Esittely

Esittelyssä Garmin Forerunner 255 Music ja 255S Music -urheilukellot

  • 26 February 2024
  • 0 kommenttia
  • 203 katselukertaa
Esittelyssä Garmin Forerunner 255 Music ja 255S Music -urheilukellot
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Garmin Forerunner 255 Music ja Garmin Forerunner 255S -urheilukellot on suunniteltu tuomaan sinulle tarvitsemiasi tietoja sekä työkaluja, joiden avulla voit matkata kohti harjoitus- ja terveystavoitteitasi. Tässä artikkelissa kerron sinulle näiden kellojen ominaisuuksista ja miten kello on hyvänä apuna sekä motivaattorina päivittäisen hyvinvointisi seuraamisessa että ylläpitämisessä. 
 

Pääset aloittamaan päiväsi oikealla asenteella aamuraportin avulla, jossa on hyödynnetty Firstbeat Analytics -tiimin kehittämää teknologiaa. Saat yleiskatsauksen unesi laadusta, palautumisesta, sykevälivaihtelustasi sekä edellisen päivän harjoitustiedoista, jotka auttavat suunnitelemaan tulevaa päivääsi terveytesi ja hyvinvointisi edistämiseksi. Näet myös päivän sään, jonka perusteella voit valita onko keli sopiva ulkoiluun tai olisko kenties parempi suunnata sisäharjoittelun pariin. Garmin Connect -älypuhelinsovelluksen avulla saat harjoittelusi optimointiin päivittäisiä harjoitusehdotuksia, jotka mukautuvat suorituskykyysi ja palautumiseesi perustuen. Sovelluksen avulla voit myös tarkastella terveys- ja kuntotietojasi, pitää yhteyttä muihin käyttäjiin, osallistua haasteisiin ja ladata mukautettuja kellotauluja sekä sovelluksia Connect IQ -kaupasta.

Kellossa on monipuolisia harjoituksia, joita löytyy yli 30 erilaista. Voit suunnitella harjoituksesi päivittäisten kellon ehdotusten sekä reittitietojen avulla, jotka perustuvat aiempiin mittaustietoihin ja jo käyttämiisi harjoituksiin. Voit siirtyä suorituksesta toiseen yhdellä painalluksella, mikä tekee harjoittelusta sujuvaa. Pääset myös halutessasi treenaamaan ammattivalmentajien ohjauksessa ja tämä kello tarjoaakin siihen liittyviä maksuttomia harjoitusohjelmia mm. eri juoksumatkoille, kuten 5000 ja 10000 metrin juoksuun sekä puolimaratonille. Kello mukauttaa ne yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti. Voit vaihtaa lajien välillä käyttämällä sisäänrakennettuja triathlon-, duathlon-, yhdistelmäharjoitus- ja uintijuoksuprofiileja. Lisäksi voit luoda omia mukautettuja monilajiprofiileja, mikä tarjoaa joustavuutta ja räätälöityjä harjoitusmahdollisuuksia. Tämä kello sopiikin harjoitusominaisuuksiltaan niin aloitteleville kuntoilijoille kuin kokeneillekin urheilijoille.

 

Garmin Forerunner 255 Music ja 255S -urheilukelloon on saatavilla lisätarvikkeita, joilla viimeistelet treenisi. 

 

Virtaviivaisen muotoilun ja kevyen rakenteen ansiosta tämä urheilukello on lähes huomaamaton ranteessasi. Sen kestävät materiaalit, kuten Corning Gorilla Glass 3 -lasi ja silikoninen hihna tekevät siitä hyvän vaihtoehdon kaikenlaiseen toimintaan. Valmistaja lupaa tälle urheilukellolle pitkän akunkeston, joka on jopa 14 päivää älykellotilassa ja 30 tuntia GPS-tilassa. Näin voit keskittyä täysin harjoitteluun ilman keskeytyksiä koska kello ei vaadi tiheää latailua. 

Tämä urheilukello tarjoaa monipuolisia hyvinvoinnin seurantaominaisuuksia, jotka auttavat sinua pitämään huolta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi. Urheilukellon sisäänrakennettu sykemittari seuraa jatkuvasti sykettäsi, jopa uidessasi. Se hälyttää, jos sykkeesi nousee liian korkealle tai laskee liian alas levon aikana, auttaen sinua tunnistamaan mahdolliset terveysongelmat tai ylikuormitustilanteet. Tehominuutit-toiminto ilmaisee milloin ja mistä suorituksista olet niitä kerännyt, auttaen sinua seuraamaan aktiivisuuttasi ja liikkumistasi päivän aikana. Urheilukello seuraa päivittäistä stressitasoasi ja tarjoaa rentoutumismuistutuksia stressaavina hetkinä.

 

 

Body Battery -energianseuranta mittaa kehosi energiatasoa seuraamalla sykevälivaihtelua, stressiä, unta ja muita tietoja. Näin voit optimoida kehon energian käytön ja lepoajan, mikä auttaa parantamaan suorituskykyäsi ja ehkäisemään ylikuormitusta. Kello seuraa unen eri vaiheita ja tarjoaa yksityiskohtaiset raportit unen laadusta sekä palautumisestasi ja saat näin tarkempaa tietoa unestasi. Tämä auttaa sinua valmistautumaan paremmin seuraavaan päivään ja optimoimaan harjoittelusi. Kello tunnistaa automaattisesti torkkusi ja antaa sinulle tietoa niiden hyödyllisyydestä kehollesi, auttaen sinua optimoimaan lepoaikasi ja parantamaan palautumistasi. Pulssioksimetri seuraa veren happisaturaatiotasoa, mikä tukee edistynyttä unen tarkkailua ja sopeutumista esimerkiksi korkeisiin paikkoihin kuten vuoristoon.

Health Snapshot -ominaisuus mahdollistaa keskeisimpien terveystietojen tallennuksen (syke, sykevälivaihtelu, pulssioksimetrilukema, hengitys ja stressitaso) ja luo niistä raportin jaettavaksi Garmin Connect -sovellukseen, mikä auttaa sinua seuraamaan terveytesi kehitystä myös pitkällä aikavälillä. Urheilukello mahdollistaa kuukautiskierron seurannan ja tarjoaa hyödyllisiä tietoja naisen terveydestä kuten oireiden kirjaamisen ja liikunta- sekä ravitsemusvinkkejä.

Pysy yhteyksissä joka askeleella - kellon käyttäjille on tarjolla monipuolisia mahdollisuuksia pysyä liikkeessä ja yhteyksissä ympäröivään maailmaan. SatIQ-tekniikka takaa tarkan paikannuksen kaikissa ympäristöissä ja varmistaa että olet aina oikealla tiellä sekä se optimoi samalla laitteen akunkeston. Musiikin on sanottu tuovan lisämotivaatiota ja boostia harjoitteluun. Voitkin nauttia lempimusiikistasi suoraan ranteestasi lataamalla jopa 500 kappaletta Spotify-, Deezer- tai Amazon Music -tililtäsi. Kätevän Garmin Pay -lähimaksuratkaisun avulla voit maksaa ostoksesi nopeasti ja helposti suoraan kellon avulla, vapauttaen sinut kantamaan mukana ylimääräisiä maksuvälineitä. Älykkäiden ilmoitusten avulla pysyt ajan tasalla sähköposteista, tekstiviesteistä ja hälytyksistä suoraan ranteestasi. Voit jopa vastata tekstiviesteihin, jos käytössäsi on Android-puhelin.

Hätätilanne- ja tapahtumantunnistustoiminnot lähettävät sijaintisi hätäyhteyshenkilöillesi, jos tunnet olosi uhatuksi tai kellon havaitsee poikkeuksellisen tapahtuman. Lisäksi LiveTrack-ominaisuuden avulla voit jakaa reaaliaikaisen sijaintisi ystäviesi ja perheesi kanssa.

 

 

Molempia malleja on verkkokaupastamme saatavilla sekä mustana että vaaleanharmaana. Myyntipakkaus sisältää kellon lisäksi lataus-/datakaapelin sekä oppaat. Garmin Forerunner 255 Music ja 255S Music -urheilukellojen tekniset eroavaisuudet löydät ao. taulukosta. Kaikki tekniset ominaisuudet voit tarkistaa verkkosivuiltamme

 

  255S Music 255 Music
PIKAKIINNITTEISET HIHNAT Kyllä (18 mm) Kyllä (22 mm)
KOTELON KOKO, L X P X K

41 x 41 x 12,4 mm

ranne 110–175 mm

45,6 x 45,6 x 12,9 mm

ranne 130–205 mm

PAINO 39 g 49 g
NÄYTÖN KOKO, LXK Halkaisija 27,5 mm (1,1 tuumaa) Halkaisija 33 mm (1,3 tuumaa)
NÄYTÖN TARKKUUS, LXK 218 x 218 kuvapistettä 260 x 260 kuvapistettä
AKUNKESTO Älykellotila: enintään 12 päivää
Vain GPS -GNSS-tila: enintään 26 tuntia
Kaikkien järjestelmien GNSS-tila ja musiikki: enintään 5,5 tuntia
Kaikkien järjestelmien GNSS-tila: enintään 20 tuntia
Kaikkien järjestelmien GNSS ja monikaista: enintään 13 tuntia
Katso tiedot

Älykellotila: enintään 14 päivää
Vain GPS -GNSS-tila: enintään 30 tuntia
Kaikkien järjestelmien GNSS-tila ja musiikki: enintään 6,5 tuntia
Kaikkien järjestelmien GNSS-tila: enintään 25 tuntia
Kaikkien järjestelmien GNSS ja monikaista: enintään 16 tuntia
Katso tiedot


Mikä on mielestäsi tärkein urheilukellon ominaisuus ja löytyykö se tästä esittelemästäni kellosta? 

 

Lue myös: 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa