidempi valmiusaika sekä FM-radio, jota taas simpukkapuhelimessa ei ole. Onkin lähinnä makuasia, tykkääkö suljettavasta simppukkapuhelimesta vai perinteisemmän näköisestä muotoilusta. 

 

Emporia Simplicity on kuvassa vasemmalla ja Simplicity Glam -simpukkamalli on esitelty suljettuna ja avattuna. 

 

Emporia Smart 5 Mini 


Emporia Smart 5 Mini 4G on perinteinen älypuhelin ja suunniteltu sinulle, joka olet ehkä jo aiemmin käyttänyt älypuhelinta, arvostat moderneja ominaisuuksia ja haluat selkeän ja helppokäyttöisen puhelimen. Puhelin sisältää muista malleista tuttuja ominaisuuksia, kuten Emporian hätäpuhelunapin ja yhteensopivuuden M4/T4-kuulolaitteiden kanssa. Siinä on vakiona patentoitu interaktiivinen älysuojakuori, joka mahdollistaa puheluihin vastaamisen, lopettamisen sekä kameran ja taskulampun käytön kannen ollessa kiinni. Sinun ei siis tarvitse avata kantta vastataksesi puheluihin. Suuret ja helposti luettavat painikkeet helpottavat käyttöä. Puhelimessa on myös tuki lähimaksulle, joten kukkaron jäädessä kotiin voit maksaa puhelimella. IP54-sertifioinnin ansiosta puhelin ei hätkähdä pienestä roiskevedestä tai pölystä. Etu- ja takakameroilla voit ottaa niin selfiet kuin muotokuvatkin, makrokameraominaisuudella saat yksityiskohtaisempia otoksia ja yökuva ominaisuus helpottaa pimeässä kuvaamista. Puhelimella voit katsoa myös videoita ja viestiä WhatsApp -sovelluksen kautta. Laitteen mukana toimitetaan suomenkielinen painettu opas, joka sisältää paljon käyttövinkkejä. Myyntipakkauksen mukana toimitetaan puhelimen ja oppaan lisäksi akku, takakansi ilman hätäpainiketta, sekä USB-A-USB-C-kaapeli. Ja koska laite on kooltaan Mini, se mahtuu näppärästi housujen taskuun. Puhelimen pituus on vain 13,8 cm ja leveys 6,6 cm. Varsin pienikokoisesta kaverista on siis kyse!

 

Emporia Smart 5 Mini mahtuu vaikka farkun taskuun.


Emporia Smart 6 5G


Emporia Smart 6 5G on kooltaan normaalin älypuhelimen kokoinen ja myös muistuttaa perinteistä älypuhelinta. Valmistaja kertookin, että tässä mallissa moderni teknologia yhdistyy helposti käsiteltävään ja käyttäjäystävälliseen muotoiluun. Kolminkertainen pääkamera mahdollista niin makro-, muoto-, kuin yökuvauksetkin HD- ja automaattitilalla. NFC lähimaksut ja QR-koodin lukija kuuluvat puhelimen vakiovarusteisiin. Hätäpuhelutoiminto luo lisää turvallisuuden tunnetta, sillä hätäpainiketta painamalla voit ilmoittaa tilanteestasi tärkeille henkilöille. Interaktiivinen älysuojakuori suojaa puhelintasi naarmuilta ja mahdollistaa puheluihin vastaamisen ja lopettamisen kannen ollessa kiinni. Myös kamera ja taskulamppu toimivat älykuoren läpi. IP54-pöly- ja roiskevesisuojaus pitävät huolen siitä, että voit kuljettaa laitetta mukanasi haastavammissakin olosuhteissa. Valmiusaika on 360 tuntia ja puheaikaa riittää 600 minuutin ajaksi. Myös tämä laite on yhteensopiva M4/T4-kuulolaitteiden kanssa. Myyntipakkaukseen kuuluu puhelimen lisäksi takakansi älysuojakannella, vaihtoehtoinen- takakansi ilman hätäpainiketta, USB-A-USB-C-kaapeli, latausteline ja ja suomenkielinen käyttöopas. Huomioithan että pakkaus ei sisällä verkkovirtalaturia. 

 

Emporia Smart 6 myyntipakkaus sisältää älykuoren ja lataustelineen.

 

Emporia Touch Smart 2

 

Emporia Touch Smart 2 on sinulle, joka tykkäät simpukkamallin puhelimesta, haluat soittaa ja vastaanottaa puheluita helposti ja tykkäät ottaa myös kuvia. Touch Smart 2 -puhelinta voit hallita niin painikkeiden kuin kosketusnäytönkin avulla. Siinä on kahden megapikselin selfiekamera ja kahdeksan megapikselin pääkamera, joten kuvienkin ottaminen onnistuu niin halutessasi. Pikavalintapainikkeesta pääset suoraan halumaasi ennalta valittuun sovellukseen (WhatsApp, Telegram tai Signal) ja voit kätevästi viestiä läheistesi kanssa. Laitteesta löytyy myös puheavustin, LED taskulamppu, herätyskello torkkutoiminnolla, FM-radio ja kalenteri näin muutamia mainitakseni. Lisäksi Emporia hätäpuhelupainike on myös tämän mallin takakannessa. Puhelin kestää pölyä ja roiskeita, sillä siinä on IP54-vesitiiviysluokitus. Puheluun voit vastata helposti vain avaamalla kannen ja M4/T4 -kuulolaiteyhteensopivuus helpottaa kuulolaitteen kanssa puhuvia. Irroitettavan akun valmiusajan on kerrottu olevan 200 tuntia ja yhdestä latauksesta riittää puheaikaa 450 minuuttia. Myös tässä mallissa on suomenkielinen käyttöliittymä ja myyntipakkauksen mukana tulee painettu suomenkielinen käyttöopas. Pakkauksessa on lisäksi kuulokemikrofoni, USB-verkkovirtalaturi, USB-A-USB-C -kaapeli, lataustelakka, akku, kaksi takakantta hätäpainikkeella ja ilman, sekä Messenger-opaskirja. Puhelimen ostajat ovat kehuneet arvosteluissa tätä mallia helppokäyttöiseksi ja näyttöä riittävän suureksi myös huononäköiselle. 

 

Emporia Touch Smart 2 4G on käteen sopiva simpukkamalli. 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa