Esittely

Esittelyssä Garmin Lily 2 -älykello

 • 26 January 2024
 • 0 kommenttia
 • 154 katselukertaa
Esittelyssä Garmin Lily 2 -älykello
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +13

Garmin on tällä hetkellä yksi suosituimmista älykellovalmistajista. Sen laajasta valikoimasta löydät itsellesi tarpeisiisi sopivan kellon, olit sitten urheilija, kuntoliikkuja tai ihan vain omasta hyvinvoinnistasi kiinnostunut. Etenkin naisille suunnattu Garmin Lily -mallisto on saanut nyt jatkoa, sillä Garmin Lily 2 -älykello on julkaistu ja tilattavissa verkkokaupastamme. Lily-malliston ominaispiirteiksi sanoisin kauniin ja siron ulkomuodon, jonka ansiosta kello sopii niin urheiluun, arkeen kuin juhlaankin! Kellon mainitsemisen arvoiset ominaisuudet eivät rajoitu kuitenkaan pelkästään ulkonäköön. Tutustuaan tässä artikkelissa lisää mitä kaikkea tähän uutuuskelloon kätkeytyykään.

 

Garmin Lily 2 - siro älykello arkeen ja juhlaan

 

Garmin Lily 2 -älykello on sirokokoinen ja sen näyttöä ympäröi metallinen kellorunko. Itse näyttö on 16-tasoista harmaansävyä toistava nestekidenäyttö, jota suojaa naarmuilta ja kolhuilta puhelimistakin tuttu Corning Gorilla Glass 3 -lasi. Itse kellon linssi on lepotilassa hennosti kuvioitu, tuoden hieman erilaisen säväyksen kellon ulkonäköön. Näyttö toimii kosketuksella, ja saat sen heräämään eloon joko näyttöä napauttamalla, tai rannetta kääntämällä. Kellon muutkin toiminteet ovat käytössäsi kosketuksen avulla.

Verkkokaupastamme Lily 2 -älykello on tilattavissa kullan tai lilan värisellä silikonihihnalla, mutta voit vaihtaa siihen myös muita 14 mm:n pikakiinnitteisiä kellohihnoja sen mukaan, mikä soveltuu tyyliisi parhaiten. Garmin Lily 2 -älykello on vedenkestävä, sillä sen 5 ATM -vedenpitävyysluokituksella pystyt niin uimaan, kuin myös käymään suihkussa kelloa riisumatta. 

 

Monipuolisista ominaisuuksista virtaa arkeen

 

Garmin Lily 2 -älykellossa on monia erilaisia toiminteita joiden avulla voit seurata omaa liikkumistasi sekä hyvinvointiasi. Se seuraa päivän aikana esimerkiksi askelmäärääsi, kalorinkulutusta, sekä tehominuutteja. Garmin Lily 2 -kelloon on sisäänrakennettu 18 urheilusovellusta kuten jooga ja voimaharjoittelu. Jos olet innokas tanssija, pystyt kytkemään kelloon päälle erilaisten tanssityylien seurannan Zumba-ohjelmasta Afrobeatin ja Bollywoodin kautta esimerkiksi hip-hoppiin! Garminin muistakin kelloista tuttu Body Battery -energiatasonseuranta auttaa sinua ymmärtämään milloin kehosi on valmis uuteen treeniin, ja milloin kaipaat puolestasi lepoa ja palautumista. Lisäksi liikehälytykset auttavat sinua pitämään kehosi liikkeessä tasaisesti koko päivän ajan.

Unenlaatua pääset seuraamaan, ja mahdollisesti myös parantamaan unenlaadun pisteytyksen avulla. Laite seuraa unen eri vaiheita, sekä sykettä ja stressitasoa. Saatat jonkun aikaa kelloa käyttäessäsi alkaa huomaamaan omissa tekemisissäsi ja saaduissa unipisteissä tiettyjä kaavoja, joihin huomiota kiinnittämällä pystyt varmistamaan itsellesi levollisemmat ja syvemmät unet. Pulse Ox -toiminne puolestaan mittaa happisaturaatiota ja hengitystahtia. Näiden lisäksi Lily 2 -älykello laskee myös kuntoikäsi, sekä seuraa stressitasojasi. Naisille hyödyllisiä ominaisuuksia ovat myös kuukautisten tai mahdollisen raskauden seuranta.

 

Kattavat yhteysominaisuudet tuovat turvaa arkeen

 

Yhdistämällä Lily 2 -älykellon Android-tai iOS-puhelimeesi, saat jatkossa kaikki puhelimeen tulevat ilmoitukset myös kelloosi. Pystyt kellosta tarkistamaan esimerkiksi saapuvat tekstiviestit, sekä puhelut- ja kalenterimuistutukset. Jos sinulla on Android-puhelin, pystyt myös vastaamaan sinulle tulleisiin tekstiviesteihin kellostasi löytyvillä valmiilla mallivastauksilla. Lisäksi yhdistäessäsi kellon älypuhelimen GPS-toimintoon, pystyt seuraamaan tarkemmin ulkoilmassa tehtyjä kävely-, pyöräily- sekä juoksulenkkejäsi. Yhtenä ominaisuutena Lily 2 -kellosta mainittakoon myös hätäilmoitus. Jos kello havaitsee sinun mahdollisesti joutuneen vaaratilanteeseen, läheisesi saavat siitä itselleen hälytyksen omaan laitteeseensa. Ilmoitukseen on merkattu reaaliaikainen sijaintisi, jotta läheiset tietävät heti missä olet ja pystyvät tarvittaessa hälyyttämään apua. 

Laitevalmistajan mukaan Lily 2 -kellon akku kestää viisi vuorokautta. Näin ollen pystyt huoletta keskittymään treenaamiseen ja oman hyvinvointisi seuraamiseen ilman huolta siitä, että kelloa täytyisi joka välissä olla lataamassa. 

 

Tekniset tiedot 

 

 • Näyttö: 25,4 mm x 21,3 mm, 16-tasoinen harmaansävy
 • Resoluutio: 240 x 201
 • Näytön tyyppi: TFT LCD
 • IP-luokitus: 5 ATM, kestää 50 metrin syvyyttä vastaavaa painetta
 • Yhteydet: Bluetooth®
 • Muisti/historia: 7 ajoitettua suoritusta, 14 päivän aktiivisuuden seurantatiedot
 • Älypuhelimien yhteensopivuus: iPhone, Android
 • Lataustapa: Garminin pidikelaturi
 • Paino: 24,4 g
 • Ranneke: Silikoni, sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 110–175 mm
 • Myyntipakkauksen sisältö: Lily 2, lataus-/datajohto, käyttöohjeet

 

Tilaa Garmin Lily 2 Telian verkkokaupasta

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa