Esittely

Esittelyssä Garmin Venu 3 ja Venu 3S -älykellot

  • 8 September 2023
  • 0 kommenttia
  • 1679 katselukertaa
Esittelyssä Garmin Venu 3 ja Venu 3S -älykellot
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Garmin julkisti hetki sitten syksyn kellomallinsa, ja tämän myötä valikoima lisääntyy uusilla Venu 3 -sarjan kelloilla. Mallinimeltään ne ovat Garmin Venu 3 ja Garmin Venu 3S. Ne on suunniteltu tukemaan päivittäistä hyvinvointia ja liikuntasuoritusten saavuttamista. Merkittävimmät parannukset koskevat unenseurantaa, sykeanturia ja akunkestoa. Kelloon on lisätty myös muutamia uusia harjoitteita.

 

Mitä eroa mallien välillä?

 

Ulkonäkö ja koko: Suurin ero mallien välillä on niiden ulkonäkö. Venu 3 on runkokooltaan aavistuksen isompi ja ehkä hieman maskuliinisemman näköinen. Kyseinen kellomalli on saatavilla myös hopeisella kellokehyksellä ja valkoisella rannekkeella, jolloin ulkoasu on aavistuksen keveämmän näköinen, ja istuu omasta mielestäni paremmin myös kapeampaan ranteeseen. Venu 3S -mallin runko on neljä millimetriä kapeampi ja kellokehyksessä on kolme eri värivaihtoehtoa, musta, kulta ja hopea. Rannekkeissa on yhteensä viisi erilaista värivaihtoehtoa, joten valikoimaa riittää jokaisen tyyliin sopivaksi.

 

Akunkesto: Venu 3 -mallissa akunkesto yltää älykellotilassa enintään 14 päivään ja GPS-tilassa 26 tuntiin. Venu 3S -tilassa akku kestää älykellotilassa 10 päivää ja GPS-tilassa 21 tuntia.

 

Näyttö: Koska kellot ovat erikokoisia, on myös näytön koossa eroja. Venu 3 -mallin näyttö on 1,4” ja tarkkuus 454 x 454 pikseliä, kun taas Venu 3S:ssä on 1,2” näyttö ja 390 x 390 tarkkuus.

 

Kokonaisvaltainen hyvinvoinnin seuraaja

 

Molemmat älykellot on varustettu kattavilla ominaisuuksilla aktiivisuuteen ja hyvinvointiin liittyen. Ne sisältävät yli 30 esiladattua GPS- ja sisälajisovellusta, lajeina muun muassa kävely, juoksu, pyöräily, allasuinti ja uutuutena myös mittaus pyörätuolin käyttäjille. Harjoitusvaikutus kertoo miten kukin harjoitus vaikuttaa kehoosi ja paljonko tarvitset palautumisaikaa suorituksen jälkeen. Juoksijoita ilahduttaa varmasti Garmin-valmentaja -ominaisuus, jonka myötä saat maksuttomia mukautettavia 5 000 ja 10 000 metrin sekä puolimaratonin harjoitusohjelmia ammattilaisvalmentajilta. Voit luoda myös omia juoksu- ja pyöräilysuoritusten intervalliharjoituksia tai muita omia harjoituksiasi Garmin Connect -sovelluksessa, ja lähettää niitä suoraan kelloosi. Perinteinen aktiivisuuden seuranta on toki edelleen tärkeä ominaisuus. Monet haluavatkin seurata päivittäisiä askeleita ja kulutettuja kaloreita, tai kiivettyjä kerroksia. Kuntoikä-ominaisuuden avulla arvioit kuntotasoasi verrattuna todelliseen ikääsi, jos sellainen tieto sinua kiinnostaa.

Hyvinvoinnin seurannassa apunasi on Body Battery -energianseuranta, josta näet energiatasosi päivän aikana. Saat tietoa unen, päiväunien, päivittäisen toiminnan ja stressin vaikutuksesta energiatasoosi. Aamuraportti kertoo sinulle yleiskatsauksen unestasi, palautumisestasi, päivän kalenteritapahtumista ja sykevälivaihtelun tilasta. Raporttia voit itse mukauttaa niillä tiedoilla, jotka koet tärkeäksi. Uutena ominaisuutena kellossa on nyt torkkujen tunnistus. Näet mitä hyötyä niistä on kehollesi ja mikä niiden ihanteellisin aika ja kesto on. Pulssioksimetrin mittauksen avulla voit seurata veren happipitoisuutta niin hereillä kuin nukkuessasi ja sykkeenmittaus tarkkailee sykettäsi jatkuvasti, joten voit tarkistaa sen milloin tahansa. Kiireistä elämää rauhoittavia ominaisuuksia ovat ohjatut meditointiharjoitukset, hengitysharjoitukset ja stressin seuranta -ominaisuus. Uusi Jetlag-opastus tarkkailee untasi matkoilla, ja kello kertoo henkilökohtaisia vinkkejä, kuinka voit vähentää jetlagia.

 

Älykkäät ominaisuudet helpottavat arkeasi

 

Kattavien terveys- ja urheiluominaisuuksien lisäksi saat kelloosi sähköposti- ja tekstiviestit sekä hälytykset, kun se on pariliitetty iPhone- tai Android-älypuhelimeen. Kun käytössäsi on Android-puhelin, voit vastata tekstiviesteihin kellon näppäimistöllä ja katsella saamiasi kuvia suoraan kellon näytöstä. Maksaminen onnistuu puolestaan sisäänrakennetun Garmin Pay -lähimaksun avulla, joten voit jättää kauppareissulla kukkaron kotiin. Musiikin kuuntelu hoituu ilman puhelinta, sillä voit ladata kappaleita ja soittolistoja Spotify, Deezer- tai Amazon Music -tileiltäsi. Kun liität kuulokkeet bluetoothilla kelloosi, voit toistaa musiikkia suoraan kellosta. Puheluiden hallinta on myös mahdollista, vaikka kellot eivät eSIM-ominaisuutta sisälläkään. Riittää että olet pariliittänyt kellon puhelimeesi, voit soittaa ja vastaanottaa puheluita kellon kautta, sillä se sisältää mikrofonin ja kaiuttimen.

Turvaominaisuuksista mainittakoon reaaliaikaisen sijainnin jakaminen. Jos tunnet olosi turvattomaksi tai kellosi havaitsee tapahtuman, se välittää reaaliaikaisen sijaintisi viestillä. Lisätietoja Garminin hätätoiminnosta voit lukea täältä. Ja jotta saat kellosta mahdollisimman omannäköisen, voit muokata kellotauluja, tietokenttiä ja sovelluksia Connect IQ -kaupan kautta.

 

Tekniset tiedot vertailussa:

 

  Garmin Venu 3 Garmin Venu 3S

Näyttö:

1,4” Corning® Gorilla® Glass 3 -lasi, resoluutio 454 x 454, AMOLED-näyttö 1,2” Corning® Gorilla® Glass 3 -lasi, resoluutio 390 x 390, AMOLED-näyttö,
Kehysmateriaali: Ruostumaton teräs Ruostumaton teräs

Akku:

  • Älykellotila: enintään 14 päivää
  • Älykellon akunsäästötila: enintään 26 päivää
  • Vain GPS -GNSS-tila: enintään 26 tuntia
  • Älykellotila: enintään 10 päivää
  • Älykellon akunsäästötila: enintään 20 päivää
  • Vain GPS -GNSS-tila: enintään 21 tuntia
Vedenkestävyysluokitus: Uima- 5 ATM Uima- 5 ATM
Yhteensopivuus: iPhone, Android iPhone, Android
Anturit: GPS, Glonass, Galileo GPS, Glonass, Galileo
Mitat: 45 x 45 x 12 mm 41 x 41 x 12 mm
Paino 46 g 40 g
Muuta Yksityiskohtaiset urheilu- ja hyvinvointiominaisuudet löydät listattuna Garminin nettisivuilta.  Yksityiskohtaiset urheilu- ja hyvinvointiominaisuudet löydät listattuna Garminin nettisivuilta.

 

 

Garmin Venu 3 ja Garmin Venu 3S ovat tilattavissa verkkokaupastamme. Myyntipakkaus sisältää kellon lisäksi lataus-/datakaapelin ja käyttöohjeet. 

 

----

Lue myös:

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa