Esittely

Esittelyssä EPOS Adapt 360 -vastamelukuulokkeet

  • 5 August 2022
  • 0 kommenttia
  • 21 katselukertaa
Esittelyssä EPOS Adapt 360 -vastamelukuulokkeet
Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +13

EPOS Adapt 360 -kuulokkeet ovat korkealaatuiset stereokuulokkeet, jotka ovat suunniteltu yhdessä Sennheiserin kanssa. Adapt 360 -kuulokkeet ovat Microsoft Teams -sertifioitu, ja niistä löytyy oma painike Teamsin toiminnallisuuksia varten. Voit esimerkiksi liittyä Teams-palaveriin yhdellä napin painalluksella, vaikka et olisi juuri sillä hetkellä tietokoneen tai puhelimen ääressä. Kuulokkeet ovat myös UC-optimoidut. UC tulee sanoista Universal Communication. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kuulokkeet on optimoitu käytettäväksi softphone-puhelimien kanssa. UC-optimoidut kuulokkeet tarjoavat myös plug-and-play-asennuksen, joten voit aloittaa niiden käytön helposti ilman erillisiä ohjelmien asenteluja. Monissa malleissa on myös lisäominaisuuksia, kuten mahdollisuus puheluiden vastaamiseen etänä tai monipisteyhteys, kuten näissäkin kuulokkeissa on.
 

EPOS Adapt 360 mahdollistaa työskentelyn kiireisessäkin ympäristössä

 

EPOS Adapt 360 -vastamelukuulokkeet tarjoaa sinulle korkealaatuisen äänen ja minimoi esimerkiksi toimistolla tai matkustaessa aiheutuvan taustamelun, jotta voit täysin keskittyä työhön tai musiikin kuunteluun. Monipisteliitäntä mahdollistaa kuulokkeiden yhdistämisen samanaikaisesti mihin tahansa kahteen Bluetooth-laitteeseen. Voit myös vaihtaa näiden laitteiden välillä helposti, joten tarvittaessa pystyt vastaanottamaan näppärästi puhelun vaikkapa kesken elokuvan katselun. Kuulokkeista löytyy lisäksi TalkThrough-painike, jonka avulla voit puhua esimerkiksi vieressäsi olevan kollegasi kanssa ilman, että sinun tarvitsee ottaa kuulokkeita pois päästä.

 

Kuulokkeiden lataus tapahtuu mukana tulevalla USB-C-kaapelilla ja sen lataaminen täyteen kestää noin kaksi ja puoli tuntia. Yhdellä latauksella akku kestää jopa 46 tuntia yhtäjaksoista toistoa, kun vastamelutoiminto eli ANC on pois päältä. Puheluita voit puhua jopa 39 tuntia ANC:n ollessa pois päältä. Jos haluat uppoutua täysin musiikin kuunteluun tai töihin ja käytät vastamelutoimintoa, saat yhtäjaksoista kuunteluaikaa noin 30 tuntia ja puheaikaa noin 28 tuntia. 

 

Kuulokkeissa on arvostelujen mukaan erinomainen ANC-tekniikka. Adapt 360 saa kiitosta myös tyylikkäästä muotoilustaan ja mukavuudestaan. Vaikka kuulokkeissa ei ole erillistä mikrofonia, vaan kaksi sisäänrakennettua mikrofonia, on näiden kuulokkeiden mikrofoni saanut paljon kiitosta selkeästä äänestä. Kuulokkeiden minimalistisen ja kompaktin muotoilun ansiosta voit taittaa kuulokkeet ja sujauttaa ne kantopussiin, kun et käytä niitä. Vaikka kuulokkeet ovat suunniteltu ensisijaisesti toimistolle tai kotikonttorille, niin kuulokkeet mahdollistavat käyttäjälle myös erinomaisen äänimaailman musiikin kuuntelua varten.

 

Voit liittää kuulokkeet useilla eri tavoilla haluamaasi äänilähteeseen. Pakkauksen mukana toimitetaan kaikki kaapelit ja tarvikkeet: USB-kaapeli, 3,5 mm:n äänikaapeli ja jopa erillinen Bluetooth-sovitin. Näitä kuulokkeita on vaikea olla suosittelematta, sillä ne sopivat niin toimistolle kuin musiikin kuunteluunkin. Jos kuulokkeiden ensisijainen käyttöpaikka on esimerkiksi kuntosali, niin siinä tapauksessa katsoisin muita vaihtoehtoja. Muussa tapauksessa uskon, että nämä kuulokkeet ovat yhdet parhaista tällä hetkellä.

 

 

Lue lisää:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa