Skip to main content

Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G -tabletti on Samsungin tablettien uusin lippulaivamalli. Laitteen suuren koon, S Pen -kynän sekä monipuolisten Galaxy AI -tekoälyominaisuuksien ansiosta se sopii monipuolisesti eri tarpeisiin viihdekäytöstä tehokkaaseen työskentelyyn. Tutustutaan tässä artikkelissa lisää tähän uutuustablettiin!

 

Tilaa Samsung Galaxy Tab S10 Ultra -tabletti 19.1.2025 mennessä ja saat kaupan päälle Book Cover Keyboard Slim -suojakotelon (arvo noin 229,90 €). Tarjouksen lunastamiseksi ostos tulee rekisteröidä Members-sovelluksessa. Lue lisää verkkokaupasta.

 

Paranneltu kestävyys mahdollistaa Galaxy Tab S10 Ultran käytön erilaisissa ympäristöissä

 

Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G -tabletissa on kookas, kannettavien tietokoneiden kokoluokassa oleva 14,6 tuuman Dynamic AMOLED 2x -näyttö 930 nitin enimmäiskirkkaudella. Näyttö mukautuu ja säätää kirkkautta automaattisesti ympäristönsä mukaan, jolloin työskentelyäsi ei häiritse vaikka olisit auringonpaisteessa. Lisäksi sen High Brightness -tila ja Vision Booster aktivoituvat, jos käytät tablettiasi erityisen kirkkaassa ympäristössä. Erilaisissa olosuhteissa työskentelyä helpottaa myös näytön Anti Reflection -heijastuksenestopinnoite, jota ei sarjan malleissa ennen ole nähty. Tabletin näyttö toistaa myös kaikki värit laitevalmistajan mukaan kirkkaina, tehden esimerkiksi mustasta mustan, ja valkoisesta puhtaan valkoisen.

Laitevalmistaja kertoo Galaxy Tab S10 Ultrassa olevan tehokas ja nopea MediaTek Dimensity 9300+ -prosessori, joka varmistaa sen, että tabletti pysyy mukana vauhdikkaammissakin peleissä, ja siirtymät eri toiminteiden välillä sujuvat sulavasti. Galaxy S10 -sarjan tabletit ovat nyt ensimmäiset tabletit, jotka ovat suoraan varusteltu Galaxy AI -tekoälytoiminnoilla. MediaTek Dimensity 9300+ -prosessori onkin suunniteltu toimimaan tehokkaasti yhdessä niiden kanssa. Aiempaa suurempi Vapor Chamber -jäähdytysjärjestelmä jäähdyttää tehokkaasti laitetta pidemmissäkin pelisessioissa ja sarjamaratoneissa, jotta laitteesi pysyy toimintakykyisenä kovemmassakin käytössä.

Galaxy Tab S10 Ultra on muotoilultaan aikaisempia tablettimalleja hitusen ohuempi. Sen paranneltu Armor Aluminium -runko on Samsungin mukaan kestävämpi kuin koskaan, eikä sen näin ollen pitäisi kavahtaa iskujakaan. Lisäksi pölyn- ja vedenkestävyydestä kertova IP68-luokitus kertoo laitteen kestävän upotuksen myös makeaan veteen. Vedenkestäviä tabletteja ei ole markkinoilla montaa, mutta Galaxy Tab S10 Ultra on yksi niistä.

 

Galaxy AI -tekoälytoiminnot helpottavat arkea ja työskentelyä

 

Samsung Galaxy Tab S10 5G -tabletti soveltuu ominaisuuksiensa puolesta monipuolisesti erilaisiin käyttötarpeisiin. Sen suurelle näytölle optimoidut Galaxy AI -tekoälytoiminnot auttavat sinua erilaisissa käännöksissä, laskelmissa ja luonnosten viimeistelyissä. Luonnostelua vaativiin töihin tabletin mukana tuleva S Pen -kynä on lisäksi erinomainen työväline. Sen avulla voit kirjoittaa ja navigoida tarkasti suurella näytöllä, ja se soveltuu myös muihinkin erityistä tarkkuutta vaativiin töihin. Saat kynän painiketta napauttamalla myös nopeasti tekoälysovellusvalikon esiin, ja kun et enää S Pen -kynää tarvitse, sille löytyy magneetilla kiinnittyvä säilytysalusta tabletin takaa.

Tabletin Galaxy AI -ominaisuudet taipuvat moneen ja helpottavat arkeasi niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Voit esimerkiksi saada eri teksteistä näppärästi valmiita tiivistelmiä, tai kääntää niitä eri kielille. Nämä onnistuvat laitevalmistajan mukaan myös pdf-tiedostoille! Lisäksi Galaxy AI:n Note Assist -toiminto on Samsungin mukaan kuin henkilökohtainen avustajasi. Voit pitää sen avulla sinulle tärkeitä ja tähdellisiä asioita paremmin silmällä ja selkeästi jäsenneltynä. Note Assist luo myös puolestasi nopeasti erilaisia yhteenvetoja, joiden avulla voit lajitella tiedot entistä helpommin.

Samsung Galaxy Tab S10 Ultra -tabletilla videopalaverit onnistuvat laitteen edestä löytyvillä 12 MP:n etukameralla, sekä 12 MP:n laajakulmakameralla. Myös tabletin takapuolelta löytyvät 13 MP:n takakamera, sekä 8 MP: ultralaajakulmakamera mahdollistavat hetkien tarkan taltioinnin niin kuvina kuin videoinakin. 4K-videoita saat kuvattua myös etukameralla, ja se tekeekin tabletista hyvän työskentelyvälineen myös esimerkiksi tubettajille ja muille sisällöntuottajille.

 

Pitkä akunkesto mahdollistaa peli- ja elokuvaillat paikasta riippumatta

 

Samsung Galaxy Tab S10 -tabletissa on tehokas 11 200 mAh akku, joka tarjoaa pitkän käyttöajan ilman jatkuvaa lataamista. Voit siis työskennellä ja toteuttaa itseäsi, vaikka olisit pidempäänkin tien päällä ilman pistokkeita tai latureita. Esimerkiksi videoiden katselemiseen Samsung kertoo akun kestävän jopa 16 tunnin ajan. Kun akku uhkaa loppua, saat 45 W pikalatauksella akun täyteen nopeasti.

Pitkän akunkeston lisäksi sarjojen katseluun ja pelien pelaamiseen vaikuttaa positiivisesti myös Galaxy AI -tekoälyominaisuudet. Tekoäly optimoi värit, valon ja sävyt jotta pelit ja elokuvat tuntuvat ja näyttävät entistä vaikuttavimmilta. Tabletista löytyy lisäksi Dialogue Booster -toiminto, jolla voit vahvistaa puheääntä erottumaan paremmin taustaäänistä. Voit nauttia elokuvista, sarjoista ja musiikista äänen mukautuessa ympäristön hälyyn. Tällainen ominaisuus on erinomainen esimerkiksi suomalaisia elokuvia katsoessa, joissa taustahäly ja -musiikki saattavat helposti peittää puheäänet ja osa dialogista voi mennä pahimmassa tapauksessa ohi. 

Tällä hetkellä Galaxy Tab S10 Ultra -tabletin kaupan päällisenä saat Samsung Book Cover Keyboard Slim -näppäimistön. Sen ansiosta tabletistasi tulee entistä enemmän läppärin kaltainen, ja pystyt tarvittaessa nopeasti kirjoittamaan pitkiäkin asiakirjoja ja töitä, joita olisi hidasta tabletin kosketusnäytöllä toteuttaa. Lisäksi näppäimistön AI Key -painikkeen kautta pääset näppärästi Bixby- tai Google Gemini -tekoälyavustajiin käsiksi. 

Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G on verkkokaupastamme saatavilla harmaana. Kurkkaa vielä alla oleva esittelyvideo Galaxy Tab S10 -sarjasta, jossa esitellään mm. S Penin käyttöä ja Galaxy AI -ominaisuuksia. Mihin sinä näitä ominaisuuksia hyödyntäisit? 

 

 

Tekniset tiedot:

 

Näytön koko

14,6”

Mitat ja paino

208,6 x 326,4 x 5,4 mm / 723 g

Näytön tarkkuus

2960 x 1848 px

Virkistystaajuus

120 Hz

Paneeli

Dynamic AMOLED 2x

Anti Reflection

Suoritin

MediaTek Dimensity 9300+

Tallennustila

256 Gt

Keskusmuisti

12 Gt

Muistikorttipaikka

microSD, jopa 1,5 Tt

Audio

AKG nelikaiutin

Liitännät

USB-C, Bluetooth 5.3, WiFi 7

SIM-kortin lukumäärä ja -tyyppi

Dual-SIM + nano-SIM, eSIM

Akun kapasiteetti

11 200 mAh

Sormenjälkilukija

Näytön sisäänrakennettu sormenjälkitunnistin

IP-suojaus

IP68

Myyntipakkauksen sisältö

Galaxy Tab S10 Ultra 5G, S Pen, USB-C-datakaapeli, SIM-kortin poistotyökalu ja pika-aloitusopas

Takuu

24 kk

 

Lue lisää:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa